Skip to content
11 reacties
1251 weergaves

Verliefd op beste vriend

Ik heb gevoelens voor mijn beste vriend l .
Ik heb al eens een boxershort uit zijn kleerkast pikt en toen op mijn kamer rukt terwijl ik aan hem aan het denken was.
Maar ik heb nog nooit iets durven zeggen tegen hem.
Toch zijn we heel close bij elkaar soms liggen we op elkaar bij het spelen en kijkt hij ook naar mij .
Ik heb al enkele keren gedacht van nu maar ik durf niet help

13 jaar
9 maanden geleden

11 Reacties

  • hallo j13 ik vind het echt geweldig voor je ik wou dat mijn crush ook bij mij logeert want ik vind hem echt leuk maar ik weet niet of hij gay is i denk dat hij bi is ook al zegt hij van niet heb je miss nog tips hoe wij vrienden kunnen worden

    12 jaar
    8 maanden geleden
  • Beste A. De jaren na jouw negatieve ervaringen zijn heel moeilijk. Er komt wel een tijd dat je vertrouwen terug krijgt in andere personen. Jouw vriend zal een goede vriend zijn, hij snapt wat je meegemaakt hebt. Dat is een vriend voor je.

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Beste A, Je hebt echt niets verkloot hoor. Er komen nog genoeg kansen. Je weet nu dat jouw beste vriend wel open staat voor wat meer. Of hij echt op jongens valt of dat hij gewoon wel dingen wil doen omdat hij dat spannend en misschien wel leuk vindt, dat weet je niet, maar dat maakt niet uit. Hij wil best wat met jou knuffelen en dat is toch fijn!

    Ik weet wat er met jou gebeurd is en ik begrijp dat je gedachten weer terug gaan naar die nare ervaring. Het punt is, je was toen een onschuldige kleine jongen, een kind nog en je vertrouwen in iemand waar jij respect voor had werd op een nare manier beschaamd.
    L is jouw beste vriend, hij weet alles en jij bent ook zijn beste vriend. Met hem is het anders, hij respecteert jouw grenzen. Bij hem hoef jij niet bang te zijn. Nergens voor.

    Ik lees hier af en toe je berichtjes en altijd wel weet ik dat jij het bent. Je bent echt iemand anders geworden dan die jongen van toen. Je praat openhartig over hoe je nu bent en dat "leuke gevoel" houdt je behoorlijk bezig sinds je een "grote jongen" bent geworden. (Maar nog steeds schattig ;-).

    L wil wel wat verder gaan. Het is een fase in jullie seksuele ontwikkeling. Waar die heen gaat dat weet je nog niet, maar het gaat er om dat jullie zonder remmen en nare gevoelens van jullie lichaam kunnen genieten.
    Bedenk, als er weer zo'n gelegenheid komt, je bent met L. De warmte van de ander te voelen is een van de fijnste dingen die er zijn.
    Jij bepaalt hoever het gaat maar soms moet je laten gebeuren wat er gebeurt. Geef het een kans en mak jezelf vrij. Jaag die boze geest uit het verleden voorgoed weg!



    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ts hier
    Ik ben bij mijn vriendje blijven slapen
    We waren op zijn bed aan het worstelen en toen hij recht in mijn ogen keek heb hem een kus gegeven op zijn voorhoofd. Hij vroeg wat doe je nu.
    Ik heb je graag en toen moesten we zo hard lachen.
    Maar dan gaf hij mij een kus op de mond en hebben ook echt x
    Hij wou verder gaan maar toen blokkeerde ik .
    Hij weet waarom en wat ik meegemaakt heb en zei het wel te begrijpen.
    Nu zit er wel mee nu had de kans en heb weer verkloot

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • Zoals ik al eerder zei A, Het is helemaal niet erg om verliefd te zijn op je beste vriend. Je hebt nu feitelijk al bijna alles wat je graag zou willen. Jullie zien elkaar vaak, doen heel veel dingen samen en een beetje knuffelen is ook geen probleem.
    Misschien dat jij wat meer zou willen, maar ik denk dat je dat aan je vriend over moet laten. Als hij wat meer zou willen dan laat hij dat wel weten. Dingen forceren die de ander niet wil maakt alleen maar de mooie dingen die jij nu hebt kapot. Jullie moeten elkaar 100% kunnen vertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste. Je mag dromen en misschien praten over je dromen, maar jouw dromen hoeven niet die van je vriend te zijn. Dat moet je accepteren.

    Als je verlangens hebt waar je niet over kan of durft te praten dan maakt dat je soms eenzaam, maar was het niet zo dat jij niet al een keer met je vriend over die gevoelens had gesproken? Dat jij gevoelens hebt naar jongens bedoel ik.
    Dat verliefd zijn op je vriend dat kan je misschien maar beter niet zo zeggen. Dat maakt dingen ongemakkelijk. Zoiets moet je voelen.

    Straks weer naar de bakkersschool, voor het tweede jaar. Je moet nu toch wel het een en ander geleerd hebben? Ik neem aan dat jij je vader goed hebt kunnen helpen in de bakkerij. Misschien dat hij straks nog wat van jou kan leren!

    Ik wens je weer een fijne en leerzame tijd daar. Ook daar heb jij vrienden en dat is wat het leven de moeite waard maakt.
    Het beste A! Jij bent een gelukkig mens. Je leert een mooi vak, er zijn mensen die van jou houden en jij hebt mensen waar jij van houdt. De dromen die jij nu hebt dat hoeven geen dromen te blijven en misschien dat er straks weer andere dromen zullen zijn. Op jouw leeftijd kan alles nog!

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ja als we samen slapen slaapt hij gewoon in zijn boxershort ik ook in mijn bed en mijn vriend op een matras naast mijn bed. Hij heeft al een vriendinnetje gehad maar dit is nu al maanden uit .
    Ik had ook een meisje op internaat maar zijn nu ook al tijd uit elkaar ik was niet zo verliefd op haar.
    Mijn vriendje vind het niet erg om eens een knuffel te krijgen en mischien heeft dit wel een beetje die verwarring veroorzaakt en denk ik dat hij ook iets voor mij voelt ofwel doet hij dat gewoon omdat hij mij gewoon graag heeft ik weet niet .en hij komt elke dag knapper en verzorgd hem goed altijd mooi haar enzo .
    En de vakantie is inderdaad weer bijna voorbij en ben ik weer op internaat

    13 jaar
    9 maanden geleden
  • Beste A, Je hebt het weel eens eerder gehad over jouw beste vriend L die jij al zo lang kent.

    Op jouw leeftijd kan vriendschap heel ver gaan, soms alsof jullie verkering met elkaar hebben. Jij en hij weten alles van elkaar, maar wat jouw gevoelens betreft dus toch niet helemaal alles. Dat denk jij in ieder geval.

    Elk mens verlangt naar lichamelijk contact met anderen. In de armen van een ander liggen, elkaars warmte voelen, elkaar liefkozen, dat is het fijnste wat er is. In je hoofd maakt dat stoffen vrij die je een heel fijn gevoel geven. Knuffelhormonen noemen ze die. Dieren zoals honden en katten hebben dat ook, daarom worden ze zo graag geaaid.

    Jij durft dat niet tegen je vriend te zeggen omdat je bang bent dat hij dan denkt dat jij gay bent en niet meer met jou te maken wil hebben.
    Ik weet niet of het wel nodig is om daar zo over te praten met hem. Misschien dat jouw vriend het ook wel fijn vindt om wat te knuffelen. Hij had een liefje, heeft hij dat nog? Dan heeft hij al wat om mee te knuffelen. Heeft hij dat niet, misschien dat hij dan wel zin heeft.
    Jullie gaan in lichamelijk opzicht al heel intiem met elkaar om. Hij heeft er geen probleem mee als jullie op elkaar liggen bijvoorbeeld. Misschien vindt hij dat wel een fijn gevoel.
    Je kan hem eens opeens een zoen op zijn hoofd geven. Als hij verbaasd reageert kan je zeggen dat jij dat deed omdat je zoveel van hem houdt.

    Je bent bang gay te zijn misschien, maar dat hoeft niet. Op jouw leeftijd als het ware verliefd zijn op je vriend zegt niet zo veel, dat hoort bij de leeftijd. Het komt zo vaak voor. Als je dat nog steeds hebt als je achttien bent en geen belangstelling hebt voor meisjes, dan wordt het anders. Maar zover is het nog lang niet.

    Dat je die onderbroek van hem gepikt hebt is niet zo netjes. Hondjes die bij hun moeder weggehaald worden om verkocht te worden geven ze wel eens een doekje mee met de geur van het nest. Dan voelen ze zich minder eenzaam. Die onderbroek is net zo iets.
    Nu is het misschien nog vakantie, en zie je hem vaak, maar straks zit jij weer op het internaat en dan is je vriend ver weg. Dan wil je iets van hem bij je hebben, dat begrijp ik wel. Maar je moet het niet meer doen!

    Vriendschap is een soort van liefde en liefde is het kostbaarste wat je een ander kan geven. Het is het enige dat waarde heeft als het gratis is en niets waard als je er voor moet betalen. Ik weet heel zeker dat jouw vriend blij is als jij tegen hem zegt dat je van hem houdt. Ik denk dat hij dat eigenlijk wel weet, daarom zijn jullie beste vrienden.
    Veel fijne momenten samen. Hoe fijn, dat zie je vanzelf wel een keer. ;-).

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik hoop dat hij ook gevoelens voor jou heeft. Jullie zijn wel behoorlijk intiem. Maar doe rustig aan, anders kan er wat moois vervelend eindigen. Heeft hij niet dezelfde gevoelens, zorg dat jullie vrienden blijven en wanhoop niet. Er zijn nog genoeg leuke jongens met bi of homo gevoelens. Ik spreek uit eigen ervaring en heb nu een lieve vriend.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Er zit nogal een verschil tussen verliefdheid en seksueel opgewonden raken. Je zegt verliefd te zijn maar loopt te rukken over zijn onderbroek. In jou verhaal maak ik geen verliefdheid op

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Goed voorzichtig aftasten of hij ook homoseksuele gevoelens heeft. Je kan bijvoorbeeld vragen welke artiesten/youtubers/sporters/etc. hij aantrekkelijk vindt en waarom. Als hij dan (ook) jongens noemt, kan je hier op doorvragen. Een andere vraag die je hem kan stellen is of hij homo's of biseksuelen kent uit zijn omgeving. En wat hij hiervan vindt. Tot slot kan je dingen vragen als: "Heb je wel eens nagedacht over hoe je toekomstige partner eruit ziet". Met deze vraag kun je ook voorzichtig ontdekken of hij homoseksuele gevoelens heeft.

    Vraag het in ieder geval niet te rechtstreeks. Als hij geen homo is en hij merkt dat jij seksuele interesse in hem hebt, kan dit ook direct einde vriendschap betekenen. De truc is dus om zoveel mogelijk info te verzamelen hoe hij tegen homo's en biseksuelen aankijkt, zonder dat dit direct over hemzelf gaat.

    Als jij andere jonge homo's wil ontmoeten is de site en app van jongenout.nl wel interessant. Ze organiseren ook fysieke bijeenkomsten zodat je met andere jonge homo's kan praten. Waar lopen zij tegenaan, hoe hebben ze dat opgelost etc. Kan heel handig zijn om drempels te overwinnen.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Nodig hem uit om te logeren ofzo en ga dan in je onderbroek je bed in misschien doet hij dat ook

    12 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten