Skip to content
5 reacties
104 weergaves

Reactie ?????

 Hey ik ben een jongen van 14 jaar en vind een meisje leuk volgensmij vindt ze mij ook leuk en dat wil ik graag tegen haar zeggen. Maar hoe reageren meisjes daarop? Ik wil namelijk niet dat als ze bijv. ja zegt dat er daarna een ongemakkelijke stilte valt ofsow .....   Help please     

14 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • en nu.... ?

    Ja en dat iwl ik juist voorkomen :3 Bedankt voor de hulp ik zal eens kijken of ik een keer met haar naar de film kan gaan binnekort :D

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • de jongen van de vorige

    Maar het werkt wel :P zo gerbuik je de stilte ;) anders is het van  en nu.... ? 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • bij mij...

     Bij mij was het ook ongeveer zo. een jongn vroeg me mee naar de film en agter af hebben we op zijn kamer nog wat zitten praten. Toen legde hij zijn hand in mijn nek en zei heel zagtjes: ik hou van jouw. en daarna trok hij me dichter en zoende me. Ik vond het egt heel romantisch en nu zijn we al zo'n 6 maand samen dus ga ervoor!!

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • uhhmmmm

    Ik wil niet meteen zoenen nadat ik het gevraagt heb want dat vind ik een beetje overhaast en ben ik niet zo van en ik denk dat zij dat ook ongemakkelijk zou vinden ..... Ik wil het niet overhaasten want sommige dingen zijn het waard om op te wachten en zij is daar eentje van.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • pas als je weggaat

     Hoe ik het gedaan heb :P. Had eerst die met haar naar de film gegaan. Daarna gingen we naar haar kamer, gewoon te praten. Het broertje van acht kwam in haar kamer en zei: ja ze is op je verliefd met een heel hoog ondeugend stemmetje :P. Het broertje wist helemaal niet dat ze op mij was .... maar nou ja dat deed hij bij elke jongen die in het huis kwam. Ze moest helemaal blozen, was daarna heel stil XD lief .... :D. Ik was eerst van nou ja ...Het was het eerste meisje die ik leuk vond daarvoor nooit iemand leuk gevonden.  Het was heel spannend en wou het niet zeggen vond me te jong om met iemand te hebben, hoe gaat het daarna met afspreken, ga ik dan niks meer doen met vrienden ofzo  :P Maar het was mijn kans om een vriendin te hebben.  ik vroeg het toen ik weg bij haar ging ik gaf er altijd een knuffel als ik weg ging, in haar oor verluister zo "ik ook van jouw" iets in die richting. en daarna gezoend XD, ik huilde toen ik het haar vertelde :P ja een beetje chanant maar ze vond het vast heel schattig XD Daarna ben ik weggefiets heb nu 3 maanden met haar en ben nog steeds stapel op haar heel verhaal ;) hoop dat je er iets aan hebt

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten