Skip to content
6 reacties
72 weergaves

ben verliefd

hoi ben een jongen van 15, heb een vriendin van 13. we hebben het wel goed samen en ons ouders weten dat we samen zijn.Maar zit al weken met een groot probleem , zit op zwemclub en merk dak veel naar jongens kijk, we staan allemaal naakt in kleedkamer en als ik naar ze kijk heb ik een serieuse stijve.In het zwembad ook.Meest kijk ik naar een jongen die veel ouder is dan ik , soms denk ik dat hij het ziet dak ik naar hem kijk en bloos ik.Voel ook vlinders in de buik. Denk dak verliefd ben op die gast , hij is wel al 24.Maar ben verliefd op m'n lief , snap er niks meer van , kan toch niet verliefd zijn op twee.Durf er tegen niemand iets van zeggen, en durf het zeker al niet te zeggen tegen die gast.Is wel een super knappe, en kom er wel heeeeeeeeeeeel goe mee overeen.Heb het proberen te verdringen maar droom er zelfs van en soms wordt ik met een nat laken wakker, dak klaargekomen ben.Slaap naakt , voel me echt beschaamd dan,probeer het wel wa uit te wassen dat m'n ouders het niet zien.Durf het zeker niet te zeggen tegen hun dak op een jongen ook verliefd ben.Ben ik homo aan het worden.Help

15 jaar
13 jaren geleden

6 Reacties

  • eerlijkheid duurt het langst

    Natuurlijk kun je gevoelens hebben voor twee personen. En dat je ook een jongen leuk vind, betekend niet noodzakelijk dat je homoseksueel bent.   Je kunt natuurlijk biseksueel zijn.   Vind het alleen wel belangrijk dat je eerlijk tegen jezelf bent. Wil je met je vriendin door of met die jongen? Het is niet eerlijk tegen over beide, als je ze voor de gek houd..

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • moeilijk probleem

    Je hebt een vriendinnetje,leuk, alleen die jongen van 24 brengt jou of hij dan jou in verwarring.Kan maar om direct met hem te vrijen zou ik niet doen.Je hebt het gedaan maar echt zou er niet mee doorgaan.Eerst wat meer zekerheid over jezelf. Jongens op jouw leeftijd twijfelen vaker over hun geaardheid.Niets mis mee en daarom mijn advies bel eens met de kindertelefoon.Die is gratis en anoniem,doen,hun kunnen je advies geven.

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • te oud.

    Dat je het aan die jongen van 24 vertelt hebt.prima. Dat hij een gesprek met je wou ook prima. Maar hij had niet verder moeten gaan,sorry,hij is 24 en jij 15. Ergens is hij ook nog strafbaar ja je kunt wel zeggen dat je verliefd bent.Maar kan ook zo weer overgaan of je bent verliefd of het is nieuw voor je,had je best met hem over kunnen praten,maar het had bij praten moeten blijven ergens vind ik dat hij misbruik heeft gemaakt van de situatie.Hij had meer zijn verstand moeten gebruiken. Dan met 15 spitst sexualiteit nog wel eens naar homo of bi maar als je ook van je vriendin houdt zie ik jou als hetero. Daarom vind ik dit te ver gaan met die jongen van 24 en dan bedoel ik echt niet die jongens die weleens met een leeftijdgenoot rukken ondanks dat ze op meisjes vallen,maar in jouw geval zeg ik stoppen.  

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • ...

      Je hebt een relatie met je vriendin dus in feite bedreig je der ook, maar ik zou het der gewoon eerlijk vertellen. ik neem aan dat je iets met haar begonnen ben om haar en je zelf gelukkig te maken, op dit moment ben jij gelukkig met die jongen, al is het nog maar pril. je geeft toe aan je gevoel. je vriendin heeft dan ook het recht de waarheid te weten, je doet jezelf er ook goed aan. je zult toch een keuze moeten maken, denk er goed over na en volg je hart...

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • ben verliefd

    thx jongen Gisteren heb na de zwemclub met die jongen contact gelegd, ik hield het echt niet meer uit.Ik kon m"n ogen niet van hem afhouden en zat ook constant met een stijve , denk wel dat hij ook gezien heeft.Heb met hem iets gaan drinken.En het eerlijk aan hem opgebiecht wel met een serieus ei.Was totaal van streek dat hij zei dat hij het al door had dat ik belangstelling voor hem had en hij ook naar mij keek.Was enorm opgelucht dat hij niet boos was of zo.Hij vertelde me ook dat hij het had voor de jongens , en hij al wilde met me kennis maken maar niet durfde omdat hij wel vermoedens had dat ik hem zag zitten om niet zeker was.Ik ben met hem meegegaan naar zijn huis woont eigenlijk maar 4 straten van mij.We hebben samen naar een film gekeken ,dicht bij elkaar op de sofa.Plots vroeg hij of ik goesting had in wat meer dan film.Was eigenlijk al heel de tijd nerveus durfde hem niet aan te raken of het voor te stellen want eigenlijk wilde ik met hem naar bed.We zijn op bed belandt ,we lagen dicht bij elkaar, heb al m'n moed bij elkaar gepakt want ik hield het niet meer.Over zijn kruis gaan wrijven af dan is het vlug gegaan , we lagen in geen niks naakt bij elkaar.We hebben mekaar gepijpt en vroeg hij of ik op m'n rug wou gaan liggen en geeft me ook geneukt, wou het eigenlijk eerst niet bang voor de pijn, maar viel aardig mee.Was nadien echt in de wolken al zit ik nu met schuld gevoel ben vreemd te gaan , durf het zeker niet te vertellen aan m'n vriendin.En hij is zoveel ouder dan ik , wat gaat iedereen zeggen , maar heb er wel geen spijt van en wil wel verder gaan met die jongen , hij wil dat ik vanavond weer ga. ergens wil ik wel , maar doe ik er goed aan toe te geven aan m'n verliefdheid.Het is zo anders , voelt aan of ik aan bedriegen ben en tergelijk verlang ik zo naar hem.

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • wel of niet homo,

      de vraag of je verliefd kan zijn op twee mensen: ja dat kan zeker! De vraag of je homoseksueel bent ligt wat ander, je bent nog jong en ervaart steeds meer nieuwe dingen. Ik denk dat je voor je zelf moet uitzoeken waar je je fijner bij voelt. Misschien vind je beide geslacht wel aantrekkelijk, maar heb je een groter aantrekkings gevoel na jongens. Je er voor schamen is niet nodig, al kan ik je reactie wel begrijpen. Probeer er met je ouders over te praten of met iemand die je vertrouwt en serieus neemt.   Nogmaals, je bent nog jong en ontdekt nog wel meer dingen aan jezelf. schaam je er niet voor, probeer er over te praten en kijk voor je zelf wat je graag wilt en of jij je daar goed bij voelt. Het is en blijft jou keuze of je liever op jongens of op meisjes valt of eventueel op beide.  

    23 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten