Skip to content
3 reacties
929 weergaves

Hij ging vreemd met zijn beste vriend

Ik weet niet wat ik moet doen. Mijn vriend van 7 maanden was er ineens klaar mee. Hij zegt dat hij homo is terwijl ik gisteren nog de liefde van zn leven was. En hij zou nooit vreemdgaan. Maar toen had ie ineens gezoend met zn beste vriend en nu wil hij me nergens op antwoorden terwijl ik zoveel vragen heb.

17 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Beste TS, hoe sta je nu in het leven, heb je nog contact met je ex en ben je weer iemand leuks tegen gekomen. Heel veel sterkte en succes!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Die vragen laat die varen, je gaat echt geen beter gevoel krijgen van antwoorden.

    Super naar, uiithuilen en door

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste meid, Het is helemaal niet leuk om homo te zijn. Het wordt wel geaccepteerd door de meeste mensen maar het leven wordt toch anders, moeilijker, dan je zou willen.
    Jouw vriend wist natuurlijk wel dat hij die gevoelens had, maar hij wilde het niet accepteren. Hij dacht dat als hij een relatie begon met een meisje dat het dan wel weg zou gaan. Niet dus.
    Nu heeft hij gekozen voor zijn vriend. Hij begrijpt heel goed dat hij jou daar veel pijn mee doet en misschien dat hij zich daarvoor schaamt en jou daarom probeert te ontlopen. Dat is geen mooie weg, maar hij moet eerst de zaken op een rijtje krijgen en misschien dat hij dan weer contact wil.

    Wat moet jij nu doen? Verwijten maken en boos zijn helpt niet, dat drijft hem alleen maar verder van je vandaan. In die zeven maanden van jullie relatie zijn jullie toch dichter bij elkaar gekomen en zijn er gevoelens van liefde en vriendschap ontstaan mag ik aannemen. Die gaan niet zomaar weer weg. Je kan hem zeggen dat je zijn gevoelens voor zijn vriend accepteert en dat je begrijpt dat een relatie zoals jij je dat had voorgesteld er niet meer in zit. Je kan hem vertellen dat je nog steeds om hem geeft en dat je vrienden wilt blijven.
    Als je vriend echt homo is dan zou dat in jullie relatie altijd onrust en problemen blijven geven. Daar zijn genoeg voorbeelden van. Mannen, getrouwd, soms met kinderen, die uiteindelijk toch hun natuurlijke gevoelens niet meer konden ontkennen. Soms stiekem, soms openlijk. Wees blij dat het nu naar buiten is gekomen. Leven met een leugen maakt niemand gelukkig.

    Ik hoop dat jullie uiteindelijk weer met elkaar kunnen praten en dat jullie of samen als vrienden verder kunnen gaan of dat jullie op een goede manier afscheid van elkaar kunnen nemen. Veel sterkte!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten