Skip to content
4 reacties
297 weergaves

Ik vind mezelf te lelijk om hem te vragen... help?!

Hoi! Ik ben dus al een tijdje op een jongen van 15. Nu is natuurlijk corona, dus zie ik hem niet. We zijn ook verdeeld in twee groepen. De ene groep op de ene dag en de andere op de andere dag. (Deze jongen zit niet bij mij in de klas!) Dus ik denk dat hij in de andere groep zit. Maar ik weet dus niet of hij mij leuk vindt. Ik zat wel eens in de mediatheek met een vriendin en toen kwam hij met een paar vrienden en ik hoorde hem iets zeggen van: "Zou ik haar wel vragen of niet" of zoiets. Help?! Wat moet ik doen en wat moet ik aantrekken?? Dit kan denk ik wel pas volgend jaar, want nu door deze klote corona is daten niet zo handig hahah... En ik vind mezelf dus echt fk lelijk. Vooral mijn neus, dus ik snap niet hoe hij mij leuk vindt??? Ik heb ook niet echt nog een vriendje gehad, dus ik weet niet hoe je het moet vragen. Mijn vriendinnen lopen ook nog best wel achter, maar ik wil wel echt een relatie, want ik ben sws de lelijkste van hun allemaal. Tips?? En kunnen jongens van 14/15/16 ook reageren?? Ik heb echt help nodig...

14 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Bedankt allemaal! Ik ontmoette hem eerst toen een vriendin en haar vriendje elkaar tegenkwamen op het plein. Daar was hij ook bij. We hebben echt een halfuur gepraat. Dat was een halfjaartje geleden. Nu is het inmiddels uit tussen hen en daarom is mijn kans ook minder bij hem. Maar ik ga het alsnog proberen! Ik heb ook niet zijn telefoonnummer... Ik weet niet eens zijn achternaam

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Wees niet zo onzeker over jezelf en probeer eens een gesprek o.i.d met hem aan te gaan. Meestal vinden mensen zichzelf niet aantrekkelijk of zelfs lelijk terwijl dit helemaal niet zo is. Hoe moeilijk het ook is; probeer jezelf er overheen te zetten en grijp je kans.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • iedereen is mooi op zijn eigen manier!! En Niemand is perfect. Het zou saai zijn als dat wel zo was. Verder is er zelfs uit een onderzoek gebleken dan anderen je ongeveer 20% knapper vinden dan dat je jezelf vindt. Als ik jou was zou ik die jongen gewoon aanspreken en kijken hoe het gaat. Omdat je hem nu niet ziet is het dan misschien een idee om hem te appen en een gesprek met hem te beginnen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • H hier, ik zou gewoon het gewoon vragen als je dat niet doet kom je er waarschijnlijk nooit achter.
    Ik heb ook een vriendin die was eerst ook onzeker over zichzelf, vaak ben je zelf kritischer dan hij.
    Je zou ook nog kunnen proberen om erachter te komen of hij ook op jou is maar dat weet je nooit zeker.

    Mijn tip: zeg het gewoon een keer als jullie met zn tweeën zijn, dat is gewoon de beste manier.
    Ik hoop dat hij ja zegt!

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten