Skip to content
6 reacties
400 weergaves

biseksueel meisje

hoi iedereen. ik ben een bi meisje van 15 jaar en ik wilde even mijn gevoelens met jullie delen. ik weet al best lang dat ik bi ben, en heb me er altijd best comfortabel bij gevoeld. ik heb altijd een voorkeur voor jongens wel gehad, dus dat was sowieso nooit een probleem. maar nu is er dus een meisje in mijn leven, en mijn gevoelens liggen gewoon overhoop. ze zit sinds dit jaar bij mij in de klas, en de eerste keer dat ik haar zag dacht ik echt wow, dit is mijn nieuwe crush. maar toen opeens raakte ik beschaamd over het feit dat ik een meisje leuk vond en was bang voor andere mensen hun reacties. ook dacht ik dat zij hetero was dus heb ik het snel opgegeven. ik probeerde haar uit mn gedachten te zetten. maar laatst was ik op een feestje en zij was er ook (we waren allebei aangeschoten). en toen opeens begon ze met me te flirten, en toen vertelde ze dat ze bi was. sindsdien heb ik echt weer een grote crush op haar maar het voelt nogsteeds raar omdat het een meisje is. ik weet niet waarom het raar voelt, maar het is gewoon zo. misschien meer bi meiden/jongens die hier last van hebben?

15 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik weet ook zeker dat ik bij ben. Naast ons woont een hele leuke jongen!!! Super crush op hem... En hebben al seks gehad, nog niet in mijn kontje (wat ik héél graag wil, maar hij nog niet) en ben super verliefd op een heel mooi meisje van school, niet uit mijn klas maar zie haar gelukkig wel vaak... Met haar heb ik ook al meer gedaan. Vind het allebei heerlijk om te doen en om te voelen maar het is wel anders.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Heyy mensen, ik ben bi en voor mn gevoel ben ik hier op het forum de enige die alles zeker weer, maar als ik jou was zou ik dr vragen of gewoon met dr flirten!! De kans dat ze ja zegt is sws al 50% he!! Ik heb ook een vriendinnetje sinds kort en iedereen accepteert het gewoon ????

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb iets soort gelijks mee gemaakt maar Het blijft iets lastigs want het is misschien wel het eerste meisje dat je leuk vind ? Vriendinnen van mij praten altijd over al die jongens die ze leuk vinden maar ik heb er maar 1 leuk gevonden daardoor was t misschien ook geen twijfel dat ik op jongens val maar of ik op meiden viel was nooit in me opgekomen omdat ik dat op dit moment apart vond en Mn ouders zijn tegen. Opgegroeid met het idee van het is raar wat het natuurlijk helemaal niet is. Maar ik zou vertellen hoe het bij mij ging. Er was een meisje wat ouder dan mij 21 jaar en ongeveer een jaar geleden dacht ik shit misschien vind ik haar leuk en jahoor het gevoel ging niet weg maar net zoals jou wou ik het opgeven want ja ze zou toch niet op meiden vallen dacht ik . Nou ging dus met haar op reis en met een vriendin van dr maar toen vertelden zei mij over haar ex ook een meisje en wat ze allemaal wel niet hadden gedaan. Maar ook dat het over was! Daardoor flirten ze met mij omdat ze eindelijk iemand had om er mee over te praten en ze wist dat ik met meiden had gezoend. De rest van de week hebben we officieel niks gedaan maar het was allemaa gewoon zo intiem en ik vond haar natuurlijk nog leuker ongeveer 1 week later waren we nog heel close maar daarna liet ze me stikken. Ze heeft bij me uitgehuild om dr ex en alles maar dan doet ze dat ja meiden zijn ook niet alles. Nou ben ik er over heen gekomen door iemand anders en hoe verder ik kwam hoe sneller het gevoel over ging. Het is soms nog wel pijnlijk om dr te zien en ongemakkelijk maar er over heen komen lukt soms het beste door iemand anders. Maar in jou geval kun je het natuurlijk ook altijd nog proberen als zei met je flirten heeft ze interesse en dit versterkt als je dronken bent! Dus 1 van de 2 opties en anders met dr over hebben of een keer uitgaan dan is alles ook wat makkelijker

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • M16 ik zou je graag willen helpen. Zelf ben ik bi en half uit de kast ik heb het ooit wel aan mijn vrienden verteld maar die zijn het volgens mij alweer vergeten. Mijn ouders vinden het prima dat is dan weer een voordeel. Hoe komt het dan dat je het niet 100% weet?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey ik denk dat ik bi ben alleen ik heb zelf er misschien nog wat hulp bij nodig omdat ik niet met honderd procent zekerheid kan zeggen of ik bi of lesbi ben kan iemand me helpen?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ga ervoor als zegt dat ze bi is is het gwn zoals hetero. nee heb je al ja kan je krijgen.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten