Skip to content
5 reacties
943 weergaves

Vriendin geeft massages en ik vindt dit kut

Hoi mijn vriendin doet voor haar studie allround schoonheidsspecialiste en nu moet ze voor stage bij een sauna mensen gaan maseren Wat dat inhoud is dat ze hamam en normale massages moet geven ook bij jongens die allemaal naakt gaan en alleen handoekje om de piemel doen maar ze moet dus ook billen maseren en de rest van het lichaam Ze vindt het zelf ook kut zegt ze maar ze moet toch doen maar ik vindt kut dat mijn vriendin naakte mensen doet maseren en het idee gewoon vindt ik heel vies want ze raakt gwn een andere blote jongen aan ik zie dit echt als groot struikelpunt voor onze relatie Hoe kan ik hier beste mee omgaan ?

20 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Hey TS. Je vriendin geeft aan dit zelf ook kut te vinden. Ik zou daar op geloven want ja. Vertrouwen is belangrijk in een relatie. Al helemaal in dit geval. In ieder geval. Blijf eerlijk tegen elkaar, vertrouw elkaar en blijf communiceren met elkaar!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het gewoon accepteren, zeker als je elkaar gewoon kan vertrouwen. Het is voor haar opleiding, verder zit er heus geen gevoel achter.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • snap dat je in het begin wat moeilijk vind, maar je gaat je er toch bij moeten neerleggen. Het is haar werk, haar passie en hoe zij haar geld verdient. Voor haar is het niets meer dan een job, wie er ook op die massagetafel ligt. Communiceer goed met elkaar, zoiets zou een goede relatie niet mogen verpesten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Opleiding voor schoonheidsspecialiste en dan ook hamam en lichamelijke massages geven? Dat wil ik ook, waar kan ik die opleiding volgen?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is alles nog wat nieuw voor jullie dus ik snap jouw awkward gevoel wel. Maar alles went. Mijn schatje heeft samen met haar moeder een schoonheidssalon en tja, massage en andere blote toestanden horen daar nou eenmaal bij. Je kan niet iemand een beauty treatment geven wanneer die zijn regenjas nog aan heeft. Bekijk het zo: stel dat ze een verpleegster was, dan was ze ook de hele dag bezig met blote mannen. Het is gewoon een beroep als een ander. En zolang ze jou op het eind van de dag een massage geeft die nog wat verder gaat dan met de klanten ben je helemaal gezegend met zo'n vriendin.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten