Skip to content
1 reacties
47 weergaves

Hij komt terug

11 maanden geleden had ik hier ook al een bericht gestuurd. Het ging over dat mijn toenmalige vriend/je (A) die het land uit moest. Ik had het er erg moeilijk mee.   Toen hij ongeveer 2 maanden weg was had ik met hem een gesprek. En zei hij tegen mij dat ik niet op hem moest wachten. Hij vroeg ook een paar keer of ik al weer met jongens af sprak, en toen ik zei dat ik dat nog niet kon zei hij dat ik dat gewoon weer moest doen. Die maanden kon ik het echt niet, ik heb het geprobeerd maar het lukte gewoon niet. Ik werd een beetje boos op hem omdat hij andere vrienden en vriendinnen wel regelmatig sprak, belde enz. maar wij eigenlijk niet. Natuurlijk had ik zelf ook wel kunnen beginnen, maar ik deed dat maar soms.   Ik heb toen een paar overwogen met iemand af te spreken. Elke keer als ik het van plan was, begon A. weer contact te zoeken. En elke keer besefte ik dat ik nog steeds van hem hield en niks met die andere jongens te maken wilde hebben. Toen ontmoette ik een nieuwe jongen waarmee ik het erg goed kon vinden en ik dacht echt dat het iets zou worden. Maar toen vroeg een vriendin op school of het al iets tussen ons werd. Zij wist van de nieuwe jongen en ook van A. Op dat moment wist ik dat ik ook met hem niets wilde beginnen. Ik kon alleen maar zachtjes wat mompelen naar haar en opeens moest ik huilen, in de klas. Ik schaamde me. Volgens mij had niemand anders het gezien. Al hoewel ik mn hoofd gebogen hield en zij mij trooste.   Maar goed...  de laatste maand, gek genoeg na mijn verjaardag, heb ik echt het idee dat ik wel iets nieuws zou kunnen beginnen met iemand. Dat ik er wel klaar voor ben. Ik ben naar de plek gegaan waar ik altijd met A. heen ging, en ik hoefde niet eens te huilen, terwijl ik dat altijd als ik daar bijna in de buurt was, dat wel bijna moest.   Nu is er een leuk iemand, ik bedoel... dat ik echt weer iets voel, iemand die mij aan het lachen maakt - terwijl ik hem zo goed ook weer niet ken. Maar het is niet zoals de jongen met wie ik afsprak, en het gewoon goed voelde als een vriend.   Maar nu dus waarmee ik eigenlijk kwam op dit forum. Gister las ik het bericht dat A. naar Nederland komt (hij is nú in het vliegtuig, 16 april). En ik weet niet goed hoe ik moet reageren. Het is niet zo dat hij het uit zichzelf aan mij liet weten, hij had het in zn status gezet op een site. Dus ik heb ook niet echt het idee dat hij uitzichzelf mij zou willen zien. En dat voelt vervelend. Terwijl ik, ik weet het eigenlijk niet. Ik wil hem zien, maar ik ben ook bang hoe het zal zijn.

18 jaar
12 jaren geleden

1 Reacties

  • Late reactie :$

    Tis al tijdje terug dat je vriendje of ex ik weet niet terug is gekomen naar NL, heb je hem alweer gezien of nog niet? 11 Maanden is wel fuckingveel. Ik zit al thuis te janken als ik me vriendje een week niet mag zien :$ En nu 2 weken want hij is op vakantie....

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten