Skip to content
11 reacties
1464 weergaves

Ik weet oprecht niet wat ik verkeerd doe

Er is een meisje die ik ken die ik best leuk vind. We kunnen best leuk met elkaar praten enzo maar gisteren bijvoorbeeld leek het alsof ik iets verkeerds heb gedaan of zoiets en ze negeerde me volledig daarna. Alleen wat ik precies verkeerd heb gedaan weet ik oprecht niet en als ik wil vragen wat ik verkeerd heb gedaan raakt ze alleen maar geïrriteerder en wilt ze niet zegen wat ik verkeerd deed. Ik weet echt niet hoe ik hier dan op moet reageren of wat ik hiermee moet doen. Iemand misschien een idee waarom ze zo reageert en wat ik hieraan kan doen?

17 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • Beste TS, Hoe lang loop jij nu al te twijfelen en je af te vragen hoe dat meisje werkelijk over jou denkt? Wat is het probleem om haar te vragen wat er aan de hand is als ze in jouw ogen raar doet? Je kan haar toch zeggen dat jij dat niet leuk vindt! Als die benadering jou haar vriendschap kost dan moet jij je eens af gaan vragen wat die vriendschap die jij denkt dat hij er is nu echt waard is. Vrienden kunnen open en direct naar elkaar zijn, ook als het zoals bij jou om een meisje gaat waar jij misschien gevoelens voor hebt. Wie houdt hier nu wie voor de gek. Zij jou, of jij jezelf?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet het zeker, maar ik vind het ergens toch wel een soort eng ofzo om te vragen of om te zeggen wat ik hier zei, want het kan toch ook zijn dat ze me echt alleen als vriend ziet en daar ga ik eigenlijk ook wel van uit. Ik snap dat ik het alleen te weten kom door te vragen maar ik wil niet onze vriendschap op het spel zetten daardoor eigenlijk. Soms is ze ook weer meer afstandig ofzo en de andere keer dan weer niet. Ik vind het best lastig om eerlijk te zijn.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, Waarom zeg jij dat meisje nu niet gewoon wat jij hier vertelt? Dus dat jij haar leuk vindt en graag vrienden met haar wilt zijn, maar dat jij geen hoogte van haar kan krijgen en je afvraagt wat zij nu eigenlijk wil.
    Ze lijkt wat wispelturig zo te lezen en als je slecht denkt kan je je afvragen of ze niet een spelletje aan het spelen is en je aan het lijntje houdt. Kies de directe benadering en vraag het haar recht op de vrouw af. Dan moet ze wel antwoord geven, maar ze kan natuurlijk dan nog steeds zeggen dat ze het niet weet. Dan kan jij zeggen dat ze dan maar terug moet komen als ze het weet.

    Als ze moeilijk gaat doen zoals wat je in het begin van je topic vertelt dan is eigenlijk de enige passende reactie vertellen dat jij daar geen zin in hebt en weglopen. In een echte vriendschappelijke relatie speel je geen spelletjes met elkaar en als je dat wel doet dan ben je eigenlijk bezig met machtsspelletjes. Hoever kan ik met hem gaan en wat kan ik van hem gedaan krijgen? Dat is wat er dan achter zit en daar moet jij dus niet aan meedoen.
    Het kan ook dat ze gewoon een verwend meisje is en op die manier krijgt wat ze hebben wil.

    Weet je zeker dat jij haar als vriendin wilt?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken haar nu bijna een jaar. Ik weet wel zeker dat ik haar leuk vind. Een dag of 2 nadat dit gebeurde zag ik haar weer en zei ze ook wel sorry. Maar het ding is dus dat het wel vaker gebeurd en dat ik niet echt weet wat zij van mij vind. Ik zou het kunnen vragen aan iemand die ons beide kent zoals hierboven wordt gezegd. Maar voor zover ik merk is ze soms wel best close met me om het maar zo te zeggen, en andere dagen wisselt ze weer geen woord met me uit. En dat begrijp ik niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ook weet ik niet hoe ik mijn gevoelens naar haar toe moet uiten. We zijn goed bevriend nu en dat wil ik ook niet echt verpesten.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoelang kennen jullie elkaar al TS?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze kan roddels over je gehoord hebben

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan zijn dat ze gewoon aandacht wilt man. Vaak doen jongens niet eens wat verkeerd maar dan gaan chimeids gewoon boos of arrogant doen puur zodat je achter hun aan gaat. Dat vinden ze leuk. Als ze na echt een lange tijd nog steeds niet met je wilt praten dan vond ze je niet leuk ofzo. Voor nu zou ik zeggen ga gewoon beetje zeuren bij haar en achter haar kontje aan ook al is het niet jouwn schuld.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je haar wel eens eerlijk verteld wat jouw gevoelens voor haar zijn? Wat zijn jouw gevoelens voor haar? Misschien zit zij te wachten op dat jij haar zegt hoe jij echt voor haar voelt en komt dat maar niet. Krijgt ze het gevoel dat ze aan het lijntje wordt gehouden en jij niet echt om haar geeft.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Laat het maar even gaan of vraag anders iemand die jullie allebei goed kennen of die weet wat er aan de hand is met haar.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het enige wat ik kan bedenken is, is dat zij het misschien ook lastig vindt.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten