Skip to content
5 reacties
663 weergaves

Ik kom niet over ex heen

Hoiii,

Ik was 8 jaar lang goed bevriend met een jongen. De laatste 3 jaar hadden we een relatie. In november is deze relatie beëindigd. Dit is zonder haat en nijd gegaan en we houden voor altijd voor elkaar. Het lukt me maar niet om over hem heen te komen. Ik word zo gek, hoe gaat het me ooit lukken om normaal verder te leven :(

22 jaar
11 maanden geleden

5 Reacties

  • Je kunt er ook onder gaan liggen...

    16 jaar
    6 maanden geleden
  • Wat naar ts!!! Ik begrijp niet waarom je voor die andere jongen bent gegaan terwijl je nog zo gehecht was aan je ex. We maken allemaal fouten joh mischien kun je nog terug?

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • En bestaat er echt geen heel klein kansje op een doorstart? Zoals ik het lees zijn er geen onherstelbare dingen gebeurd. Soms lukt het om alles te resetten naar het eerste begin en is de liefde bij de tweede try groter dan de eerste keer. Zo zonde om het niet te proberen. Want het is crystalclear dat je nog steeds smoor op 'm bent.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • na zo'n lange relatie/vriendschap kan dat beat wel even lang duren voordat je eroverheen bent ja. het is pas sinds begin november uit dus het is absoluut niet gek dat je er niet overheen bent. sterker nog, ik zou het niet eens gek vinden als dat nog maanden gaat duren. huil goed uit, let goed op jezelf en je gezondheid, doe dingen die je leuk vind en afleidend zijn en je zult zien dat er snel weer een ander leuk persoon op je pad komt als jij daar klaar voor bent. sterkte!

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Hoi, er zal wel een reden zijn waarom de relatie is beëindigd. Bijvoorbeeld omdat het niet echt goed liep of omdat één van de twee niet meer verliefd was op de ander. Je zou nu alles op alles kunnen zetten om het te doen lukken, maar dat heeft niet zoveel zin vrees ik. Omdat je dan véél meer in de relatie moet stoppen dan je er zelf uithaalt, en het mogelijks een éénrichtingsverkeer zal worden. Waarin jij alles opoffert omdat je vriend toch maar van je zou houden. Dat is op lange termijn onhoudbaar. Wat je wel kan doen is die energie stoppen in het werken aan de relatie met jezelf, zodat je goed in je vel zit, je je eigen positieve kanten gaat zien waardoor je je zal openstellen voor iemand die wel een relatie met je wil.

    18 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten