Skip to content
6 reacties
854 weergaves

Ik vraag mij af waarom ik nog single ben

Al mijn vriendinnen (en de mensen in mijn omgeving) hebben al een relaties, gezoend, zijn uit/en op date gevraagd etc. Dat zijn dingen die voor mij onbereikbaar voelen. Mijn liefdesleven is geen succes, nooit niet, nu niet. Ik ben al 5x verliefd geweest maar dat werd niks, wat ik ook wel snap aangezien 1 van hen een leraar was, de ander had ik ontmoet via internet en de rest? tsja...Ik ben alleen in de 2e en 3e klas erg vaak lelijk genoemd door andere jongens. Ben ik echt zo lelijk? dacht ik toen. Ben ik zo lelijk dat ik daarom single ben. Later ben ik erachter gekomen de liefde niet in het uiterlijk zit maar in innerlijk zit en dat zelfverzekerdheid ook een rol speelt in aantrekkelijkheid dus die "lelijkheid boeide me ook niet meer. Ik ben niet onzeker en er is nog nooit tegen me gezegd dat ik vervelend of gemeen doe. Zelfs de meest onzekere en negatieve mensen in mijn omgeving hebben al een relatie of gezoend. Ik snap het echt niet! Waarom ben ik nog single en heb ik nog nooit gezoend. Ligt het dan toch aan mijn uiterlijk? Maar mensen vallen toch eerder op het innerlijk!??? Misschien zijn mijn eisen te hoog, maar dat denk ik niet. Anders werd ik niet 5x verliefd achter elkaar of zou corona een rol spelen dat je nergens heen kan en ook geen nieuwe mensen kan ontmoeten? Mijn ouders enzo zeggen dingen als "Als je op zoek gaat krijg je het nooit, als je niet zoekt kom je je soulmate vanzelf tegen" en dat snap ik ergens ook wel. Is dat soms de reden? Dat ik teveel opzoek ben naar liefde? Ook worden er dingen gezegd als Je kan toch ook gelukkig single zijn. Des te meer tijd voor vrienden en famillie, meer onafhankelijkheid en niemand die zegt wat je doen of laten kan. Dat begrijp ik heel goed en ik ben ook heel gelukkig, maar omdat ik dagelijks nieuwe stelletjes zie en wekelijks hoor van vriendinnen dat ze allemaal zijn uitgevraagd en hoeveel mensen er wel niet een crush op hen hebben gehad vraag ik me toch heel erg af WAAROM ik dat nooit heb gehad. Ik word er echt geïrriteerd van. Er is nog nooit iemand verliefd op me geweest voor zover ik weet en dan word er tegen me gezegd: Misschien durft diegene het niet tegen je te zeggen" Ik vind het wel heel verbazingwekkend hoe al mijn vriendinnen dan wel op date zijn gevraagd en dat zij er wel achter zijn gekomen. Doordat iedereen al zo'n beetje rommantische belevenissen heeft gehad begin ik soms een beetje behoefte te hebben aan een relatie of tenminste beginnende de flow. Op slechte dagen zit ik hier echt mee te worstelen en heb ik nog meer behoefte aan een relatie. 17 word ook echt als laat gezien. Ik vind het persoonlijk niet erg laat, maar toch! Zo krijg ik nooit een lief :/

17 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Komt vanzelf goed wees gewoon lekker jezelf ik was 18 toen ik met alles begon eerste vriendin enzo en vindt zelf ook niet heel laat ofzo nu staan de meeste levens toch op pauze door Corona en dat kan je pas hervatten als de boel weer beetje opengaat helaas vindt zelf ook balen af en toe maar is ff niet anders als je nog ergens over wilt praten mag je me snappen

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het valt nogal mee hoor meisje 17 ( niet ts). Iedereen tennist als het warm is in een kort broekje, sommigen in rokje. Zelfs bij de jongens worden de broeken gelukig wat korter. Tussen het tennis, als je wacht op de volgende baan, blijf je uiteraard zo lopen. Wel doe ik mijn harnas(sport bh) dan uit. Die heb ik dan met mijn kleine borsten niet nodig. Maar je hebt gelijk, ik kan niet wachten op de zomer als de sweaters en joggingbroeken weer uit gaan en hopelijk terrassen open.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeker waar en ik moet een beetje begripvol lachen om je antwoord. Het is lichtelijk humoresk. We hopen allemaal op beter weer, zeker de jongens die M20 in sexy outfit gaat ontmoeten

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 20, TS hier ik denk dat omgeving en met wie ik omga ook een rol speelt. Ik heb geen jongensvrienden, ga nauwelijks naar school en zit op clubs met alleen meisjes waar ik geen verliefdheid gevoelens voor heb, wel vriendschappelijk. @m15, Nu ik erover nadenk kleed ik mij ook niet echt sexy. Casual/basic voor mij en that's it! Ik ga het uitproberen, maar niet overdreven ordinair en over de top. Dan wacht ik wel even op het weer. Nu is het een beetje koud.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan aan je uiterlijk liggen als je bijvoorbeeld erg dik bent, maar meestal speelt dat geen rol. Stel je te hoge eisen? Doe eens gewoon een proef en laat je eens gaan. Kleed je enorm sexy, zodat jongens gedwongen zijn om te kijken en ergens "stage" lopen betekent niet dat je een hoer bent. Neem meer risico en ik weet zeker dat het lukt. probeer desnoods een vriendin uit en ook al voel je voor jongens........uitproberen kan geen kwaad. Veel succes en ik hoor graag wat je er van vindt en/of hoe het geworden is.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is niet hetzelfde als bij mij, maar het lijkt er wel op. Ik kom zeg nu maar kwam wel in disco s en clubs om jongens te ontmoeten, maar ging nooit met eentje weg.
    Ik ben denk ik niet lelijk, maar ook niet seksy kleine borsten, kleine billen en kleed me iets tussen te casual en stijf. Dat kon ik dus veranderen en heb ik gedaan, maar was het niet zelf.
    Te geforceerd seksy en het lag er te dik op dat ik op de versiertoer was. Het enige waar het met jongens wat werd was in de kantine en op het terras van mijn tennisvereniging.
    Daar loop ik na het tennis rond in een kort broekje en shirtje met inkijk en daar is dat voor mij natuurlijk. Dat ben ik wel zelf.
    Ik ging daarna ook mee met vriendin naar volleybal en zeil soms met het bootje van mijn broer en ben daar lid. En ja daar ook kantine. Ik heb nog niet de ware ontmoet, zoals ze dat idioot noemen, maar het gekke is ik ben niet sportief maar helemaal in mijn element. De jongens zijn daar ook leuker dan in de disco of de club, terwijl het misschien dezelfde jongens zijn.
    Toen kwam corona en sporten mag weer beperkt, maar cantine blijft dicht. Toch in baan naast ons twee jongens waar ik een wel van kende en ja kreeg spontaan een arm om me heen.
    Het is maar een hint of dat het bij jou ook is.....verander dan je omgeving

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten