Skip to content
5 reacties
536 weergaves

Moet ik het uit maken of niet?

Ik heb verkering met een meisje waar ik wel gevoelens voor heb. Ik natuurlijk of ze verkering wilde en ze zij JA! Ik was natuurlijk door het dolle heen. Maar nu een half jaar verkering te hebben heb ik het idee dat haar gevoelens voor mij weg zijn en die van mij zijn ook aan het verdwijnen voor haar omdat we niet zo veel met de relatie doen. Zou ik het moeten uitmaken of vragen wat haar gevoelens voor mij zijn? Ik weet het echt niet meer(dit is namelijk m'n eerste relatie). Alvast bedankt!

14 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • J14, als je net een relatie hebt is alles mooi, nieuw en geweldig. Maar na een tijdje wordt dat minder. Het wordt gewoon eigenlijk. Steeds moeilijker om leuke dingen te bedenken om samen te doen. En die ander blijkt ook minder leuke eigenschappen te hebben waar je je steeds meer aan irriteert. Dat is in iedere relatie zo. Dan kun je het uitmaken, een ander ontmoeten en na een poosje concluderen dat het weer hetzelfde is. Maar jullie kunnen ook bij jezelf en elkaar kijken of je het nog steeds fijn vindt om bij elkaar te zijn. Ook al is het een stuk saaier dan het eerst was, zonder die grote roze wolk. Dan is het nog steeds de moeite waard en kun je samen dingen bedenken om het weer leuker te maken. Dat kan dus af en toe iets geks doen zijn, maar ook elkaar wat meer vrijheid geven. Maar jullie zijn nog jong. Als het dus echt niet gaat komen er echt nog wel meer kansen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 16, ik ben het niet met je eens. Het is niet egoïstisch, het is net moedig. Kiezen voor de korte pijn. Want wat is het alternatief? Blijven aanmodderen in een relatie waar de 'vonk' weg is? Saaiheid leidt tot verveling. Verveling leidt tot irritatie en irritatie leidt tot ruzie. Je kan een dode niet tot leven wekken door hem eindeloos te reanimeren.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • jongen 19, ik vind t echt niet normaal hoe je dat zomaar zegt, 'als het saai word, dan zap je maar weg'. ik kan oprecht niet begrijpen hoe je zo egoistisch kan denken. Denk ook eens aangevoelens van andere man! Hoe zou jij het vinden als iemand dat bij jou zou doen of zo over jou zou denken, heb wat respect man.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste S, misschien zijn jullie gewoon nog wat te jong voor een serieuze relatie. Daar begin je pas aan vanaf een jaar of achttien. Als je praat over verkering dan heb je het over je binden aan een persoon. Ben jij daar al aan toe? Er is nog zoveel te ontdekken op jouw leeftijd, jij hebt je vrijheid nodig.
    Praat gewoon eens met je vriendin en zeg haar dat jij liever gewoon vrienden wil zijn in plaats van verkering. Geef haar en jezelf de vrijheid terug. Je voelt al aan dat zij er ook niet meer gelukkig mee is zoals het nu gaat.
    Je zal vast nog wel een paar keer verliefd worden, maar doe het wat kalmer aan. Je hebt nog tijd genoeg. Je weet wat ze zeggen over je huwelijksdag: Dat is de gelukkigste dag in je leven en ook gelijk de laatste. Voor jou was dat de dag dat ze ja zei. ;-)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb in mijn vriendenkring al veel relaties zien eindigen op deze manier. De eerste verliefdheid gaat langzaam over in sleur. Uitmaken is dan het beste oplossing maar wel zo dat jullie vrienden blijven. Vergelijk het met televisie : wanneer het programma saai wordt dan zap je toch ook weg?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten