Skip to content
4 reacties
59 weergaves

Verliefd

 Hallo allemaal. Ik ben echt heel verliefd op een meisje maar ik weet niet of zij mij ook leuk vind. Ik heb al eens eerder iets met haar gehad maar dat is echt al zes jaar geleden ofzo (telt dus niet mee xD). We hadden vandaag wel een soort momentje want ik zat voor haar en zat omgedraaid (op school) en ik zei hoi, zij zei hoi terug en zo hebben we 3 keer hoi tegen elkaar gezegd. Het voelde best raar..   Hebben jullie nog tips? Thaanx

15 jaar
12 jaren geleden

4 Reacties

  • Wow 2

    Toon belangstelling. Vraag haar dingen, wat ze het weekend gedaan heeft, wat ze volgend weekend gaat doen, wat ze leuk vindt enz. En als je haar al zo lang kent, dan zou ik niet lang meer wachten om een keer iets af te spreken of om in ieder geval een keer alleen met haar te zijn. Dat kan ook 's middags, van mijn part samen naar de bibliotheek, maakt niet uit wat! Doen!!! D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Schrijver

     Haha, het klinkt allemaal zo makkelijk... Iemand anders nog tips? ;$

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • lol

     het lijkt me normaal dat als je iemand leuk vind dat je ermee praat he :P   oke als je haar leuk vind moet je haar voor je gaan winnen he :P geef haar zo nu en dan een complumentje, en dan niet zo van, wat zie je er leuk uit vandaag maar bedenk iets eigens, heb het gewoon gezellig met haar op school maar ga vooral niet stoer lopen doen ofzo. na een tijdje ga je gewoon met een vriend van je en zij met een vriendin van haar ergens afspreken en dan nog een paar x en dan spreek je met ziijn 2e af om een filmpje te gaan kijken ofzo en de rest lijkt me dan niet echt moeilijk he ;)

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Wow

    Wow drie keer 'hoi'! ALs je 6 jaar geleden iets met haar gehad hebt (toen was je dus 9?), dan kan je haar vragen of ze zich daar nog iets van herinnert. En dan vraag je of ze het toen leuk vond of je zegt 'leuk was dat toen'. En dan kijk je hoe ze reageert. Je kan ook zeggen 'Ik ben blij dat ik je al zo lang ken' ofzo. Goede herinneringen ophalen en complimentjes maken, nooit verkeerd. Succes! D.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten