Skip to content
1 reacties
434 weergaves

Ben ik verliefd?

Hoi

Ik zit ik een dansgroep en dat doe ik elke zaterdag. De hele groep is echt super aardig. Er is 1 jongen en daar ben ik vanaf het beging al heel close mee geweest, maar we hebben nog nooit afgesproken ofzo. Na het eerste jaar hebben we elkaar een half jaar niet gezien. In dat half jaar ging ik fantaseren dat ik een relatie met hem had. (Hij is trouwens nu 15 en ik 14). Toen het tweede jaar beging dacht ik bij mijzelf dat het gewoon allemaal een grapje was dat fantaseren. Maar toen de lessen weer begonnen ging ik heel erg veel aan hem denken vooral als ik liedjes hoorden of stelletjes zag lopen over straat, maar als ik op zaterdag dan weer bij hem was waren al die gedachte weg. Daarna hebben we elkaar drie weken niet gezien. En gisteren zag ik hem weer voor het eerst en ik dacht hij is eigenlijk best wel knap (terwijl ik sids dat ik 6 ben geen enkele jongen knap heb gevonden) dus ik schrok best wel erg. De hele les lang voelden ik iets geks en als hij me aanraakten dan wou ik gewoon zo graag tegen hem aan liggen of hem een knuffel geven. Ik ben ook sinds dat ik 6 ben niet meer verliefd geweest dus ik weet het allemaal even niet meer. Ben ik nou verliefd op deze jongen??

14 jaar
2 jaren geleden

1 Reacties

  • Grote kans dat je verliefd bent. Als je graag verkering wil, kun je proberen om wat closer te worden en te polsen of hij misschien ook verliefd is. Ik raad je trouwens wel aan het niet te veel te vergelijken met toen je 6 was, verliefd zijn is heel anders dan op je huidige leeftijd. Vraag misschien een keertje of hij wil afspreken.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten