Skip to content
8 reacties
1363 weergaves

Loop ik achter mijn lul aan?

Dar zeggen mijn vrienden omdat ik nu 2 dagen wat met een meisje heb dat ik helemaal nooit aardig vond. Ze ziet er wel erg aantrekkelijk uit, maar ik vond haar heel kil. Vrijdag bij een verjaardag hadden we ineens contact en hebben we gezoend. Toen heb ik haar naar huis gebracht en onderweg hebben we weer gezoend en tegen elkaar staan knuffelen. Ik ben toen zelfs klaar gekomen. Zij niet maar gisteren ben ik bij haar geweest toen haar ouders weg waren en toen alletwee. Ik denk nu heel anders over haar en denk dat ik het vroeger mis had. Mijn vrienden hadden nooit een hekel aan haar maar zeggen dat ik te hard ga en achter mijn pik aanloop. Vandaag zie ik haar niet maar morgen hebben we afgesproken. We appen natuurlijk wel, wat moet ik doen, als ik aan haar denk wordt hij al stijf. Dus hebben ze toch gelijk?

17 jaar
1 jaar geleden

8 Reacties

  • Jongen van 17. Ik vind dat jij de goeie dingen doet. Prima! Ook zoals hier gezegd wordt, niks aantrekken van wat anderen zeggen. Het gaat om jou en jouw gevoel klopt. Veel succes, jongen van 17.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • J17. Je moet gewoon je eigen ding doen en je niet teveel aantrekken van wat anderen zeggen.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Niet letten op wat je vrienden zeggen.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Jongen van 17. Jij zegt dat je achter je lul aanloopt. Ik zal jou eerlijk zeggen, daar is niks mis mee. Jij bent gewoon een gezonde jongen, bij wie de hormonen door het lichaam gieren bij het zien van een mooie meid, wat jouw stijve lul tot gevolg heeft. Ik zou tegen jou willen zeggen, geniet hier vooral van. Ik ben als meisje ook gezegend met een vriendje, die net zo is als jij in dit opzicht, daarom herken ik jouw verhaal ook zo goed. Ik ben heel blij met dit vriendje en dat hij net als jij zo temperamentvol is. Voor mij als meisje is dat minstens zoveel genieten. Ik zou tegen jou willen zeggen, niet te veel bij nadenken, meer jouw gevoel volgen en vooral genieten. Dan zul je ervaren dat jij een heel gelukkige jongen wordt.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Laat ze idd maar lullen. Misschien zijn ze jaloers dus trek het je niet aan.Dat klaarkomen herken ik ook. Toen ik een paar jaar geleden mjn vriendinnetje leerde kennen waren we ook wat aan het 'spelen' en ik voelde en zei dat ik klaar ging komen, ze dook naar beneden en zoog me helemaal leeg. Nog nooit zoiets meegemaakt en het was zo lekker dat ik stijf bleef. We doen dat nog vaak maar dan wel samen (bij elkaar dus) en het is mega lekker om elkaars sappen te proeven. Wat dat betreft passen we perfect bij elkaar. (ook op ander gebied gelukkig!)

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Komt wel vaker voor dat mensen die eerst kil lijken dat later helemaal niet zijn. Ook hoef je niet elkaar helemaal te kennen voordat je seks hebt. Dat kun je best wat losser zien. Mijn vriend kwam ook klaar de eerste avond dat we zoenden. Spoot in zijn broek hihi. Of hij achter zijn lul aanliep, dat denk ik wel, maar die stond stijf van de hormonen. Ik denk dat dat bij jou ook zo is. Laat haar er van genieten.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Je bent 17 hoort erbij alles is geil

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Laat ze lekker lullen. Als jullie het allebei lekker vinden wat maakt het dan uit?

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten