Skip to content
5 reacties
517 weergaves

Friendzoned of niet?

Hi,
ik heb dus een vriend waar ik een crush op heb en we praten vooral op whatsapp. we waren dus gewoon een beetje truth or dare aan het spelen (online) en we hadden het over crushes. ik zei dat ik geen crush had omdat t anders awkward zou worden. hij zei ook dat geen crush had, hoe groot is de kans dat hij ook loog om ongemakkelijkheid te voorkomen? hij begint namelijk vrij vaak het gesprek en vraagt nogal vaak hoe het gaat, plus bij truth or dare vraagt hij dingen als 'wat zou de perfecte date zijn' en 'heb je een bepaald soort type' en 'als je iemand uit de klas uit zou móeten vragen, wie zou je kiezen'.

alvast bedankt (als je antwoordt) :)

14 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Precies dit heb ik ook met een vriendin en ik weet niet of ik haar nou leuk vindt of niet. Ik nijg heel erg naar wel dus al zou ze het vragen zou ik denk ik wel ja zeggen maar het is gewoon awkward als een van ons nee zegt en dat is denk ik hetgene wat mensen tegenhoud van het te vragen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Vraag nog eens een keer of hij een crush heeft. Als hij dan daarna het aan jou vraagt zeg je: ja jij? -> als hij je leuk vindt geeft hij het dan ook toe -> als hij je niet leuk vindt zegt hij srry ik vind je niet zo leuk. Dan zeg je: Ik bedoelde ik heb een crush en jij? in de zin van ja, jij?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zulke tips zou ik mijn crush ook geven dus ik denk dat hij een crush op je heeft. Even moet bij elkaar verzamelen en het dan vragen (in real life is beste) en dan weet je het zeker.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga volgende keer als het met t or d gaat over crushes reageer dan met: ja, jij. Als hij zegt ja ik ook op jou ben je binnen, en als hij zegt dat ie niet dat voor jou voelt kan je zeggen ik bedoel ja, en jij? ??

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste meid, Zo te zien wil die jongen heel graag jouw vriendje worden maar zijn jullie allebei een beetje kinderachtig aan het doen. Jij durft niet te zeggen dat jij hem wel leuk vindt en hij durft het ook niet omdat hij bang is afgewezen te worden.
    Je vraagt hoe groot de kans is dat hij zat te liegen dat hij geen crush op jou heeft? 100% denk ik, voor jullie allebei.

    Als jullie elkaar weer spreken, en dan het liefst gewoon face to face, maar als je dat niet durft dan maar via whatsapp, zeg hem dan gewoon dat jij hem wel leuk vindt en dat je wel wil afspreken om samen iets te gaan doen.

    Iemand tegenkomen waar je graag vrienden mee wil zijn is bijzonder. Als die ander dan ook nog graag vrienden met jou wil worden dan is dat heel bijzonder. Laat die kans niet lopen! Straks denk hij dat het met jou toch niets wordt en vindt hij een ander. Dat wil jij toch niet! Meisjes hoeven echt niet te gaan zitten wachten tot ze gevraagd worden. Wees een beetje flink en ge-emancipeerd. Grijp die kans!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten