Skip to content
165 reacties
2718 weergaves

Hoe versier ik een jongen uit mijn klas?

Heej allemaal,   Ik vind een jongen uit mijn klas erg leuk maar ik weet niet hoe ik hem dat moet laten merken zonder dat ik mezelf voor gek zet Hebben jullie misschien tips die niet zo standaard zijn zoals: maak oogcontact, want dt maak ik wel al......     Xxx een meisje in luf 

13 jaar
12 jaren geleden

165 Reacties

  • Help ik ben al weken lang verliefd op een jongen uit mijn klas maar ik weet niet hoe ik hem moet versieren en een ander meisje uit de klas vind hem ook leuk en gaat ook super veel met hem om dus zij kent hem beter als ik en nu weet ik niet wat ik moet doen om nog een kans bij hem te maken. Hebben jullie nog tips???

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben al 2 verliefd op een jongen hij voetbal en ik maar ik weet niet wat ik moet zeggen s.o.s

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Hai,

    Ik heb een probleem.... Ik zit in de eerste en ik ben verliefd op een jongen uit mijn klas. We kennen elkaar nu bijna 3 kwart jaar. Hij kijkt me elke dag in de klas wel een paar keer lang aan en hij plaagt me wel eens in de pauzes. Ik weet niet of hij mij nou ook leuk vindt of niet. Heeft iemand a.u.b. een paar tips voor mij!

    Groetjes meisje

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had hier een tip gehoord dat je het haar moet vragen en dan weglopen, maar klinkt dat dan.niet raar? Zo van : he wil je verkering? Denk er nog maar even over na! Doei!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • zorg er voor dat hij denkt dat jij 100% voor hem gaat dus dat je
    van alle jongens met hem het meeste praat of omgaat

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Het slimste is om rustig aan te doen, meisjes probeerde mij ook altijd te fixen. Ze appte me altijd! Zo irri, zorg gwn dat je rustig aan vrienden word en als jullie vrienden zijn, dan kan je de stap proberen te zetten

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind een jonen uit een andere klas heel erg leuk ik zie hem vaak in de studie en op de speelplaats, we zitten ook samen op de bus. Vrijdag kwam hij voor het eerst bij mij en mijn vriendinnen op de speelplaats zitten toen we in de schoolkrant aan het lezen waren hij begon met os te praten maar hij leek meer geinterseerd in mijn vriendin.
    HELP ME

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga een praatje met die jongen maken

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind een jongen leuk en knap en lief maar hij heeft een hekel aan mij en zijn vrienden ook ik kan hem maar niet uit mijn hoofd krijgen ik zit in groep acht help me alsjeblieft alvast bedankt

    HEEEELLLPPPP

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • maak hem geil forceer je billen shiw.je borsten laat hem zien dat je ondeugend bent

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • heeeey ik ben verliefd op de coolste jongen van de wereld

    maar ik weer niet hoe ik het moet zegen zonde mezelf voor schut te zetten heeelllpp mij
    i love hem

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind jongen uit mijn klas heel leuk maar ik durf het hem niet te zeggen ik ben bang dat hij mij niet leuk vind

    wat moet ik doen?????

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeg het hem gewoon

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • meisje 14 jwz ik heb een probleem. Ik ben verliefd op een jongen maar ik weet niet of hij op mij is. we voetballen samen op school, we praten en hij geeft me soms een schouderklopje als hij dat doet weet ik nooit hoe ik moet reageren. best veel vrienden van mee weten dat ik op m ben omdat ik best veel met zijn vrienden om ga. maar ik zou t echt fijn vinden of iemand me een tip kon geven of hij me leuk vindt. byee

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • tip: wat je ook doet, gebruik geen briefje want de ander kan denken dat het nep is(gebeurt bij ons in de klas heel vaak omdat iedereen elkaar wil koppelen). ik kreeg vandaag ook zo'n briefje maar ik wist dat het nep was.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ff dat je het weet,     de kans is heel klein dat als jij iemand leuk vind die persoon jou niet leuk vind want jij word op iemand verliefd op iemand doordat die persoon de zelfde PQA (geur die je niet ruikt) 70% kans dat je slaagt bij de persoon van het andere persoon van het andere geslacht (tenzij je gay bent maar ik heb geen zin om dat uit te leggen)     doei

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Lach naar hem! En op hem afstappen kan geen kwaad. Creëer een vriendenkring met hem erbij, als je met je vrienden staat + hem, lach je naar hem. Of maak soms flirt reacties;)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind ook een jongen leuk uit mijn klas, hij zat achter mij dus ik had nog al gemakkelijk contact. En ik wist bijna 100% zeker dat hij me ook leuk vond, maar ik durfde het niet te vragen! Uiteindelijk toch gevraagd en hij zei nee, en daarna zei hij meteen maar het kan altijd nog iets worden. Dus vraag het aan hem en het maakt niet uit als het een nee is hij zal het leuk vinden om te horen dat iemand hem leuk vind!!

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • kan iemand mij helpen ik vind een meisje leuk maar ik weet niet of dat meisje mij leuk vind wat moet ik doen
    ? ? ? ? ? ? ? ? ?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben supper verliefd op een jongen dat ik ken hij is supper lief maar ik durf hem niet te zeggen hoeveel ik van hem hem hou Zouden jullie me kunnen helpen Hoe ik hem kan krijgen

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten