Skip to content
2 reacties
704 weergaves

Beste vriend misschien gay.

Hallo ik ben 16 jaar en mijn beste vriend is nou niet de lelijkse op aarde. Hij is erg knap. Ik spreek vaak met hem af enzo. Maar omdat hij zo lekker is zou ik zo graag iets met hem doen, zoals rukken enzo. Maar ik weet niet of hij gay is maar ik heb wel een kleine vermoede. Ik noem een paar dingen op die echt zijn gebeurd en ik daarom hem een klein beetje verdenk. 1. Ik logeerde tijdens de vakantie erg vaak met hem ( nu niet zo vaak meer door school). Dat was vaak bij mij. Ik heb zo'n hele grote teddy beer en als hij bij mij is ook om alleen af te spreken legt hij dat op mij en wilt dan de teddy beer neuken( niet naakt hoor). Dit deden we ook tijdens logeren maar dan vaak ook echt lang. En we namen beurten wie onder op lag en boven enz. Ik zelf kreeg een boner??. Hij deed wel een keertje perongeluk zijn hand op mijn kruis maar weet niet of dat expres ging. 2. Soms tijdens dat logeren gingen we ook lepeltjelepeltje liggen en dan in elkaars haren pluizen om de beurt. 3. Hij zei laatst toen hij bij me was dat hij zich de laatste tijd gay gedraagde. Hij meende dit wel maar als grapje volgens mij. Maar weet niet of hij hier iets mee wilt zeggen. 4. Tijdens de zomer vakantie had ik ook zo'n ronde zwembad. Wij gingen dus ook vaak zwemmen. Hij keek volgens mij vaak naar mijn buik. (Ik heb mamelijk kleine sixpack en hij ook). Maar hij wou dus paar keer dat ik als een soort hond maar dan met buik boven mijn heup op en neer moest gaan om golven te maken. (Lijkt beetje op alsof je iemand neemt die gesprijdt boven je staat maar goed). Dat deed ik. Ik weet nou niet of hij gay is. Weten jullie het misschien? En als het wel zo is hoe kan ik dan met hem seks of verkering vragen? En als je het niet weet hoe moet ik dan hem vragen of hij gay is (of bi) zonder dat hij gelijkt demkt dat ik gay ben ofzo?

16 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik zou super graag willen dat ik jou momenteel was. En uh, ja dit lijkt er vrij zeker op dat hij gay is. (Ik ben het ook)

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel van deze dingen lijden er wel toe dat hij gay is! Als ik gewoon steeds wat intiemer met hem worden (elkaar steeds meer en intenser aanraken), misschien komt jouw hand dan een keer bij zijn pik tercht (of andersom) en dan is het raak! Xx

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten