Skip to content
1 reacties
438 weergaves

Is er nog hoop op een relatie?

Ik heb een maand of 8 geleden een meid ontmoet die een half jaar jonger is dan mij en bij mij in de straat woont. Ze zit ook bij mij op school en we hadden na een week een eerste afspraakje. (Toen had ik nog geen gevoelens voor haar). En sinds dien spraken we vaker af. Na een maandje begon ik me langzaam verliefd te voelen en een maandje later lagen we op een pingpongtafel en sinds dien wist ik dat ik echt gemaal verliefd op haar ben. En we zijn echt heel close geworden. Knuffelen samen en zijn ook vaak samen. We praten over bijna alles. Maar omdat mijn zelfbeeld en vertrouwen best laag is heb ik er ongeveer 6 a 7 maand over gedaan om haar te vragen. En ze ziet mij dus als close friend. Maar laatst een week of 3 later was mijn pik zo stijf geworden tijdens het gamen. en toen heeft ze mij afgetrokken omdat ik hem niet omlaag kon krijgen. Ze voelde zich er achteraf kut over. We hebben het er over gehad en zij dat ze het niet erg vond omdat we op dat moment het allebei goed vonden. Ik wil graag contact houden met haar maar weet niet of het ook gewoon vriendsappelijk kan blijven omdat zij slechte ervaringen heeft met andere jongens.

15 jaar
3 jaren geleden

1 Reacties

  • Beste jongen, Een heel merkwaardig verhaal. Je vertelt dat je weinig zelfvertrouwen hebt en een laag zelfbeeld. Dan lees ik dat je een meisje ontmoet, na een week ga je met haar uit, na een maand ben je verliefd en na weer een maand lig je met haar op een pingpong tafel. Niet bepaald iets dat ik verwacht van een jongen met weinig zelfvertrouwen.

    Dat doe jij dus met haar omdat je verliefd op haar bent. Dan wacht je een half jaar om haar te vragen. Of ze verkering met je wil? Was dat dan niet al lang duidelijk?

    Een tijdje later zit je met haar te gamen, maar blijkbaar waren jouw gedachten ergens anders. Je kreeg een stijve pik (van het gamen?) en hij bleef maar stijf (gefeliciteerd!) en je vriendin moest je er van af helpen met wat handwerk.

    Blijkbaar is zij nog een onschuldig meisje want het gebeuren heeft haar geschokt. Ze heeft zeker geen broer en wat jongens en meisjes samen doen als ze de kans krijgen weet ze blijkbaar ook nog niet echt. Wat heeft haar geschokt? Jouw grote piemel? Wat er gebeurde toen ze begon te trekken? Is ze nu ongerust geworden als ze aan seks denkt en waar die piemel dan zal zijn?

    Niettemin, jullie hebben er over gepraat en als ik het goed begrijp heeft ze het gebeuren inmiddels verwerkt. Blijkbaar hebben jullie nog steeds een goede relatie met elkaar maar toch ben je ongerust.
    Wat wil je nu? Vriendjes zijn met haar? Verkering met haar? Gaan jullie nog steeds met elkaar om of is zij afstandelijk geworden?

    Je hebt het over slechte ervaringen met andere jongens. Hebben die dingen met haar gedaan die zij niet wilde? Haar bedrogen met een ander meisje? Zich door haar laten aftrekken en denkt zij nu van: "Hij is ook al zo!"?

    Ik krijg de indruk dat jij zelf niet helemaal weet wat jij wilt. Als jij verliefd bent op haar dan wil je verkering en dan wil jij vrijen. Is zij ook verliefd op jou of ben jij in haar ogen gewoon een vriendje waar ze gezellige dingen mee doet en is ze wat terughoudend als het om verkering en seks gaat?

    Jullie kunnen met elkaar praten, dus ga nog maar eens met haar praten over hoe zij jullie relatie ziet. Dan weet je meer.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten