Skip to content
6 reacties
349 weergaves

Ik heb verkering maar ik vind het allemaal maar eng.

Ik heb nu 2 maanden verkering met een jongen. Ik wil heel graag met hem afspreken en wat intiemer met hem worden maar ik vind het allemaal eng. Ik durf hem geen knuffel te geven laat staan km later misschien seks te gaan hebben. Ik ben altijd al heel verlegen geweest maar ik denk dat ik misschien bindingsangst ofzoiets heb. Het is moeilijk om uit te leggen, maar heeft iemand misschien tips hoe ik minder verlegen en onzeker word?

14 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Op een gegeven moment zal de piemel in de vagina gaan. Zo gaat dat hè............

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb net een vriendinnetje en een knuffel of een kusje dat gebeurt wel maar dat is toch geen sex. Over echte sex spreken wij nooit hoor. Een knuffel is toch niet erg? ik vind het moedig van je dat je de stap genomen hebt en hoop dat het goed gaat. Bang zijn hoeft niet en gewoon alleen doen wat je wil (maar niet alleen gewoon uit angst iets niet doen)

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou gewoon eens gezellig samen een film gaan kijken met z'n 2en op de bank popcorntje erbij armen om elkaar heen en het gaat dan vanzelf. Maar dan moet jij hem wel uitnodigen.... Ik zou daar maar eens mee beginnen.... Veel succes ; )

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Zorgen maken over later neemt plezier weg van nu, jullie hebben verkering dus vinden elkaar leuk dat is toch harstikke mooi! Hij is niet voor niks je vriendje dus onzeker en verlegen is niet nodig jullie hebben elkaar gekozen toch :)

    Probeer te kijken naar wat je wel leuk vind nu zoals maybe die knuffel. Wat is de reden dat je dat niet durft te doen of zeggen, is wel heel stoer als je aangeeft aan je vriendje dat je iets ziet zitten. Nieuwe dingen zijn vaak spannend maar kan heel fijn zijn hoor in iemand zijn armen liggen en juist een stevige knuffel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Je hebt verkering zonder knuffels en zonder aanraking? Heb je dan wel verkering? Jij bent te verlegen om het te vragen, dus het moet van hem komen. Waarom ga je niet eerst aan je persoonlijkheid werken in plaats van aan verkering te denken? Zo krijgt een jongen toch nooit een eerlijke kans? Ben je zelf al met je eigen lichaam bezig? Wat jij verkering noemt is geen verkering. Ook voor later geldt: doe de dingen in de goede volgorde. Ik zou me in zijn plaats flink bedrogen voelen om op die manier verkering te willen hebben. Succes met het krijgen van meer persoonlijkheid.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • En het komt allemaal van zijn kant. Hij vraagt altijd of we kunnen afspreken enzo. Ik ben bang dat we daardoor niet lang verkering meer hebben omdat het maar van 1 kant komt.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten