Skip to content
10 reacties
685 weergaves

Eerste zoen

Hoe was jullie eerste zoen
Slecht of vreemd of was het schattig
Ik wacht nog op de ware
Laat het maar weten hieronder

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik was 13. Zat net in de eerste van het VMBO. In de 3e schoolweek gingen we 5 dagen naar Ameland voor een kennismakingsweek. Op de voorlichtingsdag had ik al een klik met een jongen die ook bij mij in de klas kwam en vanaf de eerste schooldag trokken we al samen op. De eerste nacht op kamp niet slapen natuurlijk. De andere jongens gingen naar buiten, wij bleven samen in de slaapzaal. Toen keken we al naar elkaar. Bij het ontbijt, lunch en warm eten steeds naast elkaar zitten. Naast elkaar lopen en fietsen. Samen douchen en toen zoenden we voor het eerst. We hebben al 7 jaar verkering en wonen sinds kort samen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel meisje van 16, ik had dat op jouw leeftijd met een meisje dat even oud was als ik. Aangezien meisjes op die leeftijd verder in hun (seksuele) ontwikkeling zijn dan jongens wilde ze eigenlijk meer en bezorgde mij een knetterharde pik waar ik toen nog niet erg goed mee overweg kon, maar zij heeft me verder geholpen en me veel geleerd op dat gebied. Ik moet zeggen dat het lekker was maar dat ik er bovenal mijn voordeel mee heb gedaan bij latere relaties.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het was dit jaar in de meivakantie met mijn hartsvriendin. We keken elkaar aan en het gebeurde gewoon. We hadden het er nooit over gehad en we hebben ook nooit gevoelens voor andere meiden gehad. Het kwam dus zo uit het niets. Het voelde wel heel lekker, intiem, warm en we hielden niet meer op. We waren samen bij ons thuis en steeds als we elkaar weer aankeken zoenden we weer. We hebben sinds de zomervakantie allebei een tongpiercing wat het nog intiemer maakt. Het duurde ook niet lang voor we echt seks samen hadden. Het is nu gewoon dik en dik aan en wat mij betreft duurt dat de rest van mijn leven!!!!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe moet ik dat weten?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen 22waarom nooit

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • nooit...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • C. Toen ik bijna 14 was met een meisje van 14. Ze wilde het me leren zei ze maar denk dat ze er gewoon zin in had met mij. Meer was er niet. Hoeft nog niet voor mij. Ik zie haar nog wel maar zoenen niet meer.
    Je kan je bewaren voor iemand speciaal om de eerste keer het te doen, sex bedoel ik. Maar zoenen vind ik niet dat dit dan ook zo weer moet. Dat geeft je wel zin voor rmeer dan enkel zoenen.
    Ik dacht niet dat is vies, maar merktte alles op was ze deed Met haar handen hoe ze haar bewoog enzo. En deed haar gewoon na.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn eerste keer zoenen gebeurde toen ik 12 was Het was met een jongen, ook 12, in mijn kamer. Hoe het kwam weten we niet, we zoenden ineens. Daarna naar de badkamer om onze tanden te poetsen. Hij ook met mijn borstel. Een week later weer gedaan, daarna weer onze tanden gepoetst. Daarna wel gezoend maar niet meer daarna tanden poetsen. Als je tong gaat gebruiken vind je het niet meer vies.... En tongzoenen nog steeds.....

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog nooit gehad.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • lekker de eerste zoen was eentong zoen met eenjongenen is nu mijn man

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten