Skip to content
2 reacties
135 weergaves

Bang om af te wijzen

Heyy! Ik zit met een probleempje :( Er is een jongen dat me blijkbaar sinds groep 3/4 al leuk vind, maar ik voel letterlijk niks voor hem! Hij heeft me al 3 keer gevraagd of ik hem ook leuk vind, maar ik heb hem toen alle 3 de keren afgewezen. Nouja.. De 3e keer dat hij me vroeg rende ik weg. Snap ook niet waarom. Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen en rende weg. Mijn beste vriendin vond hem wel leuk dus ik heb ze aan elkaar gekoppeld (ze hebben nog steeds met elkaar) maar hij zei via Whatsapp tegen mij dat hij het wil uitmaken met haar en dat hij mij leuk vind. Ik wil echt niet dat hij het gaat uitmaken met m’n beste vriendin! Ze is zo gelukkig met hem. Maar hij heeft me dus nog een keer gevraagd op Whatsapp (Best raar om iemand te vragen op Whatsapp maar oke) en ik wil hem niet nog een keer afwijzen, want dat zal gewoon triest zijn :( Dus ik weet echt niet wat ik moet doen en zal m’n vriendin boos op me zijn? Ik heb niks gezegd op Whatsapp tegen hem, maar ik heb gezegd dat ik moest gaan want ik ging iets met m’n zus doen (Geen leugen! Ik deed echt iets met m’n zus) en hij wou morgen erover praten ofzo. Hij heeft er ook bij gezegd dat hij me leuk, lief en grappig vind, maar ik heb nauwelijks contact met hem. Dus hoe weet hij hoe ik ben? Valt hij misschien op uiterlijk? En ja sorry als dit wat kinderachtig klinkt, want liefde op 12 jarige leeftijd nemen veel mensen niet serieus (ik eigenlijk ook niet) maar nu kan ik niks doen! Als ik hem afwijs is hij waarschijnlijk ongelukkig en als ik met hem ga is m’n vriendin ongelukkig. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen! Helpppp meee :(

12 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Allereerst lief van je dat je ook aan hem denkt en hem niet teleur wilt stellen. Als je echt niets voor hem voelt, zou ik geen relatie met de jongen aangaan. Uiteindelijk zul je hem dan nog moeten kwetsen en wellicht daarbij ook je vriendin. Misschien moet je hem inderdaad in een gesprekje vertellen dat het wat jou betreft niets gaat worden. Liefde kun je niet afdwingen, dat zal hij ook moeten begrijpen! Veel succes gewenst!!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ik hem ga afwijzen, maar ik wil het liefst eerst advies van jullie hebben!

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten