Skip to content
5 reacties
844 weergaves

Perongeluk gekust

Thnx dat je de tijd neemt om dit te lezen. Ik zit namelijk met een niet zo'n fijn gevoel. Ik was gisteren bij een skatebaan in de buurt. Het was heel gezellig en vooral kleine kinderen. Die kleine kinderen gingen rond 7 á 8 uur s'avinds wel weg. Ik was er uiteindelijk nog met 2 andere. Dat waren twee broers. De ene ging naar huis want die moest naar de wc volgens mij. Ik heb toen eigenlijk iets doms gedaan. En ik ben er eigenlijk niet blij mee. De jongste van de twee heb ik gewoon uit het niets gekust. En niet op zn wang ofzo maar ook echt gewoon recht op zijn lippen. Hij is niet van mijn leeftijd dus ik snap eigenlijk ook niet waarom ik dat deed. Die broer kwam 5 minuten daarna ook weer terug. Dat had ie ook gezegd. En ik ben wel blij dat die jongen niks zei dat ik hem had gekust maar ik voel me echt helemaal rot. Ik kom eigenlijk alleen maar in het weekend bij de skatebaan, maar omdat ik maandag ( gisteren) nog vrij was was ik er maandag ook. Ik durf me eigenlijk niet meer te vertonen bij die jongen. Hij was rond de 13 denk ik. Ik durf het eigenlijk ook niet echt goed te maken met een sorry ofzo. Iemand enig idee wat ik nu moet doen? De eerst volgende keer dat ik weer bij de skatebaan kom is zaterdag.

15 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Is niet zo raar. En het gebeurt wel meer tussen jongens. Toen ik 14 was, zoende een jonger vriendje me bij hem thuis spontaan op de mond. Een blijk van affectie. Die jongen zal er wel over nagedacht hebben. Je hoeft geen schrik te hebben hem opnieuw te zien. Maar doe het niet zomaar opnieuw en wacht tot hij zelf initiatief neemt. Misschien komt er wel een mooie vriendschap van. Het leeftijdsverschil is niet groot.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Schattige topic. Morgen is dus zaterdag. Benieuwd.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk hetzelfde als J21. Ik ben geen skater maar ik ken ze wel. Wat ik gehoord is dat skaten alleen maar spontaan dingen doen is. Als je te lang met skaten nadenkt over je moves ga je onderuit. Daarom gebeurde dat ook zoo met die jongen. Het was echt en het moest meteen gebeuren. Je kan hem mischien als een broertje hebben gezien. En het gevoel hebben gehad van ooh schattig. Dat is warm, zorgzaam. Ik doe zelf ook stoere dingen zoals mountainbiken. Ik ben ook nog steeds iemand die van een knuffel houd. En wordt onverwachts geknuffeld. Misschien komt het ook omdat ik een kleine blaas heb. Soms draag ik luiers en dat is uitgelekt naar mensen in mijn omgeving, eerst schaamde ik me dood maar het lijkt erop dat mensen me daardoor alleen maar aardiger vinden daardoor. Ik krijg er soms een gesprek over en dan ben ik op het eind die een knuffel krijgt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Die is dat allang vergeten hoor. Het was waarschijnlijk ook maar een vluchtige kus. Ik ga er vanuit dat jullie niet hebben staan tongen. Een plotselinge blijk van affectie dus zoals J21 zegt. Eigenlijk zouden jongens dat vaker moeten doen want bij meisjes is het de normaalste zaak van de wereld.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, jij werd overvallen door een gevoel van grote genegenheid. Blijkbaar was er iets in die jongen wat dat bij jou wakker maakte. In Nederland is het wat ongewoon wat jij deed maar in de zuidelijke landen is het heel normaal. Die jongen werd overvallen en eigenlijk had je het niet moeten doen, maar misschien vond hij het helemaal geen onprettige ervaring.Jongens van dertien worden niet zo vaak gezoend.
    Ga zaterdag gewoon weer naar die skatebaan en als je hem ziet dan zeg je gewoon hoi! Wie weet zoekt hij wel contact omdat hij jou als vriend is gaan zien en misschien ook niet. Dingen die een gevolg zijn van warme gevoelens zijn nooit slecht maar heb respect. Jij bent niet belangrijk, die andere is belangrijk. Die ander laat je dan wel weten wat hij er van vond.

    Dat jij dat gedaan hebt en er nu zo mee zit zegt mij dat jij een warme spontane jongen bent met fatsoen. Ik denk dat jij een goede vriend bent voor de mensen waar jij mee omgaat. Maak je geen zorgen dus, van binnen ben jij gewoon goed. Misschien heb je iemand blij gemaakt. Het is toch altijd fijn als iemand laat merken dat hij jou aardig vindt!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten