Skip to content
9 reacties
85 weergaves

kutgevoel gaat niet weg

Ik heb al 2 jaar een vreindin. Ik meende dat het wel goed ging tussen ons maar nu heeft ze me een tijdje terug verteld dat ze met een andere jongen heeft geslapen waar ze heel verliefd op was. Nu is dat over. Het is toen uitgegaan maar we zijn weer bij elkaar gekomen. Ik probeer te vergeten wat er gebeurd is maar ik blijf zo'n kutgevoel houden en denk steeds terug aan hoe zij met die gozer heeft liggen neuken. Ik vind haar wel leuk maar ik kan haar niet vertrouwen en wil het graag uitmaken. Gaat dat kut gevoel nog weg? Mijn vader zegt dat hij ooit een vriendinnejte had gehad waarmee ook hetzelfde was gebeurd maar hij zei dat hij het NOOIT vergeten was. Iemand zoiets meegemaakt? Kan ik het beter uitmaken?  

16 jaar
13 jaren geleden

9 Reacties

  • Doe wat je wilt

    Ik zou er eens over nadenken of het goed voelt van binnen, als het fout of niet fijn voelt, of als je er geen goed gevoel bij hebt, kun je het beter uitmaken. Ook al ben je verliefd op haar.. Sterkte ermee!

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • kies voor jezelf

    Ik heb hetzelfde meegemaakt met mijn ex. Jouw vertrouwen is nu beschaamd door je vriendin en geloof me, dat blijft zo. Als er ook maar iets een beetje raar is aan wat ze verteld dan zul je waarschijnlijk denken; dadelijk is ze bij een andere jongen. Als er een jongen bij haar in de buurt staat met stappen en ze lacht naar hem zul je je afvragen wat er tussen hen speelt. Het zal altijd in je hoofd blijven. Vergeven kan je haar zeker, maar vergeten niet. Ik spreek uit ervaring. Dat zij ''dingen'' heeft geleerd tijdens seks met die andere jongen die jij nu bij haar moet doen is ook niet helemaal gezond. Blijkbaar vond ze die dingen die HIJ bij haar deed heel fijn. Nu moet jij in principe zijn taak overnemen. Ik ken je niet maar je verdient sowieso beter!! Daarbij is het zo dat je 16 bent, hartstikke jong dus! Je hoeft je nog helemaal niet af te vragen of zij de ''ware'' voor je is. Kies voor jezelf, ben een tijdje single en kijk wat je écht wilt in een meisje. Sowieso iemand die eerlijk is lijkt me.

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • 2 dingen 2

    Wat ontzettend fijn dat ze er nieuwe dingen bij heeft geleerd tijdens het neuken met die andere jongen en dat ze wil dat jij dat nu ook bij haar doet. Zouden er nog meer dingen zijn die ze kan leren door met andere jongens te neuken? En dan later een keer met jou doen?   Jezus man! Ben je nou een vent? Kappen met dat mens!

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • kutgevoel gaat niet weg

     Ze heeft me nu alles verteld, alles wat ze gedaan heeft. Ze zegt dat ze er spijt van heeft maar zegt dat 'we de goeie dingen er wel van kunnen leren' en ze bedoelt daarmee dat de dingen die zij samen tijdens hun sex hebben gedaan dat ik die ook moet doen bij haar. Ik heb het nu een keer gedaan maar daar voel ik me helemaal niet goed bij. Het is gek dat ik niet bij haar weg wil maar ik word wel steeds boos dat zij dat gedaan heeft en dat ik dan maar over moet nemen wat hij gedaan heeft tijdens hun sex. Ze lijkt me wel erg eerlijk nu en zegt erge spijt te hebben en als ze dan verdrietig is dan baal ik daar weer van. Maar ik kan het niet van me afzetten. Ik meende echt dat zij degene voor me was. 

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • Gewoon blijven doorgaan

    Als je haar echt leuk vindt zou ik het niet uitmaken. Gewoon veel met haar doen, gaat het kutgevoel vanzelf weg. Als je dit doet is er óók nog minder kans dat zij met een ander gaat.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • 2 dingen

    Het zijn twee verschillende dingen. Het éne is de vraag of je het uit moet maken. als je er steeds aan moet denken wat ze gedaan heeft en je haar niet meer vertrouwd, dan denk ik dat je niet verder met haar wilt.   Of het rotgevoel weg gaat? Het wordt in ieder geval wel minder. Niet vanzelf, daar gaat tijd overheen. en naarmate je meer meemaakt met andere vriendinnen dan ga je het langzaam vergeten en minder belangrijk vinden. Op een gegeven moment heb je dan een héle leuke vriendin en daar ga je mee trouwen en dan denk je "goed dat ik het toen in 2011 heb uitgemaakt met die andere vriendin".

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • @

    Ik zou het uitmaken .. als je je er niet goed bij voelt , kun je er toch moeilijk bij blijven ? Zoek een beter meisje .. die alleen van jou is !

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • hulp

     jij hebt nu echt een kei lieve en sexy chick nodig die alleen maar jou wilt zoenen om max 5 min waardoor je alles vergeet.    ( het lijkt op high, maar dit is wel gezond P:)    probeer snel een nieuwe vriedin te zoeken!

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • rhh

    Ik zou 't uitmaken mocht ik in jouw plaats zitten. Als ze dit geintje één keer kan flikken, kan ze het ook een tweede keer doen. Of een derde keer.

    - BM.

    19 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten