Skip to content
12 reacties
1360 weergaves

Verrassende ontwikkeling in mijn leven

In mijn vriendengroep (jongens en meisjes) zit een jongen die ik heel leuk vind maar het gevoel had nooit een relatie mee te krijgen. Knap en alle meisjes zijn gek op hem. Na de vakantie zitten wij door het gekozen profiel alle uren bij elkaar. Ik had hem een paar weken niet gezien omdat hij lang op vakantie was geweest. De eerste dag deed hij super aardig tegen mij en leek oprecht blij te zijn mij weer te zien. Afgelopen donderdag zaten we weer naast elkaar, ik had een korte broek aan en opeens voel ik zijn hand op mijn bovenbeen. Mijn hart maakte een sprongetje en ik keek hem aan. Zijn blik was duidelijk en hij vroeg mij om die middag bij hem te komen zwemmen. Ik zei gelijk ja. Om een lang verhaal kort te maken, tijdens de vakantie was het duidelijk voor hem geworden dat hij echt homo was en verliefd was op mij, en dat eigenlijk al een tijdje was. We hebben een fantastische middag gehad en zijn nu verliefd op elkaar. We wachten nog even op onze coming out naar onze vriendengroep maar zijn erg blij met elkaar.

Mijn ervaring deel ik met jullie zodat je niet wanhopig moet worden als het ff niet lukt een vriendje of vriendinnetje te vinden.

Ik hou jullie op de hoogte

16 jaar
8 maanden geleden

12 Reacties

  • J19, TS hier dank voor je berichtje, het gaat super goed tussen ons en we hebben het erg fijn met elkaar. De vriendengroep is inmiddels ook op de hoogte. Ze zijn super blij voor ons en waren niet eens echt verrast. Grappig dat zij het wel zagen maar wij zelf niet. De groep bestaat nu uit allemaal stelletjes 3 x JM EN 1x JJ. We doen veel gezellige dingen met z’n allen. Kortom nog steeds happy

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • TS, wat een mooi verhaal, hier hoop ik ook op maar het gebeurt maar niet terwijl ik er best goed uitzie (vinden andere mensen ook). Zijn jullie nog steeds happy met elkaar en weet jullie vriendengroep al van jullie relatie? Geniet van elkaar.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Hier word ik vrolijk van, wat fijn dat het zo gelopen is en ik hoop op een mooie toekomst voor jullie beiden.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Hier TS, ik word helemaal verlegen van alle lieve woorden, ik voel me ook erg gelukkig en mijn vriendje ook. Vandaag op school met hem was een feestje, zo fijn elkaar de hele dag te zien en ook na school samen huiswerk gemaakt en geknuffeld.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Gefeliciflap ts! Ken je hem al langer of echt alleen sinds kort? Jullie hebben vast al hele toekomst plannen, ik ben jaloers. Dat wil ik ook wel. Heb je zijn darmen al bevrucht? Het mooie is dat dit zo onverwacht kwam, je dacht niemand te krijgen en ineens uit het niets heb je een vriend.

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Nice topic, TS. Hier wordt de lezer blij van. Het hoeft niet altijd kommer en kwel te zijn. Gelukkige mensen moeten echt wat vaker posten op dit forum. All the best!!

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • De ervaring van TS is iets wat ik hier vaker lees. Een jongen die ontdekt heeft jongens leuker te vinden dan meisjes. Er is een jongen waar hij of al langer bevriend mee is of die hij op school of zo ontmoet heeft en waar hij gevoelens voor begint te krijgen, maar het niet durft uit te spreken. En dan op een dag blijken zijn gevoelens ook bij die ander te leven en kunnen ze die gevoelens met elkaar delen. Heel lief en heel fijn als dat je overkomt. De zon begint opeens te schijnen in je leven, je bent niet meer alleen!

    Helaas is er dan weer zo iemand als M16 (M19 dus), die op een achterbakse en valse manier hun plezier probeert te bederven door het in het platvloerse te trekken.
    Trek je daar niets van aan TS. Dit is jullie eerste echte liefde en dat is altijd de allermooiste. Ik hoop dat jullie snel uit de kast durven komen en dat het goed ontvangen wordt.

    Wie er problemen mee heeft dat twee jongens van elkaar houden die blijft maar lekker opgesloten in de gevangenis van bekrompenheid en achterlijkheid. De deur is niet op slot, maar als je zo bang bent voor liefde, houd hem dan maar lekker dicht en zie door de tralies van je onverdraagzaamheid hoe anderen gelukkig kunnen zijn door de vrijheid te nemen die het leven hier biedt. Zij hebben vriendschap en liefde. Wat heb jij?

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Gefeliciteerd met je vriend!

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Mooi om te lezen! Geniet er lekker van! Ik weet nog goed hoe spannend het voelde toen iemand voor het eerst verliefd werd op mij en ik ook op hem. Ik was daarvoor al meerdere keren verliefd geweest op andere jongens maar dat altijd geheim gehouden omdat ik als de dood was dat iemand erachter zou komen dat ik homo ben.
    Zeker jullie "coming out" naar vrienden/familie moet je gewoon lekker op je eigen tempo doen. Eigenlijk zou dat niet eens meer nodig moeten zijn in deze tijd! Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is, maar als jullie je gewoon verliefd gedragen in het bijzijn van anderen zou dat vanzelf al duidelijk moeten worden, maar ik snap dat je niet het middelpunt van roddels of pesterijen wilt worden. Geniet gewoon lekker van jullie tijd samen en er komt vanzelf wel een punt waarop jullie er beiden aan toe zijn om het openbaar te maken!

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Gefeliciteerd!

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Zeker een verrassende ontwikkeling. Je had geen hoop en toch uit het niets heb je iemand gevonden. Dit is niet iets dat je verwacht maar toch echt is gebeurd. Leuk ts! Zitten jullie al te denken om samen een drolletje groot te brengen? Dat hoort hier eigenlijk wel bij.

    Ik ben heel blij voor je.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Beste TS, wat een lief en mooi verhaal, lijkt wel een sprookje wat helaas niet iedereen gegund is.

    Geniet ervan, het is jullie zeker gegund!??

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten