Skip to content
10 reacties
2401 weergaves

22jaar geilt op pikken

Hoi ik heb al 4 jaar een vriendin ik ben nog steeds erg gek op der en de seks is ook goed alleen ik fantaseer al een hele tijd om een pik in me mond te nemen dat lijkt me heel geil kwa seksuele ideen vind ik aan man wel aantrekkelijk maar een man knap vinden of leuk vinden zal ik nooit krijgen . Vooral als ik coke opheb krijg ik zin om een pik te zuigen ziijn er meer die dit hebben ??

22 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Waar geil jij niet op?

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • In mijn jeugdjaren heb ik ook geëxperimenteerd. Na jaren in een relatie ben ik terug single. Ik vind het nog steeds jammer dat deze relatie geen stand hield, maar ik heb intussen ook terug geëxperimenteerd. Ik blijf het wat raar vinden en moeilijk om aan mezelf toe te geven, maar orale bevrediging vind ik ontzettend opwindend om te doen en ook gewoon lekker om een vriend zo te bevredigen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dit ook soms wel eens. Toen ik 17 was, heb ik wat geëxperimenteert met een klasgenoot in een dronken bui. Mekaar aftrekken en pijpen enzo, echt heerlijk. Ik gebruik nu en dan eens coke, niet teveel want het is tenslotte niet goed, maar als ik het gebruik krijg ik vaak zin in seks met een andere jongen. Gay porn kan me dan enorm opgeilen en soms fantaseer ik ook eens over die jongen waarmee ik ooit experimenteerde. Het wil niets zeggen over je geaardheid, zolang je goed weet wat je doet en waarmee je bezig bent doe je gewoon waar je jezelf goed bij voelt. Dit is dus heel normaal en ik zou er niet al teveel mee inzitten

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik weet niet of jullie zulke onderwerpen samen bespreken. Maar je kan jouw fantasie misschien aan je vriendin vertellen.
    Je weet mogelijk niet hoe je vriendin hier zal over denken en zal op reageren, maar een fantasie kan je elkaar niet kwalijk nemen. Het stiekem uitvoeren ervan en elkaar bedriegen wel.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Denk dat veel jongens en mannen dit wel eens geprobeert willen hebben ik wel in iedergeval lijkt me geil om te doen

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Coke maakt geil, en gevoelloos voor kinderarbeid en kinderuitbuiting.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @M20: Ik heb er dezelfde gedachten erover.

    Het lijkt me een troll of faker die reacties wil uitlokken die hem een bepaald soort bevrediging geven.

    En dat is nog heel proper gezegd... ;-)

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @J18 Zit je me nou serieus coke aan te raden? En de redactie plaatst dit?  Van de redactie: soms kan iemand beter van leeftijdgenootjes horen dat coke een slecht idee is. Jullie zijn hele goede raadgevers. Dit topic staat bij ons natuurlijk wel onder toezicht  

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Coke maakt meer kapot dan je lief is, maar je wordt er ook erg geil van, misschien vandaar die fantasieën. Anders gewoon een keer proberen, wet je hoe het is. Vanuit mijn positie kan ik het alleen maar aanraden!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben bi, ik heb geen giftige zooi nodig om beide kanten lekker te vinden.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten