Skip to content
26 reacties
2435 weergaves

Opgewonden en nerveus tegelijk

Ik heb vier weken geleden mijn nieuwe vriend ontmoet. Het was wat je noemt liefde op het eerste gezicht en dat is door ons ook uitgesproken. Alleen moesten we toen beiden naar huis en zijn nu 2uur reizen van elkaar. Dus we zien elkaar 1 X per week. Een paar uur overdag en we hebben dus nog geen seks. Dat zou ik wel willen maar dat laat ik alleen maar doorschemeren. Zoenen en knuffelen doen we dan wel en we hebben iedere dag een afspraak via FaceTime. Een half uur er voor wordt ik al nerveus en als we een paar minuten praten begin ik al opgewonden te raken. Ik blijf dan toch ook nerveus. En van dat alles moet ik vaak piesen als een gek. Ik laat niets merken en we praten gewoon door. Ik zit dan dus aan drie dingen tegelijk te denken en een is dat en hoe ik seks met hem wil. De vragen zijn of jullie dat herkennen maar ook of ik daar maar gewoon over moet beginnen en hoe dan. Zaterdag is hij hier.

21 jaar
2 jaren geleden

26 Reacties

  • Oei, m21, kunnen jullie nu met die treinstaking wel bij elkaar komen? Moest vanmorgen ineens aan je denken. Zelf ga ik vanmiddag al op tijd rijden om de spits voor te zijn. Die kan ook weleens drukker zijn daardoor. Kans dat hij er nog niet is, maar hij heeft ergens bij buren een sleutel voor me neergelegd.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M21, hoe alles toch in een paar weken tijd kan veranderen. Jij hebt er zelfs nog wat langer van mogen genieten dan ik, want hier is hij gisteravond al vertrokken om vanmorgen niet in de file te komen. Vroeg was het niet want toen we in de middag in de jacuzzi hadden gezeten, waar zijn handen mijn lijf, en met name mijn tietjes behoorlijk hebben geïnspecteerd wilde ik hem na het eten nog wel een keer voelen en omdat het niet de eerste keer was dit weekend duurde het wat langer. Of je wat kunt zien weet ik niet, maar toen we zaterdag even bij "het hok" waren (dat is een boerenschuur een eindje buiten het dorp die we.met onze vriendengroep verbouwd hebben en waar we relaxen, feesten, sport kijken enzovoort) zeiden de jongens van de band die daar aan het repeteren waren dat ik straalde. Verder wat mensen gedag wezen zeggen, een drankje in mijn vaste café. Ik vond dat hij ook mijn leven hier moest leren kennen. Vanaf vrijdagavond bij hem dus. Hij woont op zichzelf en zijn flatje ken ik al, maar hij vindt dat ik ook zijn familie en beste vrienden moet zien. Hopelijk plant hij het niet zo vol als ik, zodat we tijd voor elkaar hebben.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20. Best belangrijk dat ze hem graag mogen.Maakt alles makkelijker. Hij vertelde me dat ze ook over mij erg positief waren, ook zijn vrienden die er nu langer waren. Ja ook zijn piemel heeft dit weekend overuren gemaakt. Ik zit nu pas in de trein terug. We hebben er dus nachtje aan geplakt. Voldaan gevoel, behoorlijk duf getikt zelfs. Ik heb dan weleens het gevoel dat mensen het aan me zien, maar ze denken maar wat ze willen. Woensdag hebben we vrij kunnen maken. Hij wat beter dan ik dus komt hij naar mij. Het blijft puzzelen maar daar dat doe ik met plezier. We zijn veel verder dan ik 10 dagen geleden hoopte. Jij ook goed vervolg bij het leren kennen van de rest van hem.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Even een berichtje tussendoor, hij staat nu onder de douche. Het gaat geweldig, mijn ouders en zusje vinden hem leuk. Alleen heb ik het weekend veel te vol gepland, terwijl ik toch echt niet alles dit weekend al hoef te doen als te laten zien. We moeten tenslotte ook nog heel veel van elkaar leren kennen. De seksuele aantrekkingskracht tussen ons is in ieder geval zo groot dat ik 1 onderdeel van hem inmiddels al behoorlijk goed ken. Na het weekend vertel ik meer.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20. Ik werk nu en hij gaat sporten, daarom niet al vanavond voor ons. Jij ziet hem dichterbij komen. Je hebt hem goed voorbereid. Mijn moeder deed het wat indirecter maar ook ekspres. Hij voelde zich toch al een beetje dat het te duidelijk was dat hij voor seks kwam. Ik had haar grapje liever een paar weken later gehad. Maar het had geen gevolgen, het was er ook na. Wat erg voor je dat die vriend hem daardoor niet omhoog kreeg en nog lulliger voor hem. Hier ging het de eerste keer zaterdag toen het nog niet de bedoeling was. Niets bijzonders eigenlijk, voor jongens.
    Morgen mijn beurt om er voor de eerste keer te slapen haha, ik ga al vroeg

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M21, ik hoop niet dat je het erg vindt dat ik toch alvast even reageer. Ook voor mij duurt het wachten lang en dan is dit forum soms een welkome afleiding. Dat zal wel beter gaan als mijn studie en alle andere dingen weer van start gaan. Jouw ouders zijn in ieder geval even slecht als de mijne. Vooral mijn vader is goed in foute grappen en opmerkingen. Zo wenste hij mij en mijn toenmalige vriendje eens prettige seks toen we naar boven gingen. Vriendje was daardoor zo van slag dat hij het niet meer voor elkaar kreeg. Terwijl mijn vader echt bedoelde wat hij zei. En dat is maar één voorbeeld. Gisteravond wel mijn vriend voorbereid op wat hem te wachten staat, anders schrikt hij zich misschien rot. Mijn vader is het namelijk voor de wind gegaan met zijn bedrijf en daardoor wonen wij iets ruimer en luxer dan gemiddeld. Mijn ouders staan zich daar niet op voor. Tijdens de feestweek staan ze ook in het modderige gras te dansen op de plaatselijke rockband en de oude spijkerbroek is een veel gebruikt kledingstuk. Dus moet hij vooral niet onder de indruk zijn, dat zouden mijn ouders ook niet leuk vinden. Nu nog de dag doorkomen, het duurt nog lang voor het vanavond is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20. Heb het niet over te heet staan, jij al morgenavond, ik moet tot zaterdag wachten. We hebben afgesproken om de dag er voor niet te masturberen. Ik doe het vandaag al niet. Noem het een ekstra oplading. Nergens voor nodig, want het gevaar is dat ik handsfree in de trein ga komen.
    Seks thuis is ook voor ons geen echt punt. Maar zondag was de eerste keer dat hij hier bleef slapen en dan maakt mijn moeder het nog erger door aan tafel te vragen, hebben jullie lekker ge eh slapen. Hij werd even verlegen. Nu blijf ik daar voor het eerst ook slapen, dus ik heb n het gevoel dat ik op een seksexpeditie ga. Verder geen probleem hoor. Vooral zijn moeder lacht ook heel veel. Ik heb ook nodig een speeltje dat kan ook per iPhone. Het lijkt er niet op als je dit leest, maar ik ga echt allereerst voor hem en ook voor seks. Geniet jij dus ook van hem.
    Ik laat navhet weekend weer van menhoren.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • M21, het lijkt erop dat het voor jou puntje is dat jullie ouders weten dat jullie seks hebben. Dat is toch heel normaal op jullie leeftijd, zeker omdat jullie al even met elkaar omgaan. Dat ze niet alles weten is ook logisch. Mijn ouders begrepen al vroeg dat mijn zusje en ik ook onze seksualiteit hadden en hebben zich beperkt tot te trachten die zich op een gezonde manier te laten ontwikkelen. Seks was geen geheim maar iets waarvan we moesten leren genieten. Als ik een vriendje had en die kwam al even over de vloer mocht hij ook blijven slapen. Ook toen ik nog een stuk jonger was. Natuurlijk hebben we het tijdens onze gesprekken ook over seks en wat we weleens zouden willen. Heerlijk opwindend, maar daardoor sta ik nu al heet terwijl ik nog tot morgenavond moet wachten. Ook ziet het er naar uit dat we binnenkort wat dingetjes gaan kopen die het allemaal nog spannender en lekkerder moeten gaan maken. Die auto rijd ik wel met dank aan mijn ouders. Toen ik niet op kamers ging en die kosten dus wegvielen heb ik het gehad en af en toe nemen ze wat kosten voor hun rekening. Ik pas dus wel een beetje op hoe ik hem gebruik en meer dan een uur rijden voor een paar uurtjes daar zal er dus wel niet in zitten. We zullen zien hoe het gaat lopen. Eerst komend weekend maar. Zijn vuurdoop bij mij thuis, misschien iets leuks gaan doen en zeker iets lekkers.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20. Met je eens, wat er in zijn broek zit ook. Maar het gaat om heel veel meer. Er zijn ook heel veel mogelijkheden om hem groter te krijgen. Sommige werken ook op afstand via FT hihi.
    Bijvoorbeeld bespreken wat we zaterdag gaan doen.
    En dan zit ik daar zondagmorgen en dan weten zijn ouders dat we het gedaan hebben. Erger als ik daar zaterdag kom weten ze wat ik van plan ben. Af en toe is hij toch nog wat verlegen, maar hij heeft alles daar ook prima geregeld.
    Dat jullie allebei een auto hebben is groot voordeel. Wij hebben wel een rijbewijs. Het laatste deel van mijn studie zou ik met auto al grotendeels bij hem kunnen doen als hij op kamers zit. Dan gaat het uit huis gaan voor mijn ouders ook in stapjes. Maar ook hier bijbaantjes voor meer geld en miss straks die auto. En hij ook, daarom lukt het deze week ook niet midden in de week. Volgende week wel, maar daarna studie langzaamaan weer intensief. Nou voorlopig warm dus een voordeel voor de piemel van j19. ;))

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • J19, het is een misverstand dat wij alleen geïnteresseerd zijn in wat er in je broek zit. In een kleine slip komt je lijf gewoon veel beter uit. En blijkbaar weten we ook beter dan jullie dat je met eentje die niet zo groot is ook heel veel plezier kunt beleven. Bovendien, als we vinden dat hij groter moet worden hebben we daar zo onze methodes voor. M21, mijn vriend heeft daar zijn werk, Ik moet nog minimaal 2 jaar studeren, waarschijnlijk langer en gezien de kosten en bereikbaarheid is het handig om nog bij mijn ouders te wonen. Die afstand blijft dus voorlopig ook nog. Alleen rijden wij allebei met een auto, zodat het ietsje gemakkelijker is. En, zoals jij zegt, er zijn ook nog vrienden, hobby's, familie, bijbaan. Die gaan we ook niet laten vallen, want dan heb je straks alleen elkaar nog. Vrijdag komt hij naar mij toe. Benieuwd wat hij van mijn ouders en zusje vindt, en andersom ook natuurlijk, al vermoed ik dat dat wel goed zit. Seks is gelukkig thuis geen probleem. Misschien ziet hij ook wat van mijn vrienden. En we moeten elkaar ook nog gaan ontdekken en niet alleen op seksueel gebied. Alleen nog een beetje nerveus over hoe hij zal reageren op wat ik hem nog moet vertellen. Ik hoop dat ik daar dit weekend de kans voor krijg

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20 en j19. We proberen ook hier van alles te schuiven om elkaar vaker of langer te zien. We studeren allebei dichtbij het huis van onze ouders, maar dus ver van elkaar. Mijn vriend denkt er wel aan om zijn laatste twee jaar op kamers te gaan. Dat zou dan over een jaar of iets langer zijn.. En ik hen een kortere studie dus ben over anderhalf a twee jaar klaar. Dan kan ik bij hem in de buurt werk zoeken. Ook gaan we kijken of we nu al midden in de week wat kunnen verplaatsen. We moeten wel ok onze vrienden kunnen blijven zien en we zijn lid van verenigingen. Puzzelen dus. Volgend weekend iig bij hem.
    Ik vind het ook heel geil als hij hard begint te worden en ik zie of voel dat. Liefst beide. Ja, tenslotte ben ik de oorzaak van die stijve en hij weer de oorzaak dat ik nat wordt. Hij heeft slap ook maar een pikkie hoor. Niet mee zitten als het goed gaat is idd net als met borsten. Kleine zijn gevoeliger. Ik begon vorige week dat ik zo nerveus was en dais nu bijna over. Het opgewonden zijn gelukkig niet. Hopelijk zit er op FaceTime geen spion want die zou dan nu erg rode oortjes hebben.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @M21 Goed dat jullie die stap nu hebben gezet en nu weer plannen voor de volgende week zoals M20 zegt. Ook als je dichter bij elkaar woont is het wel plannen om elkaar vaak te zien. De laatste weken hebben we heel veel geluk, daarna wordt het ook hier wat minder. Nooit geweten dat meiden een kleine slip seksy vinden als er een kleine piemel in zit. Ik dacht dat ze er daar liever een in zagen die er niet in past.
    Ik heb geen slip, maar van mijn vriendin moet mijn boxer zo snel mogelijk uit. Ze vindt hem zien groeien het geilste wat er is, dus daar wil ze niets van missen. Zij kleedt zich dan ook gelijk uit anders springen de tranen in haar broek (haar woorden). Bij ons dus vaak binnen een minuut een hoopje kleren in de kamer. Na een uurtje zoeken we het wel weer uit. Iedereen heeft iets geks.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M21, ik ben zo blij voor jullie dat het is gelukt en dat jullie het gedaan hebben. Natuurlijk moeten jullie nog veel leren hoe je het samen het lekkerst kunt hebben, dat is normaal. Dat hebben mijn vriend en ik ook, ondanks dat hij al hemels bij me geweest is. Ook wij moeten het voorlopig van het weekend hebben. Dat gaan we wel proberen zoveel mogelijk op te rekken. Vrijdag komt hij naar mij, tot minimaal zondagavond. Ondertussen bespreken we door de week al wat we allemaal weleens willen proberen en wat we van de ander zouden willen. Er begint zich al een lijst te vormen, waarvan we hopelijk niet alles direct uit hoeven te voeren. En dan moeten we het ook nog over ons normale leven hebben, dus het zijn lange gesprekken. Maar ik hoop dat jullie nog veel van elkaar zullen gaan genieten. J19, bij de ene krimpt hij in ruststand nu eenmaal meer dan bij de ander. Dat heeft ook zo zijn voordelen want dan kun je kleine slips dragen en dat vinden wij meiden mooi. Maar als hij in actie komt en je vriendin vindt hem lekker is er echt niets aan de hand.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier weer. Dat duurde gelukkig langer dan verwacht. Ik hem een uur geleden de trein in gezoend. Daarmee weten jullie eigenlijk alles. Maar toch details. Hij nam initiatief maar ik ook.
    Het belangrijkste was dat al afgesproken was dat hij bleef slapen. Zaterdagmiddag zijn we al over seks en hoe bezig geweest en hebben we bijna alles gedaan en die avond verder dus alles. Hij kwam die middag al maar dat is normaal voor jongens. Het voordeel was dat we s avonds langzamer konden. Het was heerlijk. We waren al geen maagd meer, maar we moeten toch nog goed oefenen en dan is alleen het weekend wel weinig. Mak je heen zorgen @m19, hij heeft ook geen grote en zoals @m20 al zei dat gaat heel lekker. Ik moet nu veel doen en kom morgen weer, maar bedank jullie, want een beetje doorzetten was zeker de goede manier.. hij was ook erg blij.
    Bij het eten was hij wat verlegen omdat iedereen wel begreep wat we hadden gedaan. Mijn moeder zat hem ook zo aan te kijken. Moet ze niet doen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, wat het is met ons, dat zei ik net het is het KPS. Mijn vriendin zegt precies hetzelfde als jij en noemde het KPS. Aan de KP valt weinig te doen, maar de S zit tussen je oren.
    Als we eenmaal bezig zijn valt hij wel mee, mijn vriendin vindt hem zelfs prima. Maar als hij net een dutje in mijn boxer heeft gedaan dan is hij toch echt klein. Net uit de koude zee kan ik hem niet eens vinden om te plassen. Ze heeft daar een keer de slappe lach door gekregen en dat helpt mijn zelfvertrouwen ook niet. Ik moet er mee leven en heb nu zelfs een strakke zwembroek. Nou gekker maak ik het niet.
    Ik neem aan dat M21 net zo is als jij en mijn vriendin. Als hij het niet doet dan doet zij het. En voorbij een bepaald punt dan beschermt zelfs een syndroom je niet meer dan wil je maar een ding. Dat zeggen ze toch altijd over ons.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J19 met die opmerking bedoelde ik wat anders hoor, maar grappig dat je hem naar jezelf toe trekt. M21 dacht dat hij misschien wel het initiatief zou nemen. Stel je voor dat hij dat niet goed durft en zij blijft afwachten. Dan gebeurt er weer niets, blijft het dus hangen en is het een teleurstelling. Het lijkt dat ze allebei wel willen en dan vind ik het belangrijk dat er ook iets gebeurt, dat hoeft niet eens veel te zijn, zodat ze van elkaar weten: ik wil niet alleen je leuke karakter maar ook je lichaam. Wat is dat toch dat jongens zo inzitten over het formaat van hun piemel en veel meiden over dat van hun borsten? Ik heb geen grote, maar ze zijn wel echt en ze zijn van mij. Een grote bij een jongen is misschien leuk om te zien, maar zo'n formaat is voor de meeste meisjes niet prettig, eerder pijnlijk. En de jongens moeten elkaar niet zo gek maken zodat een gemiddelde maat al als klein wordt gezien. Een gemiddelde maat is mooi en lekker. En een wat kleinere beter dan een hele grote. Gelukkig hebben we m21 nog niet gehoord en ik hoop vurig dat dat om de goede reden is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20. « Zorg dat het niet weer blijft hangen » vind ik een hele sterke. Het was dus mijn schuld. Ik had het KPS, kleine piemel syndroom. Is nu over, hoewel toen we met vriendinnen van haar op het strand waren had ik het weer even. Ik moet het er mee doen. Wat je zegt lol en humor ook daarover. We zullen M21 als het goed gaat wel even niet horen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • M21, jullie komen er wel. Maar als het aan mij lag zou ik niet afwachten of hij het initiatief neemt. Als hij denkt dat dat van hem wordt verwacht maakt het hem misschien onzeker. En weg met die ouderwetse opvatting dat seks van de man uit zou moeten gaan. Wij zijn ook erotische wezens. Zorg dat het niet weer blijft hangen. Er hoeft ook geen prestatie te worden geleverd. Je moet nog van elkaar leren hoe je de ander een plezier doet. Er mogen dingen fout gaan. Daar kun je beter samen om lachen dan dat je er een punt van maakt. Lol en humor horen voor mij ook bij seks. J19, je hoeft niet de schuld op je te nemen als zoiets langer duurt. Er kunnen allerlei redenen voor zijn en je kunt pas zeggen dat het aan iemand ligt als je bewust de boot afhoudt en niet uitlegt. M21, vertel je nog eens hoe het verder gegaan is? Hoeft niet tot in detail. Mag wel van mij, maar soms vinden de moderators hier dat niet zo leuk.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @m20. Je hebt gelijk, gezien al het andere wat we bespreken moeten we beginnen. Helemaal niet erg als dat in het begin wat minder klikt dan andere dingen. Jij komt ook van die dingen tegen, het zou gek zijn als het niet zo was. Hij begrijpt trouwens wat ik met alles bedoelde en heb zelfs het idee dat hij initiatief gaat nemen.

    @j19. Ja er vier weken in bed de tijd voor kunnen nemen eounik ook wel willen. Het zou al mooi zijn als wij een weekje samen vakantie kunnen organiseren in de herfst. Maar mooi dat jullie daar zo goed gebruik van hebben gemaakt.
    Hij heeft er de eerste keer iets van gemerkt en vroeg toen waarom ik zo moeilijk keek. Steek in mijn buik zei ik, maar ik voelde mijn billen al nat worden. Gelukkig kon ik weer stoppen. Een nat kussentje is zo erg niet, maar het tapijt moet ik niet aan denken. Ach naderhand vertel ik het wel hoor. Nu even eerst wat anders.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @M21&20. Ik heb ook kort een vriendin en het komen tot seks was ook even moeizaam. Dat lag aan mij. Toen we eenmaal zo ver waren hadden we het geluk dat onze ouders met vakantie gingen en we bijna vier weken in een leeg huis zaten. Qua seks dus ook nu in de zevende hemel en verliefdheid in de wolken.
    Ik durf het bijna niet te zeggen maar we wonen een kwartier fietsen van elkaar dus skype of zo gebruiken we minder.
    Zo lief van jullie dat je wat je vriend op skype zegt belangrijker vind dan dat je het in je broek doet. Jammer dat ze dat waarschijnlijk niet weten. Verder ben ik het er mee eens. Niet voorzichtig zijn en nergens voor schamen. Houden jullie ons op de hoogte?

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten