Skip to content
5 reacties
390 weergaves

Vragen of niet?

Hoi, ik zit met een klein probleempje. Ik heb een enorme crush op een jongen uit mijn klas. Niemand weet nog dat ik bi ben en ik weet ook niet of hij bi is. We zijn bevriend, maar ben altijd beetje onzeker bij hem. We gaan maandag naar de Efteling en ik vroeg me af of ik hem dan moet vertellen dat ik op hem val. Graag een beetje advies!

13 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Ts hier, thx voor de reacties. Heb gwn gezellige dag van gemaakt. Heb hem (nog) niks vertelt. Misschien een andere keer.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste J13, ga eerst een vriendschap met hem aan, leer hem beter kennen en dan krijg je snel zicht op hoe hij in elkaar steekt. Is hij bi dan kun je een vervolgstap nemen (want dat geeft nog geen garantie dat hij iets met jou wil), is hij geen bi of homo, dan zal het wel bij vriendschap blijven, tenzij hij wil experimenteren! Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je het wil vertellen net tijdens een uitje mocht het dan toch niet goed opgenomen worden zit je daar.

    Probeer eerst ook te polsen hoe hij over jongens met jongens denkt voordat je hem overrompelt met je crush.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, In het algemeen ben ik er wel voor om open te zijn over je gevoelens. In dit geval denk ik dat je toch wat voorzichtiger moet zijn. Als jij tegen die vriend vertelt dat jij verliefd op hem bent dan zal hij dat heel ongemakkelijk vinden. Het kan je die vriendschap kosten als hij helemaal niets voelt voor dat soort dingen.

    Je zegt dat hij jouw vriend is. Is dat een geval van hij is mijn allerbeste vriend, of is hij gewoon een van je vrienden? Doen jullie veel dingen samen? Komen jullie bij elkaar thuis? Logeren jullie wel eens bij elkaar?

    Wat mij beter lijkt is dat jij eerst eens aftast hoe hij over homo's denkt. Heeft hij daar geen problemen mee dan kun jij zeggen dat je wel eens het gevoel hebt dat jij misschien homo bent. Hou het en beetje vaag, dan kunnen jullie er over praten. Als hij er geen moeite mee heeft dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat hij ook met jou in bed wil kruipen hoewel hij misschien wel in is voor wat experimenteren.

    Wees voorlopig blij dat je een vriend hebt en probeer samen hele goede vrienden te zijn. Zoenen en de rest moet je maar even wat uitstellen en misschien is hij daar niet de juiste persoon voor. Je kan ook eens gaan kijken op jongenout.nl als je contact wil met jongens die net als jij zijn.

    Het beste, en maak er een leuke dag van op de Efteling zonder moeilijk gedoe!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi J13 wat jij gaat meemaken heb ik nooit meegemaakt dus ik zeg nu maar gwn wat in me opkomt: ik zou eerst echt close met hem worden voordat je hem gaat vragen, dit doe je omdat de kans groot is dat hij niet gay of bi is.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten