Skip to content
17 reacties
1121 weergaves

Waar vallen jongens op?

Waar vallen jongens nou eigenlijk op? Qua innerlijk en uiterlijk. Ik weet dat het per jongen verschillend is, maar ik ben toch benieuwd ;) Ohja reacties van jongetjes van 12 en 13 die alleen maar kont of tieten zeggen hoef ik niet.

15 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • De meeste gaan op de rondingen af maar sommige gaan op de eerlijkheid en de vrijheid dat het meisje de jongen heeft en meisjes die snel jaloers worden dat is word het niet. Vragen add mn snap ff jhelleputte0

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben 16 jaar oud een toen ik was 14 jaar ik heb een relatie gehad met een Marokkaans miesje een toen ik heb gezegd ze was met andere jonge een daar was laatste dag ban mijn relatie een nu wil ik met iemand anders relatie hebben een ik komt uit Syrië

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Een Heel spontaan open meisje Persoonlijk vind ik make up niet belangrijk, ze moet er wel verzorgd uitzien

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Pluspunten:
    - Zelfverzekerd
    - Aardig / lief
    - Mooie lach + mooi gezicht
    - Goed lichaam 😅
    - Trouw
    - Humor
    - Zullen vast wel meer zijn maar dit komt nu in me op.

    Minpunten:
    - Roken
    - (minderjarig) drinken
    - Drugs
    - Stinken (zweet, mond etc.)
    - Kleine tatoeage kan, maar veel en grote zijn minpunten
    - Jaloers

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ze moet een goed lichaam hebben en een knap gezicht. Het moet in ieder geval duidelijk zijn dat ze moeite doet om er goed uit te zien. Pas als ze aan de fysieke eisen voldoet neem ik haar mee uit om te ondervinden wat haar innerlijk is. Is ze geen interessant persoon of een totale b*tch, dan neuk ik haar een paar keer en ga ik verder op zoek.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Zelf val ik meer op innerlijk dan uiterlijk. Als het een lief en zorgzaam meisje is met een knap gezicht, ben ik al verkocht. De rest van haar lichaam boeit me dan bijvoorbeeld niet.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hahaha goede van laatste zin. Maar ik denk dat jongen vallen toevallig ben ik ook 1. Jongens vallen op slimme meisjes en meisjes die niet te saai zijn dus die wel iets durven dan bedoel ik die een beetje kunnen opkomen voor zichzelf maar jongen vinden het ook leuk om mensen te beschermen dus. Het enigste dat je niet moet doen is veranderen tenzij jij de verandering goed vindt. En nooit iets doen waar je spijt van gaat krijgen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • tuurlijk val je als eerste op het uiterlijk maar innerlijk vindt ik daarna een van veel groter belang , denk dat belangerijkste is dat je lekker met iemand kan praten en lachen , ik zelf val gwn op lieve meid die beetje humor heeft die gewoon lekker nornaal is en nuchter na kan denken en er voor je is en begrijpt zorgzaam is ook wel goede eigenschap

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Qua uiterlijk kijken mannen als eerst naar je lach. En je ogen en je haar. Qua innerlijk vinden ze zelfverzekerdheid fijn! Wees jezelf en kies iemand die net zoveel moeite voor jou doet als jij voor diegene.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het innerlijk van een meisje is natuurlijk heel belangrijk, ik zelf wil gwn een lief meisje die echt om je geeft. Het uiterlijk vind ik echter bijna even belangrijk, iemand kan nog zo lief zijn maar als jij haar spuuglelijk vind zal het nooit wat worden. Qua uiterlijk val ik voornamelijk op meiden met echt van dat witte blonde haar en ik vindt ook de lach van het meisje heel belangrijk, ik ben nu twee keer verliefd geweest en voornamelijk bij het laatste meisje was het haar lach wat me gwn kippenvel bezorgde. Grote tieten en een dikke kont is voor mij totaal niet nodig, ik vind dit zelfs ook al snel een afknapper. Ik knap echt meteen af op meiden met tattoos en met echt een super dikke laag make-up. Oh en van die prinsesjes die nooit echt gewerkt hebben/iets hebben bereikt in hun leven en het van hun mooie uiterlijk moeten hebben hoeven ook niet bij mij aan te kloppen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • per jongen verschilend ik zelf denk meer aan het innerlijk dat vind ik belangrijk maar als het op uitelijk aan komt blond bruin haar juist niet dikke borsten en of billen maar gemiddeld en lief leuke lach

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, bij mij is het ook een combinatie van beiden. Ik vond zeker het karakter van een meisje heel belangrijk. Ze moet lief zijn, en ik moet goed met haar kunnen praten. Ook vind ik het wel belangrijk dat ze af en toe gewoon even tegen me aan komt zitten. Dus ze moet niet te afstandelijk zijn. Het is wel zo dat een meisje er een beetje leuk moet uit zien, maar ik kijk dan vooral maar het gezicht van iemand, want door het gezicht kan je vaak al conclusies trekken over het uiterlijk. Ik hoop dat dit je heeft geholpen!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Alleen innerlijk is natuurlijk onzin. Als dat het geval zou zijn zou ieder bi-seksueel zijn, al kan ik moeilijk voor andere spreken. Ik word gecharmeerd door iemand zijn uiterlijk, maar raak verliefd door innerlijk. Beide zijn belangrijk, maar het begrip van wat “mooi” is, verschilt per persoon.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • ik val op billen en borsten. helemaal als het stevige borsten zijn.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat het innerlijke ervoor zorgt dat je het uiterlijke erg mooi vindt. Dat gevoel had ik alvast toen ik eens verliefd was.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor mij is het innerlijk het belangrijkst, maar het uiterlijk moet toch ook op iets trekken

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Laat ik het zo zeggen. Al is ze Miss Nederland als ze het karakter van een b.... heeft ben ik niet geïnteresseerd ;). Nou moet ze ook niet super lelijk zijn maar het gaat mij meer om het innerlijk. Een goed karakter en aandacht aan mij willen schenken i.p.v alles op mij aan te moeten laten komen. En iemand waarmee ik goed kan praten of kan knuffelen heeft bij mij voorrang. Het lichaam staat op punt 2

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten