Skip to content
1 reacties
510 weergaves

Welp, that sucks

Ik heb dus al echt heel lang een crush op een meisje en we zijn ook hele goede vrienden. In de 2de wou ik het echt gaan vragen en zou ik het doen maar toen.....kwam er iets wat ik wel zelf wist maar nooit wou geloven. Ik kwam dus op een dag op school en ik kwam dus bij hun zitten. Het meisje had een mededeling dus ja...dat. Ze zij tegen ons "jongens (en meisjes) ik ben lesbisch. En then it al went to shit, dus ik heb helemaal geen kans meer. Ik ben het nu wel gewend maar ik blijf het gevoel hebben en soms kom ik dan ook heel raar over omdat ik nog steeds wel een beetje verliefd ben. Wat kan ik hier tegen doen want ik wil wel gewoon normaal met haar zijn. Thx alvast voor het reageren

14 jaar
4 jaren geleden

1 Reacties

  • Beste jongen, Blijkbaar vinden jullie elkaar wel aardig, dus in ieder geval kunnen jullie gewoon vrienden blijven.
    De vraag is, wat voor soort relatie hebben jullie nu met elkaar? Gaan jullie alleen op school met elkaar om of zien jullie elkaar ook daarbuiten wel eens en komt zij wel eens bij jou thuis?
    Als zij echt 100% lesbisch is dan heb je weinig kans, want dan vindt zij vrijen met een jongen, ook met jou dus, helemaal niets. Aan de andere kant, als jullie al heel close met elkaar zijn dan wil ze misschien wel eens experimenteren als ervaring, en om te zien hoe het is. Een jongen voelt net zo aan als een meisje en op dit forum lees ik dat als jongen zoenen met jongens ook heel leuk is, dus waarom als lesbo niet zoenen met een jongen?
    Er zijn natuurlijk wel detailverschillen tussen jongens en meisjes, maar op jullie leeftijd stellen die nog niet zo veel voor en op jullie leeftijd zijn jullie ook heel flexibel als het op vrijen met iemand aankomt.
    Iedereen is wel een beetje biseksueel, dus dat meisje is misschien ook niet zo streng in de leer als het op zoenen en wat meer aankomt. Je kan altijd zeggen dat ze niet oud mag worden zonder het eens geprobeerd te hebben met een man en dat jij je wel wilt opofferen ;-).

    In het algemeen heb ik de indruk dat homo's beter met vrouwen overweg kunnen dan lesbiennes met mannen. Misschien komt het doordat mannen te opdringerig, te macho zijn naar vrouwen en lesbiennes daar een hekel aan hebben. Voor homo's geldt dan dat ze niet opdringerig zijn, niet macho, en toch man en ook gezellig.

    Wees dus niet macho en opdringerig, maar begripvol, attent en lief, misschien wil ze dan wel eens wat proberen. Toon belangstelling en praat met haar over haar gevoelens, dat vindt ze fijn.
    Een duurzame relatie zal er niet inzitten, maar er zijn vast wel andere leuke meisjes die wel met jou willen. Veel succes!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten