Skip to content
11 reacties
191 weergaves

Internet Vriendje

Here's The deal.  Ik heb een relatie met een jongen via internet,we hebben foto?s uitgewisseld, we praten met elkaar via whatsapp en msn. Ik ken hem denk ik sinds ongeveer november Er zijn alleen een paar probleempjes. Ik ben ben bang voor verandering en dus bang om hem te ontmoeten. Ik ben bang dat alles zal veranderen zodra we elkaar ontmoeten, maar te gelijkertijd kan ik niet zo lang meer zonder hem.. Hij woont ongeveer een uur bij me vandaan en m?n ouders weten er niets van. Ik ben ook bang van hun reactie, niet dat ze superstreng zijn ofzo maar een vriendje via internet is nogal ongewoon. Ook betrap ik mezelf er wel op dat ik soms veel te pikante, nog net niet naakt foto?s naar hem stuur. Ik heb hem gisteren al gezegd dat ik me een beetje een seksslaafje voel, ik kan bijna geen nee zeggen. Ik denk omdat het is dat ik hem niet wil verliezen, en als ik hem misschien boos maak, dat hij dan die foto?s op internet zet. Hij heeft gezegd dat hij zoiets nooit zou doen, maar je weet nooit zeker..   Wat denken jullie, ben ik onverstandig bezig? Moet ik meer realistischer zijn? Comment Please.    x

15 jaar
13 jaren geleden

11 Reacties

  • 12 jaar Onverstandig

     Je moet inderdaad voorzichtig zijn.Maar zoals je zegd hij woont niet ver van bij jouw.Best is toch als je wat info hebt van zijn vrienden of zo.Als je ermee afspreekt ga er met een goeie vriend of zo naar toe. Met bloot foto's toch heel voorzichtig zijn , voor je het weet staan ze overal.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Onverstandig

    Ik denk dat het heel onverstandig is. Als jij een beetje een seksslaafje bent kunnen daar zomaar loverboys op af komen. Loverboys kennen jou beter dan je denkt. En hoe heb je hem eigenlijk ontmoet? Als ik dat weet zal ik je meer advies geven.
    Xx Kattniss

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Mijn visie

    Ik zou zeggen sowieso geen pikante foto's van jezelf plaatsen. Ook niet als de ander dat ook doet. Je weet maar nooit waar de ander de foto's vandaan gehaald heeft. Hij/zij kan hem maar zou van internet afgeplukt hebben. Ook zou ik echt geen adres geven en geen achternaam want wederom je weet maar nooit wie het is. Desnoods kan je een stad in de buurt opgeven waardoor de ander wel een grove inschatting heeft waar je ongeveer woont. Kortom blijf lekker anoniem. Verder zou ik zeggen ga lekker chatten en plezier hebben, dat kan echt geen kwaad. Geniet van je leven, nu zijn we nog jong! Veel plezier!  

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • @meisje 12 jaar

     En hoe weet je dat zo heel zeker dat de foto's wel ECHT van hém zijn?-,- Niet slim dus. 

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Je moet het durfen,Maar je moet wel op gaan passen

    ik heb ook een internet vriendje uit een ander land genaamd Belgie. ik heb hem ontmoet via een spel swd (Sherwood dungeon) ik heb hem maar 5,6,7 maanden gekend. en ik liet mijn hyves pagina laten zien en toen op die dag,ging hij ook hyves aanmaken speciaal voor mij. En toen gingen we elke keer praten met elkaar en toen vroeg hij vekering aan mij.En ik zei nee dat kan niet ik ken je amper en ik weet nie wie je bent.De volgende dag vroeg hij het weer,hij ging drammen. En toen had ik ja gezegt,We hadde het binnen paar maanden het weer uitgemaakt via hyves.Paar maanden later was het weer aan,En toen zei hij mag ik je adres? En ik zei toen raad maar waar ik woon! En ik ging soms hints geven,En uiteindelijk wist hij me adres. Ik ben wel blij dat hij mij nu kent en ik ben niet bang dat hij me opzoekt,ik wil hem ontmoeten. Maar mijn ouders weten er nog niks van,ik ben bang dat ze er achter komen!   En ik zal jullie een hint geven. Als je foto's van je zelf plaast,Dan moet je het gewoon doen en dan moet jij tegen je internet vriendje zeggen,kom op jij moet ook is een keer foto's laten zien om on beter te leren kennen   En als hij dat wel doet. Dan heeft hij meer vetrouwen in je,En dan laat hij zien dat hij geen pedo of een kinderlokker is   En als hij het niet doet. Dan heeft hij geen vertrouwen in je,en dan durft hij het niet. En dan word het relatie niks   Dus je moet wel opassen met wat je doet dames en heren!! Denk goed na dat je het wel of niet wilt met een internetvriendje/internetvriendin wilt nemen        

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Durf een stap te nemen!

    Beste meid,   als jij je hier niet goed bij voelt,zou je er echt mee moeten stoppen.Kijk als een jongen alleen maar naar blote foto's van jou verlangt,dan houdt hij niet echt van je,dat is hard maar de waarheid.je bent zeker een leuke meid,maar op deze manier hoort het echt niet!Wees niet bang en maak gewoon de stap en verbreek het contact met hem,eenmaal gedaan voel je je echt meer opgelucht en kan je weer verder met je leven.Praat geen woord meer met die jongen,hij is jouw zeker niet waard!Verwijder hem van je computer en als je denkt dat hij rare dingen met foto's of beelden gaat doen,dan is het verstandig om politie in te schakelen,maar ga hier sowieso niet mee door.  En in het vervolg,denk goed na als je met een jongen hebt,als ie alleen maar naar je lichaam verlangt,is er iets niet in orde,je moet elkaar kunnen vertrouwen en mekaar nemen zoals je bent en zeker grenzen stellen zodat je niet op een dag ongewenst zwanger raakt,bijvoorbeeld,want dat gebeurt ook veel jonge meiden ,ik wacht zelf tot na het huwelijk.Als je een echte relatie hebt,hoor je elkaar goed te leren kennen,het draait niet om alles van jezelf te laten zien.   nou veel succes meid! Groetjes!:)

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • oppassen

    hoi omdat ik bi ben en eigenlijk al lang verlangde naar een bi of gayjongen heb ik beginnen chatten op internet wel op sites die afgeschermd zijn voor gasten van m'n leeftijd.Heb ook een jongen leren kennen daar en we chatten al tijdje op msn. We zijn wel heel voorzichtig geweest , na zeker maand te hebben gechat hebben we eerste wat pikante fotos uitgewisselt van elkaar , we hadden elkaar al meerdere keren gezien met gezicht op cam ( wel kleren aan ). Nu hebben we al een maand echte verkering en ontmoeten we elkaar wekelijks en sedert kort dagelijks we wonen amper 3 straten van elkaar en we wisten het niet. toch echt voorzichtig opbouwen en zeker geen blootfotos doorsturen als het af is kunnen ze als wraak het op het net zetten

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • oppassen

     Ik vind het niet onverstandig.  Veel vriendschappen komen op internet tot stand. Maar zoals al gezegd niet iedereen is wie hij is op internet. Het is wel leuk om te praten enzo, om ieamand te leren kennen.   Fotos doorsturen, daar zou ik wél mee oppassen.  Stél maar dat het totaal iemand anders is dan je denkt..  Dan weet je idd nooit wat er met die fotos gebeurt of bij wie ze terechtkomen.   Daarom zou ik eerst voor de ontmoeting gaan.  Spreek idd af op een openbare plaats. Niet alleen gaan! Als hij uitdrukkelijk vraagt om alleen te komen ... nooit doen. Zeg hem dan dat je alleen komt, neem een vriendin mee die vlakbij is en jullie in de gaten houdt.  Blijf dan op die openbare plaats.  Zorg dat die vriendin je perfect kan volgen.   Als de meeting meeviel, kan je al veel zekerder zijn  ;)   succes!  

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • @ Jongen 18 & Meisje 17 -- Van Schrijfster

     D, Misschien heb je wel gelijk en moet ik stoppen voordat het te laat is.. maar mijn hart zegt dat ik wel graag bij hem wil zijn..   Meisje, ik heb nog niets besloten, ik ga er voorlopig alleen maar over na denken. Ik heb hem wel al eens gevraagd om naar mijn huis te komen..

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • Ja

    Ja onverstandig bezig. Vlgens mij haal je zelf niks uit die relatie en stel je je alleen maar afhankelijk op van hem. Hij gebruikt je of misbruikt je en als je het uitmaakt misbruikt hij je mogelijk. Verder lees ik alleen maar angst en onzekerheid. Terwijl een gezonde relatie je juist sterk en geleifd doet voelen. Volgens mij is dit een ongezonde relatie en ik snap ook niet wat je er mee zou winnen om hem in het echt te ontmoeten. Als ik jou was zou ik het langzaam afbouwen en op zoek gaan naar een echt vriendje. D.

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • onverstandig is het juiste woord

    Hee, Het is inderdaad behoorlijk onverstandig wat je doet. Iemand kan zich op internet heel anders voordoen dan hoe die persoon werkelijk is. Ik zou dus sowieso stoppen met die foto's te versturen, want je weet nooit bij wie ze terecht komen. Het is juist minder erg om een keer met hem af te spreken om hem te ontmoeten, dan weet je iig naar wie je al die berichtjes stuurt en of het echt zo'n leuke jongen is als hoe hij zich op internet voordoet.
    Doe dit echter wel verantwoord. Neem iemand mee (goede vriendin/broer/zus/ouder/oma/opa/etc) en spreek op een openbare plek af, een gezellig cafeetje oid. Mocht alles dan tegen vallen dan ben je in ieder geval veilig en met iemand die van je houd.   Ik hoop dat ik hiermee je vraag heb kunnen beantwoorden, Laat ff weten wat je ermee gaat doen;) xx

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten