Skip to content
9 reacties
1452 weergaves

Langs gaan bij prostituees, oké of niet?

Hey hoi
Ik heb al een paar maand eeeecht veel nood aan seks maar heb niemand om dit mee te doen... En ik wil ook niet iemand van m'n klas vragen voor seks wat dat is gwn creepy...
Daarom d8 ik dan aan prostituees omdat hun het sws doen voor geld (met toestemming van beide natuurlijk). Maar is dat oké of normaal? Heeft iemand van ongeveer mijn leeftijd dat ooit al gedaan?

19 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Ts hier weer eens
    Thx :) ik hoop dat ik eindelijk eens iemand vind die het met me wil doen en dat ik ook meiden durf aan te spreken uit mezelf...
    Gellukkig gaat mijn psycholoog me helpen met mijn verlegenheid :)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, met “ gelijkgestemde” bedoel ik meisjes en jongens die, zeker door het Corona-jaar ook weinig of geen sex met andere hebben gehad. Heb begrepen nu er weer meer mogelijk is dat er inhaalslagen gemaakt worden. Dus lijkt het mij niet al te moeilijk om een (sex) partner te vinden.

    Maar uit een van jou reacties kan ik opmaken dat je ook verlegen bent, tja daar heb ik geen advies voor, dat moet je zelf overwinnen.

    Succes en ik hoop dat je snel liefdevolle sex vindt, laat een weten hoe het gegaan is. X

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS weer hier
    j22 wat bedoel je met 'gelijkgestemde' en heb je voorbeelden hiervan?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier
    Dankjewel
    Ik ga proberen mezelf ervan te weerhouden en hopen dat ik binnenkort eindelijk eens een date heb.... Als ik tenminste eens een meid durf aan te spreken... ??
    Meer reacties zijn natuurlijk altijd welkom.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is in Nederland beter dan in de meeste landen voor een deel maar zeker niet alle prostituees was tijd terug nog onderzoek naar gedaan naar dames die achter een raam zitten vandaar dat ik aangeef beter bij een goed geregistreerd bureau

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is niet waar meisje 19. Prostitutie is in Nederland juist gelegaliseerd om de dwang en mensenhandel eruit te halen. Er is in Nederland een pooierverbod en prostituees werken als een soort van ZZPers. Er is gratis voorlichting soatests en er zijn uitstapprogramma's als ze er mee willen stoppen. De meiden die achter de ramen staan zien dit gewoon als werk en verdienen er eerlijk hun geld mee

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet allemaal maar een hoop doen het niet voor de lol maar onder dwang helemaal die achter een raam werken. Mist je naar een goed aangeschreven bureau gaat (en ja dat is duur) moet het oké zijn als jij dat graag wil maar dat investeren kan ook in jezelf en leuke dates.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, sexualiteit is een belangrijk onderdeel van je leven. Ik begrijp dat je hier naarstig naar op zoekt bent en dat “solosex” niet de uitkomst bied. Maar om nu naar een prostituée te gaan is wel en erg grote stap. Als 19-jarige zou je moeten zeggen zou je toch iemand moeten kunnen vinden, er zijn genoeg sites waar je in contact kunt komen met “gelijkgestemde”. Ik schrijf dit vanuit mijn eigen ervaring dat het bij mij ook lang heeft geduurd voordat ik de eerste sex had. Heb inderdaad ook wel eens overwogen om naar een prostituée te gaan, maar mijn eigen waarde en trots hebben mij hiervan weerhouden. We leven in een vrij land en het bezoek aan prostituée is hoog, dus de behoeftes zijn er, je bent geen uitzondering.
    Let wel, ik wil niet zeggen dat dit kaderstellend is, maar realiseer je dat dit in de toekomst iets met je kan doen. Succes met je besluit en vooral wens ik je veel liefde!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ietsjes ouder dan jij. Maar ik ga ook naar de prostituees hoor. Lekker makkelijk als je even snel seks wilt. Ik was 20 toen ik voor het eerst ging. Dus kan prima. Lopen wel meer jonge gasten rond

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten