Skip to content
8 reacties
833 weergaves

Ik vertrouw haar niet meer

Hey. Ik ben een jonge van 15, ben 197 lang en sportief. De meeste mensen schatten mij ouder dan ik ben. Ik heb al vaker een date gehad met een oudere meid en heb al een tijdje verkering met een meid van 18. We zouden samen naar de bios. Ik had al kaartjes. Toen belde ze een uur voor ik bij haar zou zijn dat ze ziek was. Nou ja, kan gebeuren toch? Heb een vriend gebeld of ie iets te doen had. Hij kon wel... Na de film gingen we nog ff snacken. Toen we daar zaten zag ik een vriendin van mijn vriendin lopen en nog 1 die daar bij hoort. En toen liep mijn vriendin voorbij.... Ze was toch ziek? zei die vriend. Ik heb gezegd dat we haar zagen lopen. Sorry schatje met veel hartjes. Een tijdje later waren we samen bij haar thuis. Zij ging naar de wc en toen kwam er op haar telefoon een appje binnen van een vriendin. "Ga je mee stappen of is die toyboy er... " Toen zij voor we naar bed gingen naar de wc ging heb ik gekeken wat ze terug had gestuurd. "Srry kan hem niet altijd voorliegen.... En heb wel weer eens zin in een goede beurt" Toen stuurde die andere "beukt hij beter dan ..... ?". Ik ging wel naast haar in bed liggen, zij wilde wel maar ik deed of ik erg moe was. Zij sliep later en lag de hele nacht wakker. Ze zegt altijd dat ze maar 1 heeft, dat zou ik zijn.... Doet ze het ook met een andere jongen? Ook dat ze zei dat ze niet altijd tegen mij kan liegen maakt me onzeker. Ik dacht dat ze anders zou zijn dan die andere wijven die alleen om de seks op grote jonge jongens vallen. Wat zouden jullie denken en doen? Ik hou wel van haar maar als er geen vertrouwen meer is.....

15 jaar
4 maanden geleden

8 Reacties

  • Dat is hij het ziet J23. Iemand van 15 kan mentaal even sterk zijn, of zelfs sterker dan iemand van 18. Zeker dat iemand altijd ouder wordt geschat. Ik had het tegenovergestelde. Ik werd jonger geschat, nu minder dan een paar jaar geleden. Maar mentaliteit heeft niets met leeftijd te maken maar hoe je zelf bent. Hoe je gedraagt, wie en wat je bent, dat bepaalt je mentaliteit. Ook met wie je omgaat

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat is het probleem in een relatie tussen iemand die al min of meer volwassen is en iemand die net zijn kindertijd achter de rug heeft. (Niet dat die vriendin zich zo volwassen gedraagt!)
    Misschien dat de seks leuk is, maar in een relatie wil je wel wat meer dan seks. Je hebt ook behoefte aan contact met anderen op jouw niveau. Sorry TS, maar voor jouw vriendin ben jij niet meer dan een leuk kereltje waar ze leuke dingen mee doet, maar voor de meer volwassen zaken zoekt ze een ander. Het is ook de vraag of zij als iemand van 18 door haar andere vrienden en vriendinnen wel gezien wil worden met een vriendje van 15.

    Sommigen vallen op jong, ook als ze zelf die leeftijd al lang voorbij zijn. Het probleem is dan dat als de jongere partner naar volwassenheid groeit hij of zij voor de oudere de aantrekkelijkheid verliest Voor de jongere kan dat heel traumatisch zijn, je dacht dat je oudere vriend echt om je gaf, maar je was maar een speeltje. Jongetjes zijn cute, mannen niet. Dus als jongetjes te mannelijk worden, goodbye!

    Je dacht echt dat je vriendin van je hield en jij hield van haar. Maar zij hield van jou zoals je van een hondje houdt. Leuk, maar je hebt er geen verkering mee.
    Zijn er echt geen leuke meisjes van jouw leeftijd waar je gevoelens voor zou kunnen hebben? Waarom altijd die oudere vrouwen? Zoek jij ze op of komen ze naar jou toe omdat jij er zo goed uitziet en zo gemakkelijk te versieren bent?
    Het wordt tijd om eens goed na te denken over wat je wilt en je te gaan gedragen zoals andere jongens van jouw leeftijd. Toyboy zijn is misschien wel leuk zo af en toe, maar zoals een ander hier al zei, je bent vooral een speeltje. Dat moet je niet willen.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • M19. Hij heeft toch uitgelegd dat ie met meer oudere meiden heeft gedate? Hij zegt dat het die andere wijven alleen seks wilden maar zegt niet dat hij het met al die andere wijven heeft gedaan. Deze zou anders zijn. Wat kan hij er aan doen dat zij wel het zelfde is??? Ik begrijp jouw sneer naar TS niet!!!

    TS, ja zulke bitches zijn er. Wijven die denken dat alle leuke jongens voor hun zijn zonder enige verplichting tegenover de jongens. Waarschijnlijk heeft ze nooit van je gehouden en ben je gebruikt voor seks. Dat zij en die vriendinnen van haar jou toyboy noemen zegt mij genoeg.
    Kappen met dat wijf joh, en let op dat je er niet weer in trapt.

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Enorm klote man, ik zou er mee stoppen met haar... Ik denk niet dat ze echt verliefd op je is als ik het zo lees. Ik zou het iig met haar bespreken maar het feit dat ze je voorliegt om wat anders te doen en ze zo over je praat in de veronderstelling dat jij niet mee leest zegt mij genoeg eigenlijk maar goed, bespreek het met haar. Maak je niet al teveel zorgen, je bent nog erg jong en je komt sowieso nog iemand tegen.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Je geeft eigenlijk je eigen antwoord al. Een relatie is gebaseerd op vertrouwen. Als dat er niet meer is dan wordt het erg moeilijk voor je. Ze is gewoon niet eerlijk tegen je en doet haar eigen ding ook al hadden jullie iets anders afgesproken.

    Dus tijd om haar te vertellen dat het over is.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ze raakt steeds meer volwassenen en julie groeien gewoon uit elkaar

    15 jaar en hebben over all die andere wijven denk idd dat ze beter kan krijgen

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Bij mij gingen net alle alarmbellen af. Als het verhaal klopt wat je schrijft, dan zou ik op zoek gaan naar een leuke vriendin die helemaal voor jou kiest en je niet als seksspeeltje ziet.

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat vervelend voor je.
    Ik zou denk ik alles op tafel leggen en het met haar bespreken. Wie weet heeft ze wel een goede reden en blijkt het een misverstand.
    Op basis van je bericht ben ik eigenlijk wel bang dat ze gewoon een bitch is. Het klinkt alsof ze je gebruikt en iemand die zo over je praat en zo tegen je liegt, lijkt mij jouw liefde niet waard.
    Als mijn vermoeden klopt, zou ik je echt aanraden om het uit te maken.
    Ik snap dat dat moeilijk is en dat je dat pijn doet, aangezien je van haar houdt. Ik heb zelf ook een vriendin dus ik kan me voorstellen dat dat moeilijk is.
    Ik kan je echter wel verzekeren dat er genoeg meiden rondlopen die niet zo stom zijn en die jouw liefde wel waard zijn.
    Ik wens je alle succes en geluk toe.
    J17

    17 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten