Skip to content
4 reacties
412 weergaves

Meisje vroeg me maar ik weet niet of ik het wil

Er is dus een meisje uit mijn klas die mij leuk vind en ze heeft mij gevraagd om verkering. Ik vindt haar ook best leuk maar er is een probleem. Ik heb best wel wat andere verkeringen gehad voordat zij mij vroeg en ik vind het eigenlijk wel lekker zo single (oke dat is best raar maar ik weet het niet anders te verwoorden) ik vind haar dus best leuk maar ik heb geen zin in de verkering en alles wat erbij komt. Wat moet ik doen?

14 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Niks zo vervelend als een ongewenste aanbidster. Ben je eindelijk even lekker single en helemaal de baas over je eigen leven en dan gebeurt dit weer. Je kan er maar weinig tegen beginnen. Als een meisje/vrouw haar zinnen op jou gezet heeft dan krijgt ze jou hoe dan ook toch. Doe vooral niet wat ik ooit deed: zeggen dat je gay bent om er zo onderuit te komen. Dat werkt averechts. Dan gaat zo'n meid alles uit de kast halen om jou te bekeren. En dan heb je helemaal geen moment rust meer. Mijn advies is dat je dit gewoon moet over je heen laten komen. Onderga het zonder je te verzetten en kijk waar jullie uitkomen. Vrouwen krijgen altijd hun zin.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga eerst wat vriendschappelijk met haar om. Elkaar beter leren kennen zonder het moeten zoals bij verkering. Wees wel gelijk eerlijk dat jij dit eerst wilt. Geef haar geen valse hoop en maak geen misbruik van haar gevoelens voor jou.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je er niet vol voor gaat, moet je het niet doen. Dat is eerlijk.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Haar op een respectvolle manier afwijzen, als je geen behoefte in een relatie hebt moet je er best niet instappen. Dat is een relatie die gedoemd is om te falen en dat geeft nog veel ellende achteraf. Gewoon eerlijk zijn dat je nu niet opzoek bent naar een relatie.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten