Skip to content
8 reacties
427 weergaves

Nooit echt goeie gesprekken en ze wil niks

Ik heb nu al bijna een jaar verkering met mijn vriendin en eerst hadden we altijd super leuke gesprekken en stelde we elkaar vragen enzo maar nu hebben we zo’n beetje elke vraag wel gehad en ik heb gezegd dat we gewoon eens normale gesprekken moeten hebben maar ze blijft maar vragen stellen en ze wilt dat ik het ook doe. Het is nu een beetje irritant omdat we echt nooit echt goeie gesprekken kunnen hebben (dit gaat trouwens over online praten). Ik wil haar altijd bellen maar dan zegt ze dat dat niet mag omdat het dan bijvoorbeeld al te laat is ofzo terwijl niemand haar kan horen. Haar ouders zijn echt heel streng maar toch lijkt het vaak alsof het een smoesje is! Ze moet ook altijd vragen wanneer ze kan afspreken en of die ouders geven dan geen antwoord of ze vergeet het steeds te vragen dus we zien elkaar ook niet mega vaak in het echt alleen met elkaar. Dan zit ik er ook nog mee dat ze niks wilt, ze wilt denkt ze nogsteeds niet zoenen en ik ben eerlijk gezegd zelfs al toe aan meer dan dat maar daar kan ik haar ook niet in dwingen dat snap ik wel maar nog, waarom kan je niet zoenen er is niks ergs aan. En ze is super onzeker en daar kan ze niks aan doen maar ik word er helemaal gek van, ze vergelijkt zichzelf altijd met andere meiden en als we snappen (op Snapchat) dan maakt ze nooit foto’s en ze denkt vaak meteen dat ik boos op haar ben en dan zegt ze zo stom “oh” en dan ben ik ook zo van wat kan ik dan nog wel zeggen… ondanks al deze dingen hou ik nog super veel van haar dus uitmaken is ook geen optie alleen ik weet gewoon niet wat ik ermee aan moet

14 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Fijn

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties, ik weet nu ook gewoon echt niet wat ik wil doen want nu vind ze het opeens wel goed om te zoenen en dan zul je wel weer zien dat ze het vanavond niet meer wilt… gesprekken komen sinds gister opeens wel gewoon goed op gang gelukkig

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 14. Als ik het verhaal zo lees, dan denk ik dat jullie in een impasse zitten. Het lijkt alsof alles stil staat. Ik kan jou wel begrijpen dat jij wel meer wilt; je houdt nog veel van haar, alleen jij vindt het jammer voor de situatie. Jij bent ook wel reëel door haar ruimte te geven. Het is alleen zo jammer dat het niet vooruit komt. Is het een idee om een relatietherapeut in te schakelen om te komen tot een voor jullie meer bevredigende situatie? Ik heb het gevoel dat jullie er alleen niet uit komen en ergens merk ik ook dat jullie je relatie een kans willen geven. Ik hoop dat er op de een of andere manier een positieve beweging in jullie relatie komt, waardoor jullie meer van elkaar kunnen genieten en uiteindelijk beide gelukkiger worden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Tweede meisje van 22, Ik snap de frustratie zeker ook maar maakt voor het eindoordeel niet uit het is geen match

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan ander meisje van 22: toch kan ik jongen van 14 wel begrijpen hoor. Een jaar verkering en nog niet eens willen zoenen? Dat is wel gek hoor.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Oh God, het lijkt wel het echte leven, scheiden hier niet veel mensen om! Kom op , je bent pas 14, er zijn nog zoveel leuke dingen die er aan zitten te komen, ga je eigen leven leiden, zinder haar! Succes

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als mijn vriend zo over mij zou praten had ik liefst dat hij het uitmaakte.
    Zoveel irritaties is niet goed hoor voor jullie allebei iet. Jullie willen andere dingen dus het is geen match (meer), dat er nog gevoelens zijn kan maar dat betekend niet dat je bij elkaar moet blijven als het niet past.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wordt het niet eens tijd haar in te ruilen!

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten