Skip to content
3 reacties
165 weergaves

Heel erg verlieft

Hey ik ben verlieft op een jongen uit mijn klas: Ik weet dat hij mij niet leuk vind ( omdat hij een vriendin heeft) maar zij gaan waarschijnlijk uit elkaar omdat ze nooit iets tegen elkaar zeggen. We houden allebei van queen en hebben nog wek meer dingen gemeen. Alleen ik ben niet bepaald heel slank ( ook zeker niet dit hoor ) dus ik vind mezelf niet erg aantrekkelijk. En ik denk dat jongens dat ook niet vinden. En ik weet gewoon niet zo goed wat ik hiermee aan moet dus heeft iemand mischien tips hoe ik een beetje op hem af kan stappen ofz, alvast thx

15 jaar
6 jaren geleden

3 Reacties

  • Hey bedankt voor de reacties, het is nu inderdaad uit tussen hem en zijn ex. Ze vinden het allebei niet erg omdat het nooit echt is. Ik vind hem leuk maar we gaan wel met elkaar om niet echt vrienden maar wel in de zelfde vrienden groep. We zijn eenkeer met zn allen gaan schaatsen en dat gaan we volgendeweek weer doen. Ik probeerde telkens bij heb te zijn maar hij vangt Mn hints niet echt op... Maar ik weet het niet echt hij is ook mischien meer gewoon een persoon als vriend. Dus im ben er nog niet helemaal uit. Xx van mij

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als hij jou inderdaad niet leuk vind lijkt het me een kansloze missie, Maar als je denkt dat dat vooral was vanwege zijn andere vriendin ligt het weer iets anders, Het staat je dan uiteraard vrij om toenadering te zoeken, maar ik raad je dan wel aan om te wachten totdat je zeker weet dat ze inderdaad uit elkaar zijn. Dat scheelt sowieso gezeik. En het is wel zo respectvol tegenover zijn eventuele "aanstaande ex". Maar tot die tijd kun je natuurlijk wel proberen een "algemeen" praatje met hem aan te knopen , en tijdens zo'n gesprekje kun je meteen ook een beetje beter polsen hoe je kansen eventueel liggen. Enne, je moet nooit inzitten over dat je niet superslank bent, want je hebt ook veel gemeen, en sowieso niet geschoten is altijd mis, Maar om teleurstelling te voorkomen bij jezelf moet je misschien ook niet al te hoge verwachtingen hebben, wat misschien moeilijk is als je verliefd bent. Succes !

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien kan je hem troosten! Bedenk anders gewoon een smoes.

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten