Skip to content
5 reacties
458 weergaves

Ex heeft een nieuwe vriendt

Het is nu net 2 maanden uit met m’n ex vriendin we hadden relatie van 2,5 jaar zoiets en ze woont tegenover me alhoewel het mischien beter was om uit elkaar te gaan hield ik wel veel van der en miste haar nog wel elke dag en hadden toch hechte band door de jaren heen gebouwd nu zag ik haar vanmiddag per toeval met een jongen bij haar binnenlopen helemaal opgemaakt (dus waarschijnlijk haar nieuwe vriend nu doet dit me best hoop verdriet als ik ze dan samen binnen zie lopen en nu steeds aan moet denken hoe ga je hier mee om

19 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • In coronatijd is het inderdaad erg lastig om afleiding te vinden en over iemand heen te komen. ik heb daar momenteel ook moeite mee. er is nu drie kwart jaar voorbij gegaan en ik denk nog elke dag aan diegene. Maar het is zeker niet zo erg als eerst. Eerst doet het pijn en mis je diegene heel erg, maar daarna moet je proberen in te zien waarom het uit is gegaan en de positieve kant ervan bekijken. Je hebt waarschijnlijk wel veel geleerd in die relatie en misschien kan je voorkomen dat er in een volgende relatie met iemand anders dezelfde fouten worden herhaald. Ook kan je van deze relatie leren wat je belangrijk vind in een partner en wat juist de mindere eigenschappen waren van jouw ex vriendin en die kennis gebruiken om nu een betere match te vinden. Als je dit probeert te doen en als tijd verder verstrijkt leer je te accepteren dat het uit is en zal je het niet erg vinden dat jullie niet meer in een relatie zitten en zul je het ook niet meer erg vinden dat zij al andere mensen ziet. Het zou best kunnen dat je nog steeds van haar houdt en houdt van de hechte band die jullie ooit hadden, maar dan kan je dankbaar zijn voor dat je het hebt mogen meemaken en is het verder prima dat het is geëindigd . Dan heb je het officieel achter je gelaten en kan je volledig door met je leven. het gaat allemaal om acceptatie en dat wordt sowieso makkelijker met tijd. heel veel sterkte!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja is alleen beetje moeilijk om afleiding te vinden met Corona kan niks dus dan denk je er automatisch meer aan ongewild en krijg er nu ook nachtmerries van soms Tips voor afleiding want heb nu niet echt een doel meer ofzo

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Doorleven! Het is niet voor niks uitgegaan. Het is rot maar je moet het accepteren en doorgaan met je leven.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi j19, erg vervelend, maar dit kon je verwachten. Je geeft aan dat hetzij beter is, pak je leven op, ....... zonder haar! Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jij moet ook gaan stagelopen met iemand anders. Doorgaan met leven.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten