Skip to content
3 reacties
72 weergaves

Een meisje

Ik ben nogal Verliefd op een meisje maar zij heeft al een ander en ze is ook nog het populairste meisje en ik ben niet populair maar toch.. Ik ben te minste niet zo erg als die stoerdoenners (klinkt best wel ego maar ik weet niet hoe ik het moet uitleggen) Ik kan gewoon niet uitleggen wat ik voor haar voel snappen jullie misschien,dus kunnen jullie mij misschien vertellen hoe ik zo'n meisje kan krijgen (ze heeft ook nog een vriendje)   persoonlijke info   ik ben best wel stil maar dat komt omdat ik verlegen lijk en dat ben ik eigenlijk wel alleen voor haar dan ben best wel atletisch en kan ook heel goed overweg met me handen dus ik ben met handvaardige dingen echt heel goed   willen jullie me alseblieft helpen... ik ben radeloos ik denk alleen maar aan haar. alvast bedankt voor jullie tips

13 jaar
13 jaren geleden

3 Reacties

  • Volg je hart

    Zo lang ze nog een vriendje heeft zou ik niks tegen haar zeggen, maar het is niet verkeerd om te voelen wat je voelt.   Je bent verliefd en dat voelt heerlijk! Geniet er van! Het is niet verkeerd om verliefd te zijn en het feit dat zij populair is en jij niet zegt niks. Het gaat om de persoon :)   Je zou altijd nog een vriendschap met haar op kunnen bouwen en wie weet wordt het ooit nog wel eens meer. Je bent nog jong en zij ook, dus jullie hebben nog tijd genoeg.   Mocht ze toch niet de persoon voor je zijn, dan zijn er gelukkig nog heel veel leuke en lieve meiden die hetzelfde voelen voor jou als jij voor hen.

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • noem mij maar chill

    ik ken het gevoel, maar al te goed mag ik er wel bij zeggen, maar het is niet het einde van de wereld. miss vindt je haar leuk en miss ben je zelfs wel verliefd maar dat gaat over. je bent pas dertien, knul, dan zijn die gevoelens zo vreselijk heftig omdat je er nog niet aan gewend bent. mijn advies, als je er echt voor wilt gaan, niet geschoten, altijd mis, maar dan moet je het ook wel echt willen en zeker van je zaak zijn. alles is eerlijk in liefde en oorlog, maar je moet bereid zijn de consequenties te dragen en de gevolgen van je daden overzien. maar als je niks gaat doen, ga dan ook niet op haar zitten wachten. maar er is niks mis met een oogje in het zeil houden ;) en hey, hoop ook niet teveel, daar wordt je alleen maar moe van en je kan alleen maar teleurgesteld worden. hoop op niks en je kan alleen maar gelijk krijgen op blij verrast worden. en voor de vorige reactie: verloren zaken geloof ik niet in, tenzij je opgeeft, en dan verlies je allen van jezelf.

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • puut.

    sorry maar als ze al een vriendje heeft is het redelijk hopeloos, denkj zelf niet? Op een dag kom je egt de ware tegen , iemand die jou ook leuk vind . En nog iets , meestal zijn de populaire niet zo leuk als je denkt. Ze zijn knap dat wel, maar leuk? Zoek gewoon iemand anders en probeer haar ,uit je hoofd te zetten , ookal is dat niet altijd even makkelijk. Groetjes N.

    13 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten