Skip to content
6 reacties
387 weergaves

Zuurstof

Wist je dat wij net als zuurstof zijn. Je kan ons op 2 manieren verdelen. 1) men kan niet zonder ons 2) men ziet ons niet staan In welke groep zit jij? Ikke in groep 2. Niemand ziet me staan.

15 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Nou iedereen kan zonder me, maar ik ben wel zo een gek persoon en kan ook best wel een praatje maken met iedereen dus ze zien me ook wel staan😂

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ennn hier ben ik nog een keer😂
    Geloof me als je je normaal gedraagt, niet door de klas heen gilt en ook niet stoer doet en een beetje met meiden omgaat gaat dat gevoel van eenzaamheid wel weg.
    Ik ben ook een persoon die niet stoer is en netjes zijn waffel houd in de klas, maar in de pauze ben ik een complete ramp debiel en hoor ik vaak veel gelach.
    Veel suc6 nog😉

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Eenzame jongen 15, wat jammer dat je dat gevoel hebt. Het is altijd wel zo dat er jongens of meisjes zijn in een groep die wat minder populair zijn, daar is weinig aan te doen.
    Je moet eens naar jezelf kijken en je afvragen waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Je moet om te beginnen nooit proberen iemand te zijn die je niet bent om in de smaak te vallen. Dat werkt niet.
    Je schrijft dit bij Verliefd&Verkering. Ben je op zoek naar iemand om een speciale band mee te krijgen?

    Wat doe jij in je vrije tijd? Er zijn verschillende manieren om met anderen in contact te komen. Meisjes praten graag met elkaar, jongens doen graag dingen met elkaar. Voel je iets voor sport? Ben je handig met een bal? Korfbal is leuk, dan speel je met jongens en meisjes. Lijkt scouting je leuk? Samen leuke en spannende dingen doen in de natuur met stoere kerels! Ben je creatief? Hou je van tekenen en schilderen? Misschien een baantje in je vrije tijd?
    Op school gaat het er om of je bij anderen in de smaak valt. Bij sport of andere zaken gaat het er om wat je kunt en hoe jij je gedraagt in een team. Dan wordt je gewaardeerd om wat je kunt en hoe jij doet wat van je gevraagd wordt. Misschien ben jij een hele goede teamspeler!

    Je hoeft niet alleen te zijn. Er zijn zoveel jongens en meisjes die graag een vriend willen. Je kunt een vriend zoeken maar je kunt ook beginnen met een vriend te zijn en misschien maak je zo vrienden. Kruip uit je schulp en denk niet slecht over jezelf. Mensen hebben jou nodig maar jullie hebben elkaar alleen nog maar niet gevonden.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Het 2e... Ik herken het helaas.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Mee eens. Ik ken nog een groep waarin wij verdeeld worden. de groep waarin wij gebruikt en mee gespeeld worden. Wij zijn net speelgoed. Wanneer ze ons niet meer willen worden wij als afval behandeld en weggegooit.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Vervelend dat je je zo ongezien voelt. Waaruit leidt je dit af? Negeren mensen je, bijvoorbeeld op school?

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten