Skip to content
10 reacties
1596 weergaves

Wat moet ik nu doen

Ik ga veel naar het zwembad hier in mijn buurt.
Heb al verschillende keren die jongen gezien ik denk wel dat hij al 14 jaar is ofzo en hij staart soms naar mij .gisteren was ik aan het douchen en kwam hij naast mij staan is best wel knappe jongen mischien is hij ook wel lief wat moet ik nu doen .

12 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Hey G,

    Ik hoop dat het allemaal een beetje is meegevallen daar in het zwembad. Als je een andere reactie hebt gekregen is het misschien nog te vroeg om jullie naar elkaar open te stellen, maar jullie 2 gaan er zeker over nadenken eens je het hebt uitgesproken.

    Er zijn een aantal films te bekijken waarin je je misschien zal herkennen zoals de Nederlandse film: Jongens of de Belgische film Noordzee-Texas. Elk een van de karakters(zoals Sieger in Jongens en Gino in Noordzee Texas) was overdonderd door de vraag die je zou kunnen stellen.

    Allebei kennen ze een happy end, dus dat hoop ik voor jou ook.
    Was het vandaag niet dan misschien in de nabije toekomst?

    Beide films zijn gemakkelijk op internet terug te vinden.

    Veel liefs,
    E

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hebben straks weer afgesproken om te gaan zwemmen
    Ga hem vertellen dat het leuk vind
    G

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS,
    Ik kan niet onmiddellijk thuisbrengen of jij de jongen bent waarover in bepaalde topics wordt gepraat om je raad te geven en misschien in meeleest. Je hoeft voor mij niet je post af te sluiten met een letter van je voornaam of zo, maar ik doe het soms wel omdat ik op dit forum een aantal heel leuke contacten heb en de personen dan gemakkelijker kan herkennen en hun raad of ervaringen beter snap en door toch wel een stukje anonimiteit en herkenbaarheid er me meer gerust in voel.

    Wat die jongen betreft dan: Mij lijkt het duidelijk dat hij idd jou heel leuk vindt. Misschien is hij even onzeker als jij en wacht een moment af waarop je hem zegt dat je misschien wel gevoelens voor hem hebt.

    Mij is het ook overkomen. Ik durfde het niet zeggen maar op een bepaald moment toch gedaan met angst dat ik hem als beste vriend zou verliezen. Toen ik hem toch zei op een bepaald moment antwoordde hij(mijn vriend) dat hij al lang dat vermoeden had en dat hij hetzelfde voelde voor mij. Het licht ging uit bij me en hebben toen voor het eerst echt gekust. Was echt een bevrijding.

    We zijn nu al meer dan een half jaar een koppel, hebben ons geuit(wat wat langer duurde) en zijn nog steeds dol op elkaar.

    Ik hoop dat je wat aan mijn reactie hebt. probeer je stoute schoenen aan te trekken en het erover te hebben op een manier die je het minste stress geeft. Bv. dat je de kus op je wang erg leuk vond. ;-)

    Groetjes, en veel succes,
    E


    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja zien elkaar bijna elke dag . Doen gewoon leuke dingen samen ook eens wandelen met de honden enzo.
    Ben vorig weekend mee geweest gaan kijken naar zo een wedstrijd zwemmen en dat vond hij wel leuk hij vroeg of ik nog eindje mee wilde fietsen en zijn nog stopt in park dacht dat hij mij ging vragen wel 1 ste keer x had op mijn wang de dag erna weer samen gaan zwemmen en was gelijk super druk en zijn samen in kleedkamer gegaan elk handdoek ervoor en omkleden . Ik wacht tot hij iets vraagt zelf durf ik het niet

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan Ts, zijn er nog bepaalde ontwikkelingen geweest?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, Het is wel duidelijk, die jongen is verliefd op jou. Als je verliefd bent op iemand dan klap je soms dicht als je bij die persoon bent en dan weet je niet wat je zeggen moet. Zo te zien is dat met die jongen ook zo. Een extra probleem voor hem is natuurlijk dat jij een jongen bent en hij ook. Als je ontdekt dat je jongens leuker vindt dan meisjes dan kom je daar niet graag voor uit omdat je dan grote kans loopt gepest te worden, op school bijvoorbeeld.

    Jij hebt dit topic geplaatst in het forum 'Verliefd & Verkering', dus ik denk dat jij ook wat voelt voor die jongen. Jij zou graag vrienden met hem willen worden omdat jij misschien ook jongens leuker vindt dan meisjes. Als die jongen ook zo is dan heb jij een vriend. Een vriend vinden die net als jij zelf is, dat is niet zo gemakkelijk als je op jongens valt.
    Het punt is dat jullie wel echt vrienden moeten kunnen zijn. Je moet dus met elkaar overweg kunnen en dingen hebben die jullie allebei leuk vinden, anders heb je niets om over te praten en samen te doen. Jullie houden allebei van zwemmen, dat is al iets.
    Dat zwembad is dat misschien in H? En heet die zwemclub S?

    Als jij echt vriendschap wilt met die jongen moet jij open zijn over hoe jij bent. Dan gaat hij ook open zijn over hoe hij is en wat hij graag zou willen. Dan kunnen jullie eerlijk zijn over wat jullie gevoelens zijn en wat jullie van elkaar willen. Eerlijkheid is het allerbelangrijkste bij een vriendschap. Praat dus met elkaar en als hij niet zo durft dan praat jij maar totdat hij wel durft. Ik denk dat jij van binnen sterker bent dan hij, al ben je jonger.

    Jij bent nog erg jong, dus er kan nog van alles gebeuren en veranderen. Maar het is fijn als je iemand hebt voor wie jij jezelf niet hoeft te verbergen en anders doen dan hoe je echt bent. Dus, ga jij voor de jongens en gaat hij voor die jongens? Word vrienden!

    Ps. Ben jij misschien A?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb hem vandaag weer gezien . Ik zag dat hij mij af en toe aan het zoeken was tussen de massa volk .

    Toen ik ging douchen was hij er plots ook .maar hij durfde gelijk niets zeggen .toen ben ik maar begonnen van je komt ook wel veel zwemmen ´ ik weet nu zijn naam en hij de mijn .je ziet dat hij beetje beschaamd is want het gesprek viel altijd stil maar als ik wat vraagde antwoord hij wel ik weet nu ook dat hij in een zwemclub is en dat hij er morgen weer gaat zijn

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Hallo zeggen en jezelf voorstellen en dat je hem al paar keer hebt gezien

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heel begrijpelijk dat je dat nog niet weet, ga gewoon een gesprek met hem aan. Jullie zwemmen beide, dus genoeg gespreksonderwerpen. Succes en laat eens weten hoe het verder is gegaan.

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat jij moet doen hangt af van wat jij wilt. Als jij hem graag als vriend wilt hebben dan begin je een gesprek met hem. Je zegt bijvoorbeeld: Hoi als je hem weer tegenkomt. Dat betekent: Ik ken jou en ik sta open voor contact.
    Dan kan je zeggen dat jij hem vaak ziet hier en dat jij er ook graag komt. Je kan vragen of hij in de buurt woont en zeggen waar jij ongeveer woont en dan heb je contact gemaakt.
    Als hij wat in jou ziet dan gaat hij vanzelf wel verder, tenzij hij erg verlegen is. Dat komt wel voor bij jongens die op jongens vallen en hij maakt wel de indruk wat verlegen te zijn als ik het zo lees. Dan moet jij dus het initiatief nemen. Ik denk dat jij dat wel kan.

    Je zegt dat hij er knap uitziet, maar dat zegt natuurlijk niet zo veel over hoe hij is. Jongens die op jongens vallen zijn vaak wat knapper dan gemiddeld. Hoe ze van binnen zijn is belangrijker. Knappe jongens zijn niet altijd aardige jongens.

    Als je op jongens valt dan wil je graag een vriend die ook zo is. Het is fijn als je dan een vriend vindt waarmee jij je gevoelens kan delen. Misschien heb jij op hem wel de indruk gemaakt dat jij ook zo bent en wil hij contact, maar durft hij niet zo erg. Als je de verkeerde dingen zegt tegen de verkeerde persoon kan je soms klappen krijgen.

    Misschien is hij een goede vriend voor jou, en omgekeerd, maar je moet elkaar wel beter leren kennen. Er moet vertrouwen komen en echte vriendschap. Doe dus maar een beetje rustig aan en laat de vriendschap groeien voordat je wat verder gaat. Succes er mee!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten