Skip to content
224 reacties
1661 weergaves

Club

Hoe kom je erachter of er in de buurt waar je woont een jongensclub is? Het lijkt me gewoon stoer om met vrienden om te gaan, en ja, een inwijding geeft vast wel verbondenheid met elkaar.

16 jaar
11 jaren geleden

224 Reacties

  • Mis het wel die club verhalen omdat ik zelf ook graag lid wou zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Sinds kort samen met andre jongen lid geworden van club alleen van homoboys,maar cool,club van 6 man nu.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Heel mooie beleving van jullie club,heb het met veel plezier gelezen,zouden veel meer moeten doen dan beleef je nog eens wat en leer je in een groep om te gaan en jezelf tegen te komen zo met elkaar,gewoon nog eens doen,en top dat je opa jullie wil helpen en ook top dat jullie mochten kamperen in die tuin van die mensen,zou zeggen hou ons op de hoogte en succes,Meat.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat een geweldige beleving en cool dat jullie zo over gays denken en dat die ook welkom zijn.
    Had graag mee gewild , maar heb gelukkig wel goede vrienden,
    hoop dat jullie club nog lang bestaat en je nog eens weer schrijft,cool om te lezen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo allemaal. Ja hoor, we zijn er nog en we zijn weer twee weken op pad geweest. Bij mijn opa hebben we alles voorbereid, ook welke route we wilden lopen, en hij heeft ons naar het beginpunt gebracht. Hij spreekt goed Frans en had ook gekeken hoe hij langs boze boeren enzo moest komen, dus door kleine dorpjes. Dat is allemaal gelukt. We hebben wel alle weersoorten (heel heet, veel zon en ook koud en nat en veel regen) meegemaakt, maar we hebben heel veel lol gehad. De terugreis was met de trein. Wel veel organiseren, maar het is gelukt en mijn opa heeft ons vanaf Brussel weer opgehaald. Mijn moeder zei wel dat hij ons veel te veel in de watten legde, maar toen zei hij dat hij het zo geweldig vond dat er nog jongens zijn die gewoon op avontuur willen en dat ze niet zo bekrompen moest doen, want voor zijn zoon (mijn vader dus) deed hij dat vroeger ook.
    Jongens, het was geweldig. We hebben veel gelopen, en veel meegemaakt. Lange en steile hellingen, veel bos en ook veel open gedeeltes waar het bloedheet was, gelukkig ook wel eens een beekje of zoiets dat je even kon afkoelen en meestal heel aardige mensen die je echt wilden helpen. We hebben ook nog twee dagen en nachten bij vreemde mensen gewoon in hun tuin kunnen staan. De camping had geen plaats, zeiden ze daar, maar die mensen vonden het zo leuk dat ze ons hun tuin aanboden. Wel een lekker grote, en de dag nadat we gekomen waren zijn ze met ons in de buurt gaan kijken, we hebben een museum bezocht en ze hebben in een restaurant voor ons betaald. Natuurlijk vroegen we waarom. Nou, ze waren zo blij weer eens gewone jongens te ontmoeten. Meneer had zelf vroeger ook getrokken, met rugzak enzo, vandaar denk ik.
    En gayboy, natuurlijk hebben we ook weer lekker gerukt en dat soort jongensdingen gedaan. We hebben het erover gehad als daar een gayjongen bij zou zijn geweest. Nou, voor ons had het niets gescheeld. We zien het toch ook van elkaar als we bezig zijn, we doen het ook wel eens bij elkaar om te voelen hoe groot en hard het ding is. Nou, als jij zou kijken en rukken maakt dar ons helemaal niet uit.
    Toen we terug waren ben ik nog even bij mijn opa gebleven omdat mijn vader en moeder nog weg waren met mijn zusjes. Hij vroeg hoe het geweest was en of we nog steeds als regel geen drank en geen drugs hadden. Maar toen vroeg hij naar hoe dat dan met sex was. En hij is eigenlijk zo gewoon en jong ondanks zijn witte haar, ik heb het gewoon met hem erover gehad. Dat we nu ook weer wel meisjes hadden ontmoet die er heel leuk uitzagen, maar dat we daar meestal niets mee konden doen. Behalve dan fantaseren en rukken. Dat leek hem nogal gezond. Maar, vroeg hij toen, als er nou een jongen bij zou zijn die juist op jongens valt? Toen ik zei dat ons dat niets uit zou maken omdat rukken gewoon rukken is vond hij dat geweldig. Zo had hij zijn zoons, dus ook mijn vader, ook opgevoed. Kort en goed, zei hij, rukken is rukken en lekker is lekker, en je mag fantaseren wat je maar wilt. Maar doen jullie het ook bij elkaar vroeg hij toen. Ja, dat doen we omdat we wel eens willen voelen wie de hardste en langste heeft. Logisch, maar als een gayjongen daaraan meedoet? Ja, voor mij maakt dat niet uit. Die mag rustig kijken als ik bezig ben., als hijzelf dat dan ook maar doet. Het maakt me niet uit wat hij daarbij denkt of droomt. Weet je wat mijn opa toen ei? Dat hij heel blij was dat er nog jongens zijn die zo denken. Dus gayboy, zoek rustig verder, er zijn vast meer jongens die er zo over denken. Hoi allemaal

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe is het met die club topicschrijver,nog op vakantie of al geweest.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Topic schrijver inmiddels 18 al plannen en al op stap met de club.
    Dan jongen 15 niet schamen en genieten met zijn allen in de vrije natuur,allemaal leuke reacties om te lezen en om mee te maken.
    Zelf weleens met een groep gekampeerd bij een boer met jongens en meiden,maar wel gescheiden slapen dus.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • dat is toch niet erg om een stijve te hebben ,alle jongens hebben dat toch op zijn tijd en gaat ook weer vanzelf voorbij. volgende keer gewoon in je blote piemel blijven en er trots op zijn.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • scout 15 je moet de volgende keer niet zoveel aan je blote piemel denken maar je aandacht bij het zwemmen of worstelen houden dat zal dan zeker helpen om hem slap te houden.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Goed dat ge mee gedaan hebt met zwemmen scout 15, ge kunt trots op u zelf zijn, en ook nog geworsteld,nu, dit hebt ge overwonnen en dien stijve piemel is normaal op uwen leeftijd,hoort er allemaal bij.Deze belgische scout vind u een dapper mannetje,goed gedaan.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen 15 ,niets van aantrekken,dit gebeurd iedereen wel eens,dat je een grote krijgt,komt door de spanning,en juist als je het niet wilt dan gebeurd het,maar je hebt je dapper gedragen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ben naar scouting geweest gisteren en heb zelf ook naakt gezwommen .moest eerst wel wennen om zo naakt te zijn met anderen erbij .na het zwemmen gingen we in de zon drogen en gingen we ook nog worstelen en toen werd mijn plasser groot en ze lachten mij uit en heb toen snel maar mijn korte broek aangetrokken.maar het naakt gevoel is wel lekker toen ik voor het eerst de wind langs mijn blote billen voelde.wel jammer dat mijn plasser ineens zo groot begon te worden.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe is het gegaan jongen 15,had graag mee willen doen.
    Scout 17 goed gedaan jongen.
    Dan topicschrijver 18 inmiddels hoe is met jullie.?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo jongens Ben vanmiddag ingewijd en hoor er nu helemaal bij,ze vonden dat ik me dapper had gehouden,maar schaamde me wel,denk dat meisjes nooit zoiets zouden bedenken,veel leedvermaak om mij maar dacht mij krijgen ze niet klein.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Verstandige beslissing hebt ge genomen scout 15 ik als belgische scout ben trots op u dat ge geen slapjanus wilt zijn. Wat is fijner dan in den blote in den vrije natuur met uwen makkers te stoeien,te zwemmen ,noem maar op, succes vanmiddag.Ook voor andere scout 17 die toch wat moed moet tonen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Goed besluit jongen 15 ben trots op je,en andere jongen 17 succes.Jongen 15 benieuwd hoe het gegaan is,horen we toch nog wel.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • jongens ik wil geen slapjanus zijn en zet mijn kiezen morgen op elkaar als ik mijn boxer bij het meer uittrek .

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Snap uwen preutsheid wel jonge scout van 15,ge zijt net in den fase van den pubertijd en alles in dat lichaam verandert,maar juist door er soepel mee om te gaan en vrijheid te willen moet gij u over den schaamte en blueheid inzetten,dus d e kiezen op elkaar morgen en gewoon denken dat ge er voor gaat,doet ge er niet aan mee zullen ze u een slapjanus vinden en wilt ge dat,denk even aan den jongen van 17 die morgen zich ook melden moet,hij is welliswaar ouder,maar komt in een vreemde groep terrecht die hem ook even een inwijding willen geven en hij ook in zijn blote moet,dan zou ik toch kiezen voor naakt zwemmen ,even kerel worden knaap.Laat horen wat uwen beslissing is,laat ons dit weten en hoop dat we trots op u kunnen zijn.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Daar krijg je spijt van jongen 15,je moet je niet afmelden,echt zet je over die schaamte heen,echt nergens voor nodig,gewoon denken ik ga ervoor en die anderen doen het dus toch ook,en hebben dit misschien ook in het begin gedacht.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • het is de bedoeling dat we morgen op scouting weer gaan zwemmen en ik zal dan net als de anderen nu ook bloot moeten . ik zie er wel tegen op en zit te denken om me voor morgen af te melden.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten