Skip to content
15 reacties
600 weergaves

Te jong??

Hee Ik ben een meisje van 12 en het is echt irritant omdat ik voel echt een leegte ik voel me verdrietig ik heb een vriendje nodig. Maar het probleem is ik ben 12 dus niemand wil met me of het is een kinderachtige verkering maar ik heb het nodig het liefst iemand van 14 maar dat lukt niet. Ik voel me echt leeg en ik heb een serieus vriendje nodig. Please help!!

12 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Hey TS, reageer je nog wel es? Laat je het ook weten als je een vriendje hebt gevonden die bij jou past?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey meisje 12:     Ik vind het erg dat je zo verdrietig bent om het feit dat je geen vriendje hebt... Maar ik ben ervan overtuigd dat je de ware zeker zal vinden :-) Veel succes 

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Oké dus jij wilt een boyfriend maar bent 12. Een jongen van 14 zal meestal niet willen met iemand van twaalf.En dat om de heel simpele reden dat een 14 jarige en een 12 jarige in een andere faze zitten zeg maar. De meeste mensen dat ik ken zijn begonnen met een relatie op hun 14. En het klopt inderdaad dat de meeste mensen van 12 die een relatie hebben niet echt serieus zijn en dit zeg maar kinderachtig aan pakken zo als je al zij. Ik en niemand kan je zeggen dat je te jong bent alleen jij want jij weet hoe jij je voelt en wat je wil. Maar pas op let op mijn woorden iedereen kan hier wel zijn eigen menig over hebben en ik persoonlijk vond je iets te jong. Maar als jij dit echt wil dan doe je dit maar. Weet gewoon dit hoeft niet en als je een leuke vriend/vriendin hebt kun je ook met hem/haar over je problemen praten en hen vertellen hoe je je voelt. En dan zul je zien dat een boyfriend niet doding is op jou leeftijd. Dus denk hier gewoon nog een goed over na. Als jij het dan nog steeds wilt. Waarom niet? Kies wel iemand van je leeftijd en iemand die het zelfde denkt als jij en niet kinderachtige relaties wil nemen. Het kan ook zijn dat je deze persoon nog niet vind want bij sommige duurt het nu éénmaal even voor ze de perfecte jongen/meisje hebben gevonden. En ga ook niet met de eerste de beste als je droom prins nu nog niet in je leven komt is dat zo. Ik weet zeker dat je hem op een dag vind vroeg of laat. Ik hoop dat ik je kan helpen. x

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben je nog hier?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik kanje verder niet helpen...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Zucht... Echt verveland voor je... Ik zou wel willen, ik heb niemand. Maar op dit forum mag je geen contact leggen.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ach, kom op. je vind de ware vast wel. helaas mag je geen contact leggen met iemand op dit forum...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog steeds het zelfde:(

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • hoe gaat het nu?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik snap je. Ik had ook zoiets. Ik had sinds mijn 4e een vriendin. 6 Jaar later verhuisde ze naar een stad in de buurt. daarna weer naar het stadje waar wij woonden. toen was het contact verbroken. ik had daarna een poos niemand. en een paar dagen later had ik al weer iemand. die kwam net in onze klas. en een poos bedoel ik een jaar. veel sterkte toegewenst in tijden van verdriet.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb toevallig hetzelfde probleem...

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier heb ik niet zo veel aan maar thanks :/

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey TS, reageer je wel?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan wel een goede vriend van je worden

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • ik had graag met je gewild, maar ik heb al iemand...

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten