Skip to content
3 reacties
357 weergaves

Meisje benaderen op social media

Hoi ik vindt dus een meid leuk ze is hartstikke knap ze is ook model maar ik zie haar eigenlijk nooit en ze woont best ver weg we kennen elkaar wel een soort van maar ook weer niet echt we hebben jaar of 7 geleden wellis gepraat op whatsapp nadat ze mijn nummer vroeg op faebook maar veel van gesprek kan ik niet herinering dus denk dat ze me wel een leuke jongen heeft gevonden / of Nogsteeds we volgen elkaar wederzijds op snap en insta en zij liked ook gwn al mijn foto’s en heeft zelf ook niet heel veel volgers dus gewoon een nuchtere meid (haar moeder volgde me laatst ook al heel random ) nu wil ik haar graag haar een leuk berichtje sturen op snap of insta en leuk praatje eruit proberen te halen en Miss wel keertje afspreken nu is mijn vraag.. 1*Hoe begin ik zo’n gesprek zonder raar aangekeken te worden op snap of insta 2* Wat ik absoluut niet wil is zo’n standaard hey hoe gaat het gesprek 3*En hoe hou je zo’n gesprek gaande Aub tips hoe ik beste kan aanpakken want wil jaar niet laten schieten maar mezelf ook niet voorschut zetten

19 jaar
3 jaren geleden

3 Reacties

  • hoi, hebben jullieie mis overeenkomende hobbys? zo ja begin daarover en kijk of je een keer dat kan gaan doen in het echt. zo nee begin dan het gesprek met iets wat jou overkomen is recent en wel interessant is om verder over te praten, WAT BELANGRIJK IS IS OM ALTIJD JE APPJE TE BEEINDUGEN MET EEN VRAAG ANDERS KOMT ER ONGEMAKKELIJKE STILTE, na een tijdje chatten kun je beginnen over films. vervolgens als je weet wat haar filmsmaak is dan kun je of naaar de bios of mis een ónline fimavond houden ligt net aan de situatie waar je in zit, dat moet je zelf aanvoelen, en als dat allemaal is gelukt denk ik dat je wel bijna binnen bent

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Er niet te veel omheen draaien, er zijn geen garanties in het leven dus nee heb je en ja kan je krijgen

    Uitstellen en wachten op een juist momentkom je ook niet verder mee dus begin een gesprek over koningsdag en dan vraag je het gewoon:

    "We hebben al een tijdje online wat contact en mij lijkt het leuk om een keer af te spreken om samen wat te gaan drinken, zie jij dat ook zitten?

    Zo laat je de keuze aan haar en is het niet te opdringerig, succes!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik je verhaal lees dan begrijp ik dat je haar nog nooit in het echt hebt ontmoet. Voor een vriendschappelijke, of wat verder gaande, relatie is het toch wel belangrijk dat je elkaar wat beter kent en goed met elkaar overweg kunt. In hoeverre ken jij haar?
    Als je haar wat beter wil leren kennen dan moet je haar dus uitnodigen om eens om eens samen iets leuks te gaan doen, een uitstapje naar het strand en daar wat eten en drinken bijvoorbeeld. Je kan haar zeggen dat jullie elkaar al zo lang kennen, dat je het contact met haar altijd heel leuk hebt gevonden en dat je haar nu eens graag in het echt wil ontmoeten.
    Als zij daar positief op reageert dan hangt het verder van jou af wat het gevolg is. Zegt ze terug dat ze daar op dit moment geen tijd voor heeft of zo iets, dan weet je waar je aan toe bent.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten