Skip to content
7 reacties
1439 weergaves

Crush op men baas zen zoon

Zoals je kunt lezen aan de titel heb ik een crush op de zoon van de baas waar ik voor werk. Ik vind hem nu al een tijdje leuk alleen is het een beetje lastig om een move op hem te maken omdat zen pa de baas is. Ik werk in een restaurant btw. Ik weet nou niet of ik dit kan maken ivm het feit dat mensen gaan denken dat ik hem gebruik ofzo. Ik weet ook niet of hij interesse zou hebben in mij dus wat zou ik doen?

16 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • @ m19, neen ik ben geen leraar Nederlands, maar hoe vaak er kromme zinnen of foute woorden hier voorbij komen (buiten de vaak irritante woordcorrectie) mag ik toch enige kwaliteit verwachten.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J18, zo jong en nu al leraar Nederlands?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gebruik waarvoor?

    Niet zo moeilijk doen gewoon voor gaan

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Net hetzelfde probleem hier. Ik heb een crush op de dochter van mijn baas en ik durf ook geen move maken. Nochtans daagt ze me behoorlijk uit. Zo doe ik bijvoorbeeld het onderhoud van hun zwembad en telkens komt ze topless zwemmen en trekt ze me het water in. Maar de gevolgen van een move die slecht valt kunnen dramatisch zijn. In het ergste geval betekent het ontslag. Toch denk ik dat een meisje zich veel meer kan permitteren dan een jongen. Als hij niet geïnteresseerd is, zal jouw move jou met de glimlach vergeven worden en is het gewoon weer business as usual. Maar je kan beter op veilig spelen en hem een move laten maken. Beetje bij beetje de verleiding opdrijven tot hij toehapt. Je moet vooraf wel uitzoeken of hij al geen vriendin heeft want dan ben je in de ogen van de familie een indringster, een golddigger. Delicaat allemaal maar als je het slim aanpakt en hem het initiatief laat kan er volgens mij weinig fout gaan. Succes.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • nou flirt gewoon met zijn zoon en doe aardig tegen je baas en je kan als je wilt ook buiten je werk tijd met die jongen opstap gaan, leuke dingen doen en later vertel je het je baas van dat het heel gezellig was (zorg wel dat die jongen jou ook leuk gaat vinden zodat hij jou ook een keer uit vraagt en het zijn vader vertelt)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Trek je er niks van aan dat zijn vader je baas is. De 'baas' betaalt je wel maar jij levert daar arbeidsprestaties voor dus dat is gewoon een transactie. Een eventuele relatie met de zoon heeft daar niks mee te maken en verder heeft hij dan ook niks aan je te zeggen. Er zijn overigens genoeg bedrijven waar de dochter van de oprichter trouwde met een werknemer, die dan vervolgens de nieuwe baas werd.

    Stel nu dat het andersom was geweest, je kreeg bijvoorbeeld eerst een relatie met de zoon, en daardoor bezorgde zijn vader je een baantje.

    Dus geen probleem, zoek rustig uit of hij jou ook ziet zitten en als dat zo is laat je de vlinders maar lekker fladderen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Eerst Nederlands leren!

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten