Skip to content
7 reacties
491 weergaves

Meisje gaat niet uit mijn hoofd

Hoi, ongeveer een jaar geleden hebben ik en een vriendin het contact met elkaar verbroken en van het weekend heb ik haar weer in groepsverband gezien. We kennen elkaar al super lang (lees: 10 jaar) en stiekem heb ik haar altijd heel erg leuk gevonden. We hadden nooit heel veel contact, maar ongeveer 3 jaar geleden kregen we steeds meer interesse in elkaar en begonnen we dagelijks (bijna uurlijks) met elkaar te appen enzo. We hebben ook best vaak besproken of we iets voor elkaar voelden en zowel vanuit mijn als haar kant speelde er wel iets. Het voelde voor ons alleen altijd alsof we niet samen mochten zijn, omdat bijvoorbeeld onze ouders elkaar ook goed kennen en we daardoor misschien hun relatie ook wel verstoren als het mis zou gaan. Ik merkte wel dat ik haar altijd leuker vond dan zij mij, maar ze was wel geregeld aan het flirten en ze gaf me het gevoel dat ze ook meer wilde als we niet in deze situatie hadden gezeten. Dat heeft ze zelfs letterlijk tegen me gezegd. Daarna hebben we eigenlijk een soort van ruzie gekregen omdat we elkaar leuk vonden, ik er wel voor wilde gaan en zij daar niet zeker over was. Ruzie is misschien een groot woord, maar we hebben daarna heel weinig contact gehad totdat we het echt verbraken. Ik ben haar, eigenlijk mijn beste maatje van de afgelopen paar jaar, kwijt geraakt. Van het weekend zag ik weer hoe leuk ze is en waarom zij misschien wel de ware voor me is. Ik wil gewoon weer contact met haar, al is het alleen maar op vriendschappelijke basis en dat ik mn maatje weer terug heb. Aan de andere kant weet ik dat als ik weer met haar ga appen op een vriendschappelijke manier ik uiteindelijk waarschijnlijk toch weer wil aftasten of er iets tussen ons kan ontstaan. Zou ze daar nog open voor kunnen staan? Zou je na een lange periode van geen contact (allebei op adem komen) weer naar elkaar toe kunnen groeien?

22 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Beste jongen 22. Hier ben ik nog even maar nu met een andere invalshoek. Blij te horen dat het best goed met je gaat. Maar blijkbaar spelen er bij jou nog steeds zaken, anders hoef je er niet hier over te schrijven. Om het nu over een blijvend litteken te hebben vind ik wat overdreven. Reeel gezien hebben jullie namelijk nooit iets gehad. Behalve dan een vriendschap die mogelijk is verstoord doordat jij te veel en te lang hebt geprobeerd daar een relatie van te maken. Het is duidelijk dat zij niet wil om wat voor reden dan ook en voor een relatie moet je nu eenmaal met zijn tweeën zijn. Dus is het zinloos om je aan een niet bestaand ideaalbeeld vast te klampen. Dat is zonde van de tijd waarin je mooie dingen kunt beleven en misschien wel tegen iemand aan kunt lopen die wel de ware is. Maar dan moet je dus wel uit je hoofd zetten dat zij die ware is, want dat is ze duidelijk niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hi meisje 18, TS hier. Ik snap je echt volledig en zo voelt het voor mij ook. Ik heb weer contact met haar gezocht en een periode was het heel gezellig. Toen we het hierover hadden reageerde ze heel geïrriteerd dat het niet kan en dat ze er geen moeite mee heeft om geen contact meer te hebben en ik wel. Best confronterend, voor haar is er klaarblijkelijk geen genoeg liefde om er echt voor te gaan. Ik heb haar nu uit mijn hoofd gezet en het gaat best goed. Geen contact meer, maar ik kan er nu wel beter mee leven. Zal wel altijd een litteken blijven

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 22, eigenlijk sta ik vreemd te kijken als ik jou verhaal lees. Je bent volwassen en ik neem aan dat meisje ook. Dan zouden jullie je toch niet meer druk moeten maken over het feit dat anderen er misschien iets van vinden. Die anderen die zich trouwens ook niet zouden moeten bemoeien met 2 mensen die samen gelukkig zouden kunnen worden. Dus de boot afhouden alleen omdat jullie ouders elkaar kennen snap ik echt niet. Tenzij er natuurlijk andere dingen meespelen en het als excuus wordt gebruikt. In dat geval zul je je verlies moeten nemen. Maar in alle andere gevallen zou ik zeggen: ga er voor. Nee heb je..... enzovoort zoals het spreekwoord zegt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ehehe kheb precies hetzelfde. Alleen bij mij waren we allebei verliefd en woonden we ver van elkaar. Ook bij ons waren de ouders die het verpesten, arab ouders... Ze zei dat ik haar soulmate was enzo, we waren perfect voor elkaar. Ook zij ging flirten. Het is moeilijk om een perfect meisje waarmee je elke uur praat om dan na een tijdje geen contact meer te hebben en haar uit je hoofd te krijgen. Wees met andere dingen bezig, de tijd komt wel dat jullie elkaar weer spreken enzo. Wie weet...

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Klinkt niet wanhopig en misschien zijn jullie wel voorbestemd. Ik zou gewoon proberen en nu is het ook zonde dat jullie geen contact hebben dus je kunt het beter proberen want het leven is maar kort!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier: komt dat niet heel erg wanhopig over na een jaar geen contact? We hebben het wel vaker over onze gevoelens voor elkaar gehad maar besloten altijd om het niet te doen vanwege die externe redenen, vooral zij besloot dat. Voor mij zijn die redenen niet meer groot genoeg om er niet voor te gaan, maar voor haar wel denk ik.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Kort gezegd..zeg dat je verliefd op haar bent en of ze een relatie met je wilt.

    Je hebt niets te verliezen.. vraag het gewoon direct op de kop af

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten