Skip to content
2 reacties
313 weergaves

Vindt zij mij ook leuk?

Ik ben dus verliefd op een meisje uit mijn klas, ik noem haar nu ff Sanne. Ik ken haar al een aantal jaar(eerst van buiten school van een hobby en sinds de eerste zit ik bij haar in de klas(zit nu in derde, in de tweede zaten we niet bij elkaar in de klas). Eind eerste klas(toen ik al verliefd op haar was) kreeg ik een appje van haar of ik verkering wilde, ik kreeg het helemaal warm en wist niet wat ik moest antwoorden. Haar vriendinnen kennende zou dit heel goed een grap kunnen zijn. Na een lang appgesprek waarin ik probeerde te achterhalen of het echt was of niet, wilde ik appen dat ik verkering met haar wilde. Vlak voordat ik op verzenden drukte, appte ze dat het fake was.??. Haar vriendin had haar telefoon kennelijk te pakken gehad... Een paar dagen later hadden we een soort eindfeest van onze klas. Een vriendin van Sanne liep naar me toe(met Sanne op 1m afstand en mijn vrienden naast me die niks van mijn 'crush' afwisten) en vraagt of ik verkering met Sanne wil. Sanne zelf stribbelt enorm tegen, en maakt een ongemakkelijke indruk. Ik weet niet wat ik moet zeggen, als ik ja zeg en het is weer fake(die kans is erg groot) dan sta ik voor paal, maar als ik nee zeg dan denkt Sanne dat ik haar idd niet leuk vind en zet ik een streep door een eventuele toekomst. Ik antwoord dus maar vaag met misschien. Diezelfde avond app ik haar of ze zin heeft om samen een ijsje te gaan eten, ze antwoord dat ze dat een beetje raar vindt, dus liever niet(had ik na die dag natuurlijk wel kunnen weten...) Nu zit ik in de derde en weer bij haar in de klas. Soms heb ik het gevoel dat ze naar me kijkt, maar dat kan ook verbeelding zijn. Nu vraag ik me dus af of ze me echt leuk vindt en bij het appgesprek zij dat het fake was omdat mijn antwoord te lang duurde en ze bang op een afwijzing was, of ze het haar vriendinnen had verteld en dat die met haar aan het dollen waren/ ons probeerde te koppelen? Of heb ik een te grote verbeelding? Van met name de meisjes hier, denken jullie dat ze me leuk vindt?

15 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Je kunt proberen weer een beetje contact met haar te maken en te zien hoe ze daarop reageert. Als ze goed reageert kan je haar misschien weer op date vragen. Je hebt niet echt iets te verliezen dus waarom niet proberen. Niet schieten is altijd mis.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit is lastig, het kan zijn dat ze je leuk vindt en dat tegen haar vriendinnen heeft gezegd en dat die het wel grappig vinden en daarom zo doen. Maar het kan ook dat zij en haar vriendinnen één grote prank bij je aan het uithalen zijn.

    13 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten