Skip to content
9 reacties
1184 weergaves

Wat zijn dingen wat jullie nooit zullen vertellen aan je vriend/vriendin op seksueel gebied?

Hoi iedereen,

Ik heb best wel wat dingen meegemaakt op seksueel gebied en ik weet niet wat ik wel of niet zou moeten vertellen.
Zo heb ik eigenlijk wel bijna van alles gedaan. Ook met hetzelfde geslacht. Echter denk ik wel dat ik hetero ben, want ik vond het niet super fijn met hetzelfde geslacht. Als ik bijvoorbeeld aan meiden vertel dat ik ooit seks heb gehad met een jongen, dan rennen ze weg in principe. Tja moet ik open en eerlijk zijn of moet ik sommige dingen nooit delen?

Dus, mijn vraag is: wat zou je niet vertellen aan je vriend/vriendin/crush/date dat met seks/experimenteren te maken heeft?

PS. Dit zijn bijvoorbeeld dingen wat ik heb gedaan:
- Seks gehad met beide geslachten;
- Trio gehad met 2 jongens;
- Ooit seks gehad met een mevrouw van 28 jaar oud terwijl ik 17 was.

(Als ik een van deze dingen vertel, haken ze eigenlijk al af. Aan de ene kant begrijp ik het, maar het is verleden tijd weetje)

18 jaar
1 jaar geleden

9 Reacties

  • ik heb een vriendin maar heb ook twee vrienden die ik pijp en zij neuken mij ook soms kijkt me vriendin of doet mee

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ben van mening dat alle zaken in het verleden iets van jou zijn. Dat is gebeurd en heeft geen wederkeer. Zelf zitbank er niet op te wachten dat mijn partner verteld wat hij allemaal al gedaan heeft en evenzo gaat dat hem ook niets aan. Je mag toch ook wel iets voor jezelf houden, temeer als je denkt dat het weinig begrip van je partner zal geven.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb geen geheimen maar sommige dingen zeg je niet meteen de eerste nacht. Ik ben bi maar het is niet dat ik dat aan je vertel voordat je een drankje voor me gaat halen snap je.
    Uiteindelijk moet je geen geheimen hebben voor elkaar maar dat is iets voor serieuze lange relaties.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat mij betreft houden wij helemaal niets achter. Voordat ik mijn vriend leerde kennen heb ik best wel wat dingen gedaan. Heb trio's mmv en vvm gehad. Er zijn op diverse plaatsen naaktfoto's van mij gemaakt en heb een relatie met een fotografe gehad. Ik schaam me nergens meer voor en als je open over je verleden bent kan niemand je wat maken.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb in de jaren wel wat geëxperimenteerd en ben hier tegen vriendinnen eerlijk over geweest. Zij reageerden hier verschillend op maar ik wou dit niet verzwijgen. Maar samen met mijn ex-vriendin gebruikten we een strapon. Ik weet niet goed of ik dit in een nieuwe relatie ga vertellen of durven voorstellen om dit samen te doen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zal nooit aan mn vriend vertellen dat ik me door 2 jongens heb laten neuken voor 780 euro

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat ik dubbel leven lijdt, voor iedereen ben ik een jongen en sex met meisjes heb en dat ik als ik thuis alleen ben dat ik me verkleed in meisjes kleding, panty’s jurk van mijn moeder en of hotpants met panty’s aan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou niks teveel vertellen. Je kan zeggen dat je geen maagd meer bent, maar meer ook niet. Jijzelf zou het misschien ook niet leuk vinden als je toekomstige vriendin zegt dat zij een bodycount heeft van meer dan 10. Dat zal zij zelf ook verzwijgen.
    Het is geen liegen, je vertelt het gewoon niet.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Zou het kwalijk vinden als mijn vriend dat niet zou delen

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten