Skip to content
2 reacties
211 weergaves

Ben op een vriendin die denkt dat ik gay ben maar dat ben ik niet...

Oke, het is nogal een verhaal en niet heel erg duidelijk.

Ik was dus op een meisje die ik ken via sport heel erg lang. K ging daarmee naar een vriendin en die ging me helpen en is echt heel erg aardig voor mij. Zij heeft het wel een beetje verkloot tussen mij en het meisje van sport maar dat vergeef ik haar. Uiteindelijk ben ik over het meisje heengekomen op wie ik was (die had namelijk al 4 vriendjes gehad ofzo) en toen werd ik dus op het meisje wat me hielp. We zijn al ongeveer 2 jaar bevriend en in de eerste was ze op mij heeft ze een keer toegegeven. Toen had ik het druk met andere dingen en ja. Nu ben ik op haar, alleen het probleem deels is, ik weet niet wat ik moet doen. En ze denkt dus dat ik homo ben, terwijl ik dat echt gwn niet ben (geen haat ofzo), maar ik ben op haar en ik twijfel of ik dit ook moet zeggen. Onze klas d8 namelijk dat we hadden (sommige denken het nog steeds, de jongens) en dat is helaas niet zo. Ik zei dat tegen haar en toen zei ze: Nou sorry, maar ik voel niks voor je. En toen gingen we verder naar huis fietsen. Ik zei dat ik ook niks voor haar voelde, alleen dat is dus totaal niet waar. Heeft iemand tips voor mij want ik weet niet wat ik moet doen (met alles en zulke soort dingen kan ik bij haar terecht, alleen met dit niet)

15 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Maar zij zei eerst dat ze niks voor me voelde, ze was er ook niet bij dat de klas het zei (in de jongenskleedkamer, logisch dat ze er niet is) en het leek alsof ze het echt wel meende dat ze niks voor me voelt. Het zou heel miss kunnen dat ze aan het liegen was, maar dan deed ze het wel heel erg goed.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Je had eigenlijk gewoon moeten zeggen dat je wel iets voor haar voelde ik weet zeker dat zij dat ook gewoon voor jou doet maar omdat je klas het allemaal denk het niet toegeeft gewoon een man zijn en zeggen ik voel iets voor jou neem haar apart ofzo of eventueel als je het niet durft doen het via app maar persoonlijk is veel beter

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten