Skip to content
7 reacties
74 weergaves

Zooooo verliefd!

Het zit dus zo, ik ben sinds een tijdje heel erg verliefd op mijn buurjongen. Hij is de beste vriend van mijn broer en dus ook heel vaak bij ons thuis. Mijn broer en ik gaan erg goed met elkaar om en we doen ook wel vaak dingen samen met elkaars vrienden erbij, dus ik ken hem ook wel goed. Alleen nu ben ik dus echt hartstikke verliefd op hem. Ik durf het alleen tegen niemand te zeggen. Wat moet ik doen? Is dit erg stom? Of is er misschien wel een kans dat hij me leuk vind? Hoe kom ik daar achter?
Liefs een onzeker meisje

15 jaar
12 jaren geleden

7 Reacties

  • (:

    Tja, blijkbaar kent hij jou ook redelijk goed dus het kan best dat hij jou ook wel ziet zitten!

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • veel gebeurt

    @ meisje 14 Thnx, ik vind het zelf ook echt heel leuk! Er is in de tussentijd nog veel gebeurd. De dinsdag na onze eerste zoen hebben we nog een keer gezoent toen hij me kwam helpen met taartbakken. Toen zei hij weer dat hij het eigenlijk geheim wilde houden. Ik vroeg waarom, hij zei omdat hij hij bang was dat mijn broer boos zou worden. Zo ging het een tijdje verder tot het schoolfeest van gister. Mijn vriendinnen en ik waren uren bezig geweest ons zo mooi mogelijk op te tutten. Toen op het feest kwam mijn buurjongen naar mij toe. 'Je ziet er lmooi uit,' zei hij. We praten wat en dansten samen en toen er een langzaam nummer kwam trok hij me naar hem toe. 'Je ziet er echt heel mooi uit, weet je dat,' zei hij nogmaals. Ik keek hem aan en lachte naar hem. Toen boog hij zich naar mij toe om mij te zoenen, met de hele school, inclusief mijn broer als publiek. Het was dus absoluut niet meer geheim. Toen ik opkeek zag ik mijn broer ook van dichtbij naar ons staan staren. Gelukkig vond hij het niet erg, zei hij later, maar het was wel gek. Aan het eind van de avond bracht mijn buurjongen mij naar huis. Mijn broer had gelukkig zelf een meisje naar huis te brengen. Onderweg vertelde hij me dat hij me al een tijdje heel leuk vond, maar dat hij tot het popcornincident niet durfde. Hij vertelde ook dat hij het van de week aan mijn broer had gevraagd of hij het erg zou vinden en dat mijn broer het goed vond. En toen vroeg hij of ik zijn vriendinnetje wilde zijn. Natuurlijk zei ik ja. Ik ben zo gelukkig en verliefd nu! Fairytales do excist:D

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • :)

    omg dat lijkt mij echt super gaaf! wat leuk voor je! ik hoop dat dat ook ooit een keer bij mij gebeurd hihi   en is er verder nog wat gebeurd? want dit was 13 april geschreven en het is vandaag 25 april ;) liefs mij

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • OMG

    Okee! Hij heeft dus wel interesse! Dit weekend waren mijn ouders een nachtje weg en mijn broer en ik hadden allebei wat vrienden uitgenodigd. Mijn buurjongen kwam natuurlijk ook. We hielden een engefilms maraton en ik zat naast hem en mocht in zijn hand knijpen als ik het eng vond. Halverwege de eerste film had hij natuurlijk al honger, want hij heeft altijd honger, dus wij naar beneden om popcorn te gaan maken. We waren gewoon een beetje aan het stoeien met elkaar, dat doen we wel vaker en op een gegeven moment staan we echt recht tegen over elkaar, mijn gezicht nog geen 15 cm van de zijne. We stoppen allebei met lachen. Er was ineens een soort spanning. Heel voorzichtig kwam hij op me af en zoende mij. Het was echt geweldig. Ik heb een keer op een klassenfeest met gezoent met flesje draaien, maar dit was wel echt tienmiljoen keer beter. 
    Alleen daarna werd hij ineens ernstig. Hij zei dat het misschien beter was als we het tegen niemand zeiden dat dit gebeurt is, maar ik snapte niet wat hij daarmee bedoelde. De rest van de avond hield hij wel mijn hand nog steeds vast en toen we gingen slapen lag hij naast me en zat hij de hele tijd aan me.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

     Komt er op neer dat je interesse hebt voor hem, dat kun je laten merken gewoon. Als ie ook interesse heeft in jou merk je dat vanzelf.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • re

    @ jongen van 18, mijn broer is 17, mijn buurjongen 16, dus het is geen belachelijk leeftijdsverschil ofzo. Vandaag toen ik net uit school was kwam hij langs. Hij kwam eigenlijk voor mijn broer denk ik, maar die was een uur later uit. Toen vroeg hij of ik anders zin had om even samen thee te drinken tot mijn broer er was. Hij weet dat ik dat vaak met mijn vriendinnen doe na school, haha. Het was heel gezellig, hij is zo leuk en lief en ik moest echt de hele tijd om hem lachen. Betekend dit iets?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

     Kan goed gaan al vraag ik me wel enigzins af hoe oud je broer en die buurjongen dan is, dan kun je daar makkelijker over oordelen.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten