Skip to content
21 reacties
1757 weergaves

Wat vinden meiden leuk aan jongens

Ik wil dus best wel graag 1 vriendin, maar het is nou ook niet dat ik persee op zoek ben ernaar. Maar wat vinden meiden leuk aan jongens?

15 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • @meisje 15 kan het zijn dat je omringt wordt door overheersende feministische invloeden? Want ik ken veel jongens, en dan bedoel ik ook echt veel, die zich gewoon gedragen. Sommige worden zelfs galant genoemd. Dus ik denk dat het reuze meevalt


    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Verschrikkelijk, wat een reacties ! Ik dacht dat de vraag was wat meiden leuk vinden aan jongens. De jongens krijgen nu steun uit onverwachte hoek, namelijk van mij. Ik ben zelf een meid en ik vind jongens meestal leuk. Ik ga heel graag met jongens om en wat mij opvalt is, dat jongens over het algemeen minder moeilijk doen over allerlei dingen. Ik vind veel jongens plezierig in de omgang en ze zijn naar mij toe vaak heel aardig en soms zelfs lief (zonder altijd bijbedoelingen, wat dan vaak wordt beweerd), dus gewoon lief. Ik denk dat het er vooral mee te maken heeft wat je eigen houding is. Ik respecteer jongens, ik ben oprecht geinteresseerd, zeker in de jongens die ik ken. Ik neem jongens zoals ze zijn en je moet niet proberen om jongens te veranderen, dat ze zo moeten worden zoals jij dat graag wilt. Wie zegt dat jouw opvatting hierover de juiste is ? Sorry, maar ik had even behoefte om een aantal dingen over jongens recht te zetten. Dan de vraag wat ik leuk vind aan jongens. Nou, om te beginnen heel veel. Een prachtige jongen in een mooi lichaam is zo ongeveer het mooiste wat ik mij kan voorstellen ! Een knappe jongen met een mooie (glim)lach kan mij heel erg beroeren. Mooie ogen, mooie tanden zijn uiterlijke kenmerken van jongens, die mijn hartje sneller kunnen doen kloppen. Ik kijk ook heel graag naar jongens en ik droom vaak over jongens. Verder vind ik het leuk als een jongen vooral zichzelf is, gezellig is, humor heeft en dat je samen kunt lachen. Geweldig lijkt mij dat !

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15 helemaal bovenaan. Jij vind jongens walgelijk. Yep. Oke. Ik heb wel een advies voor je: date met een meid en vraag er verkering mee. Nee, ff serieus, ik vind het niks erg dat je zo afgeeft op jongens. Maar is het een idee om heel misschien ook naar jezelf te kijken? Ik vind je instelling wel erg down. En dan nog iets... ik ken genoeg bitchen van meiden, maar ook heel veel leuke meiden maar ook veel leuke jongens, en dat scheeld aangezien ik op jongens val :) Je scheert het wel erg over één kam vind ik. Ik vraag me af waarom je dat doet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M15. Lotte's dood is het gevolg van een ruzie die ontstaan is door een naaktfoto van de oudste jongen. Hij had de foto van zichzelf gestuurd die ook alleen voor bedoeld was. Maar Lotte deelde de foto met anderen waar de jongen achter kwam. Lotte was helemaal niet zwanger!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit topic begon dus met een simpele vraag wat meisjes leuk vinden aan jongens en ondertussen wordt er gediscussieerd over hoeveel jongens en hoeveel meisje welke opleiding volgden, ligt het aan mij of zijn we wel heel ver van het pad afgeweken? Ps @m15 mannen en vrouwen (en daarbuiten/tussen/ect.) zijn gewoon gelijk en als jij toevallig met een paar jongens slechte ervaringen hebt hoef je daarom niet gelijk het hele mannelijk geslacht te beledigen!

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Wauw, wat een man onvriendelijke taal hier. Straks durf ik de straat niet meer alleen op. Oke, jullie zijn slimmer dan wij. Geef ik toe. Maar wij zijn sterker en dus hebben jullie ons nodig om jullie te beschermen tegen allerhande dreigend gevaar. En om de deur voor jullie open te houden en ons jack om jullie schouders te slaan wanneer jullie het koud hebben en lieve complimentjes te geven over hoe beeldig jullie nieuwe jurkje staat en hoe verleidelijk jullie er uit zien met jullie nieuwe kapsel en make-up.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je blijft mannen als minderwaardig ras zien blijkbaar. Al zou je willen, zal er geen man voor jou met je ideeën in de rij gaan staan. Ik hoop dat je dat wil inzien en iets genuanceerder over mannen gaat praten en denken. Het zou een erg eenzijdige wereld worden met identiek denkenden, maar gelukkig zijn er voldoende andersdenkenden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je enkel spreekt of kan spreken over pubers met puberale gedachten en uitingen?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @M15, Jij praat wel als brugman dame.. allesweter.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • NIETS! Jongens denken dat ze stoer zijn, scheppen op over hun cocktailworstje in hun broek en zijn "ervaringsdeskundige" met meiden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je zo zwartgallig en negatief ten opzichte van jongens bent kun je maar beter met een meisje vrijen, als je dat al niet doet, want dat zullen wij dan ook wel verkeerd doen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ M15: 374 duizend meisjes op 731 duizend studenten is iets meer dan 51,1 % Ligt tamelijk ver van de 70% af vind ik en dat was waar ik over viel. Als bovendien veel meer jongens het eerste jaar stoppen met hun studie en er blijven toch nog 48,9 % jongens over dan lijkt mij dat er misschien toch nog meer jongens dan meisjes zich aanmelden in het eerste jaar, maar dat weet ik verder niet.
    Een oorzaak voor grotere uitval is wellicht dat jongens zwaardere studies kiezen dan meisjes. Beta studies bijvoorbeeld. Dan heb je eerder kans dat het niet lukt dan bij alfa- en vooral de gamma studies waar het vooral op kletsen en de juiste meningen aankomt.
    Je mag best een mening hebben maar je moet niet met verkeerde cijfers komen en je oordeel vellen zonder dat je de context kent. Het is veel te gemakkelijk om wat cijfertjes te pakken en dan maar te roepen "De jongens doen hun beste niet". Het kan ook zijn dat de scholen hun best niet doen als het om jongens gaat.

    In dit topic ging het er over wat meisjes leuk vinden aan jongens. Misschien wel dat ze wat speelser, wat minder serieus zijn dan meisjes. Met jongens kun je lachen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15, jij hebt gelezen dat 70% van de HBO en WO studenten meisjes zijn. Dat klopt niet hoor!
    Voor HBO was het in 2015 179,9- tegen 163 duizend. Voor het WO 106- tegen 93 duizend. Bovendien blijken meisjes vooral te gaan voor maatschappelijk en cultureel gerichte studies,
    Tweederde van de meisjes kiest in het middelbaar onderwijs NG of CM, bij de jongens kiest bijna tweederde NT of EM. Voor NT kiest maar 3,5% van de meisjes tegen 25% van de jongens.

    Als het om de moeilijke zaken gaat dan draait de maatschappij toch echt nog op de mannen en zorgen de vrouwen voor de versiering en de zorg.

    Onderwijsdeskundigen denken dat het onderwijs in Nederland teveel gefeminiseerd is. Vooral dus gericht op het gedrag en de studiehouding van meisjes. Jongens worden te weinig uitgedaagd en als jongens behandeld tijdens de lessen. Braaf stil zitten en naar de juf luisteren is niet wat jongens leuk vinden.

    Dit is een beetje off topic, excuses, maar dan moeten er hier maar geen onwaarheden verteld worden. ;-)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15, we hebben het hier natuurlijk wel over enkel pubers. Dat meisjes dan een voorsprong hebben op meerdere fronten is bekend, maar dat wil niet zeggen dat ze later die voorsprong houden. Bij volwassenen zijn veel meer mannen die doorgestudeerd hebben en ook veel meer kennis hebben op tal van gebieden. Als die mannen zoals jij dan eens tegen vrouwen aanschoppen, hoe zou je dat vinden als je bv. 30 bent?! Vrouwen zijn nu een inhaalslag begonnen (wat ik alleen maar waardeer) waar ik positief tegenover sta ipv. zoals jij ze te verguizen als minderwaardig geslacht. Ben jij een echte Nederlandse vraag ik me af?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15, naar mijn mening gebeurt het net zo vaak dat jongens niets doen dan bij meisjes, maar het kan ook aan mij liggen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15 gelukkig zijn er een heleboel jongens die ik ken niet zo, ik heb ook een hekel aan zulk soort mensen maar dat betekent niet dat je kan zeggen dat alle jongens zo idioot in hun hoofd zijn!

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje (15). Klein advies: Ga niet elke jongen vergelijken met de jongens waarmee je slechte ervaringen op school hebt. Niet elke jongen is zo. Ik weet niet wat je allemaal hebt meegemaakt. Maar elke jongen slecht/walgelijk noemen schiet je niks mee op.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje15, over een deel van de jongens heb je gelijk. Ik vind dat soort types ook asociaal enzo, maar er is ook een deel van de jongens die niet kinderachtig doen bij voetballen , niet schoppen en slaan, die wel gewoon hun best doen bij projecten. Het is niet eerlijk tegenover die jongens om alle jongens zomaar weg te zetten als asociaal en lui! Ik zeg toch ook niet dat alle meisjes irritant zijn en de hele tijd zitten te giechelen en roddelen en niks anders doen dan tiktok en shoppen? Een deel daarvan hoort daarbij, maar een ander deel niet. Dat je mensen zo weg zet op basis van hun geslacht is puur seksistisch en kinderachtig!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje15 zo te lezen val je op meisjes??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • In het algemeen gaan meeste meisjes rond je leeftijd voor status/alfa gedrag. Niet dat ik dat kan aanraden aangezien deze meisjes uiteindelijk ook de personen zijn die in een gebroken relatie eindigen. Wees gewoon jezelf en je komt er vanzelf wel.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Het gaat er niet om wat meisjes in het algemeen leuk vinden aan jongens, het gaat erom wat jou als persoon leuk maakt! Dus wat maakt jou als mens leuk?

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten